پخش زنده
امروز: -
مدیر مجموعه ورزشی انقلاب گفت: حضور به موقع ماموران آتش نشانی در محل حادثه انفجار، تخریب آکادمی را به حداقل رساند.
محمد لاله در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: ساعت 20:30 شب گذشته در ساختمان مربوط به کمیته ملی المپیک واقع در مجموعه انقلاب در حین تعمیر تاسیسات موتورخانه (کپرسور چیلر) انفجار رخ داد و متاسفانه سه تن از افرادی که پیمانکار تعمیرات این ساختمان بودند جان خود را از دست دادند.
وی گفت: از آن جا که ماموران آتش نشانی بلافاصله پس از انفجار در صحنه حاضر شدند ساختمان تخریب زیادی را در بر نداشت و در همان دقایق ابتدایی وضعیت را به خوبی کنترل کردند. در تحقیقات اولیه اعلام که انفجار در اثر نشت گاز بوده است و حال منتظر تحقیقات تکمیلی و اعلام نهایی برای مشخص شدن علت اصلی حادثه هستیم.
مدیر مجموعه ورزشی انقلاب در پاسخ به این سوال که آیا کوتاهی انسانی باعث بوجود آمدن این حادثه شده است یا مشکل فنی؟ اظهارداشت: به طور قاطع نمی توانم بگویم در حین تعمیرات گاهاً اشتباهات زیادی ممکن است رخ دهد منتظر اعلم نهایی نظر کارشناسان هستیم تا به طور قاطع در این خصوص صحبت کنیم.
لاله در خصوص انتقال ملی پوشان به خوابگاه های نصرت، کبکانیان، تنیس روی میز از هتل آکادمی گفت: از آن جا که ماموران بلافاصله پس از ورود به آکادمی برق مجموعه را قطع کردند، سیستم سرمایشی هتل هم از کار افتاد و به منظور آسایش ورزشکاران، شرایط برای انتقال آن ها به خوابگاه های دیگر فراهم شد.
وی یادآورشد: هنوز برآورد دقیقی از خسارات وارده انجام نشده و منتظر تحقيقات تکميلي و اعلام نهايي کارشناسان آتش نشاني در اين خصوص هستيم.