• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۶۶۹۲
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی
تشکیل قرارگاه حمایت از کالای ؛

بسیج ظرفیت‌های بسیاری برای مبارزه با قاچاق کالا دارد

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه بسیج ظرفیت‌های بسیاری برای مبارزه با قاچاق کالا دارد، از تشکیل قرارگاه حمایت از کالای ایرانی توسط این سازمان خبر داد.

بسیج ظرفیت‌های بسیاری برای مبارزه با قاچاق کالا داردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سردار سرتیپ «محمدحسین سپهر» در دوره توانمندسازی مسئولان استانی بسیج رسانه که در مرکز امامت برگزار شد، اظهار کرد: در شرایط خطیر امروز نقش بسیج در کمک به دستگاه‌های حاکمیتی برای عبور از این دوره، بسیار حساس و راهبردی است و به صورت ویژه برای کمک به دولت و قوه قضاییه اعلام آمادگی کردیم.
وی بیان کرد: بسیج در حوزه‌های بسیاری مانند تنظیم بازار، مبارزه با قاچاق کالا در مبادی ورودی، حمایت از کالای ایرانی و... ظرفیت‌های بی‌نظیری دارد، به طور مثال در بحث تقویت تولید ملی، قرارگاه حمایت از کالای ایرانی را تشکیل دادیم و ظرفیت‌های بسیج در تولید، توزیع و حتی مصرف در این راستا ارائه شد.
سردار سپهر تصریح کرد : در حوزه حمایت از کالای ایرانی کم کاری کردیم، چراکه این امر تنها مختص به سال 97 نیست و این کار باید از 40 سال قبل آغاز می‌شد و استمرار می‌یافت تا بتوانیم به اهداف اصلی خود نائل آییم.
وی با بیان اینکه در هشت سال دفاع مقدس صبوری، خسته نشدن، قهر نکردن، توکل به خدا و... را تجربه کرده و یاد گرفتیم، خاطرنشان کرد: در بحث کلاسیک همانگونه که دانشگاه‌های نظامی دنیا می‌گویند، برای موفقیت در حمله باید 3 تا 11 برابر دشمن نیرو، تجهیزات، خط آتش و... داشت اما در تمام دوران دفاع مقدس به جز یک عملیات تعداد نیروهای ما کمتر از دشمن بود، اما با اتکال به خداوند پیروز می‌شدیم.
وی اظهار کرد: همانگونه که امام راحل فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد، امروز نیز برای فتح خرمشهرهای اقتصادی، بین المللی، فرهنگی و... باید باور کنیم که این کار به کمک خدا صورت می‌گیرد و در این راه خدایی شویم، چرا که اگر خدایی شویم این خرمشهرها را خداوند برای ما فتح می‌کند.
سردار سپهر بیان کرد: بزرگترین اشتباه در سیاست این است که فکر کنیم برای رفاه خود باید با قدرت‌های بزرگ دنیا مذاکره کنیم و به خواسته‌های آن‌ها عمل کنیم ، هر جا که به سمت خدا رفتیم، خداوند دست ما را گرفته است.
وی تصریح کرد: نقش رسانه‌ها نسبت به سال‌های قبل به صورت تصاعدی در حال افزایش است و رسانه‌ها در تعیین سرنوشت بشر نقش دارند، بنابراین رسانه‌ها باید مبدع ایده‌های جدید در حوزه رسالت انقلاب باشند.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: رسانه‌ها باید چالش‌های موجود و ممکن را بشناسند و بشناسانند و بحران‌های پیش رو را پیش‌بینی کنند.
وی  متذکر شد: ذیل نقد صحیح رسانه است که دولت‌ها راه درست را از نادرست تشخیص می‌دهند و این امر بخشی از فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۸ پایگاه اورژانس در استان
تیم ملی دوچرخه سواری ایران از رقابت‌های قهرمانی آسیا بازماند
هم‌افزایی فعالان مسجدی یزد برای گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر دهه فجر
ارائه ۲۷ طرح در کارگروه زیربنایی استان زنجان
معدن مس سرگز در جنوب استان کرمان اشتغال افرین است
شادی مردم استان مرکزی در نیمه شعبان
ثبت بارش ۲۴ میلی‌متری در خرم‌دره
بارش ۵۰ سانتیمتری برف در کوهرنگ
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان
تولید دارو با استفاده از گیاهان دارویی بومی گلستان
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها؛ پنج شنبه ۱۶ بهمن ماه در ۲۰هزار گلزار شهدای سراسر کشور
نشست سالانه اندیشمندان و اساتید سراسر کشور در حرم شاهچراغ
تیم ملی دو و میدانی ایران عازم تیانجین شد
رتبه اول کشور در تنوع محصولات صنعتی با تولید ۸۰ هزار نوع محصول
افتتاحیه ۴۴مین جشنواره فیلم فجر در اراک
نو نوار شدن بیش از۳۶ کیلومتر از راه های روستایی استان زنجان در ایجرود
تب برفکی مهار شد
بارش برف در محور‌های اصلی و فرعی آذربایجان شرقی
روند کاهشی دما در سمنان
این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)