• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۸۸۸۴
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۹
اجتماعی » تعاون و اشتغال
اقتصاد تعاونی حرکت به سوی اقتصاد سالم ؛

استقلال تعاونی ها برای ثبت تغییرات در هیات عالی مقررات زدایی تصویب شد

استقلال تعاونی ها، اتحادیه ها و اتاق ها و عدم نیاز برای ثبت تغییرات به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اکثریت آرای هیات عالی مقررات زدایی به تصویب رسید.

استقلال تعاونی ها برای ثبت تغییرات در هیات عالی مقررات زدایی تصویب شدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون با اشاره به حمایت ویژه وزیر اقتصاد در هیات عالی مقررات زدایی، اظهار کرد: در جلسات کارشناسی و تخصصی رفع تبعیض از شرکت های تعاونی، اتحادیه ها و اتاق ها نسبت به بخش خصوصی و اصناف در خصوص ثبت تغییرات مورد تاکید اعضا قرار گرفته بود و حمایت وزیر اقتصاد در موافقت اعضای هیات مقررات زدایی این رویداد مهم را برای بخش تعاون رقم زد.
رئیس اتاق تعاون ایران تصریح کرد: بر خود وظیفه می دانم این اتفاق مهم را به همه تشکل های تعاونی تبریک بگویم و امید است که تعاونگران با آزادی عمل که در فعالیت ها ایجاد شده، بیش از پیش در عرصه های اقتصادی و اجتماعی منشا اثرخیر باشند.


اجرای اقتصاد تعاونی حرکت به سوی اقتصاد سالم


رئیس اتاق تعاون استان یزد گفت: اعتقاد داریم اقتصاد مقاومتی همان اقتصاد تعاون هست و واقعا اگر بخواهیم اقتصاد سالمی را در مملکت اجرا کنیم، اقتصاد تعاونی گزینه خوبی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، احمد زاهد پناه در سومین همایش مدیران اتاق تعاون استان‌های منطقه پنج کشور اتاق تعاون را عالی‌ترین نهاد مردمی در بخش تعاون عنوان کرد و گفت: اعتقادداریم اقتصاد مقاومتی همان اقتصاد تعاون هست و واقعا اگر بخواهیم اقتصاد سالمی را در مملکت اجرا کنیم، اقتصاد تعاونی گزینه خوبی است.
وی با اشاره به اینکه مشکلات زیادی در بخش تعاون وجود دارد، اذعان کرد: با تدابیری که اتخاذ کرده‌ایم، پیگیر مشکلات تعاونی‌ها بوده‌ایم و توانسته‌ایم بخشی از آن‌ها را برطرف کنیم.
زاهد پناه با تأکید بر اینکه به هر طریق ممکن تلاش کرده‌ایم تا مشکلات بخش تعاونی را برطرف کنیم، ادامه داد: مشکل دلار تزلزلی در تعاونی‌ها ایجاد کرده است؛ اما هنوز تا این لحظه کمتر تعاونی بوده که تعطیل شود.
رئیس اتاق تعاون استان یزد با اشاره به جلسه برگزارشده در تعاونی پیشگامان رسانه اذعان کرد: تحریم هنوز نتوانسته است تأثیری بر آن‌ها داشته باشد؛ به هر طریق ممکن تولیداتشان را عرضه و شرکت‌های بزرگی هم از تولیدات آن‌ها استقبال کرده‌اند.
وی افزود: اعتقادمان این هست که تعاونی‌های دانش‌بنیان در استان یزد باهدف کار می‌کنند و می‌توانیم به آن نقطه‌ای برسیم که با تولید در بخش تعاون نیاز کشور به خارج را برطرف کنیم.
این مقام مسئول تصریح کرد: تعاونی‌ها با این دید ایجاد می‌شود که کالای ارزان‌تری را عرضه کنند و مردم نیز این انتظار را دارند؛ ولی متأسفانه فشارهای دولتی مانند مالیات بر ارزش‌افزوده که به بخش تعاونی تحمیل شده است، آن‌ها را از هدف اصلی دور می‌کند.
وی با اشاره به اینکه تخصیص تسهیلات ازجمله دغدغه‌های تعاونی‌ها است، گفت: شرکت‌های تعاونی زیرمجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی هستند ولی اکثر جلسات، کمسیون‌ها و برنامه‌ریزی‌ها در خصوص رفع موانع تولید در وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام می‌گیرد؛ انتظار داریم در این زمینه همکاری بیشتری با تعاونی‌ها صورت گرفته و به آن‌ها نیز تسهیلات مناسبی اختصاص داده شود.
رئیس اتاق تعاون استان یزد ادامه داد: با توجه به اصل ۴۴ قانون اساسی مبنی بر اینکه بخش خصوصی و بخش دولتی مکملی از بخش تعاون هستند نیاز هست که در این موقعیت بحرانی به بخش تعاون توجه بیشتری شود.
سومین همایش مدیران اتاق تعاون استان‌های منطقه پنج کشور (کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و اصفهان) به میزبانی استان یزد باهدف شناخت ظرفیت‌ها، پتانسیل‌ها و توانمندی‌های مختلف، تبادل‌نظر و برنامه‌ریزی در رابطه با رفع مشکلات بخش تعاون برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
صدای مراسم جشن و شادی از گوشه، گوشه ایلام به گوش می‌رسد
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
درخشش زنجانی‌ها در برگزیدگان ملی تولیدات دامی ۱۴۰۴
جشنی به شکرانه رسیدن به بلوغ دینی و بلوغ سیاسی در چابکسر
نمایشگاه دستاوردهای ایران قوی در کرمان
شب‌های بله برون در یادمان شهدای شلمچه
برگزاری جشنواره فرهنگی‌ـ‌ورزشی دختران فاطمی به میزبانی ناحیه حضرت رسول (ص)
تب و تاب ایلامی‌ها برای برگزاری یک دورهمی باشکوه
همه پیامبران آمده‌اند تا عدالت را در جامعه پیاده کنند
انقلاب اسلامی، بازگشت به هویت ایرانی و‌ اسلامی خودمان‌ بود
دیدار‌های مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی در عمان
تاکید گیلانیان برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
یادواره شهدای روستاهای املش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
مناظر استرالیا از آسمان
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)