• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۱۳۴۱
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۱
اجتماعی » تعاون و اشتغال
رئیس اتاق تعاون ایران :

همه باید به دولت کمک کنند

 رئیس اتاق تعاون ایران، به مناسبت هفته دولت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و دولتمردان شهید و فقید جمهوری اسلامی ایران، دولت را نهادی برآمده از متن جامعه دانست که هدف و وظیفه اصلی آن خدمت و بسط رفاه توام با عدالت اجتماعی و کرامت انسانی است.

همه باید به دولت کمک کنندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ بهمن عبداللهی ، توفیق هر دولتی را در میزان جذب اعتماد و مشارکت واقعی آحاد جامعه در اداره امور کشور ارزیابی کرد و با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در حمایت از دولت ها و دولت مستقر، حمایت از دولت های منتخب مردم را وظیفه بخش تعاون و تعاونگران دانست.
حال بر دولت است با بهره برداری از این دو پشتوانه قوی کمر همت را محکم تر کند تا کشور را از این پیچ خطرناک با اتکا به داشته های داخلی و تعامل با دوستان و غیره دشمنان خارجی عبور دهد. 
قطعا اقتصاد مقاومتی، کاهش حجم دولت و تصدی گری، بسترسازی مشارکت واقعی آحاد جامعه در فعالیت های اقتصادی از طریق اجرای مفاد مصرح در اصول ۴۳ و ۴۴ قانون اساسی و در نهایت بهبود مستمر فضای کسب و کار و عملیاتی کردن واقعی قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی نقشه راه اصلی است.
ثبات در تصمیم گیری ها ، استفاده از توانمندی ها وظرفیت های بالفعل و بالقوه تشکل های غیر دولتی اعم از تعاونی و خصوصی در فرایند تصمیم سازی ها و تصمیم گیری های کلان اقتصادی می توانست و می تواند  سد بزرگی در سیل بنیان افکن مشکلات باشد.
وی ادامه داد: تهدید نوسان نرخ ارز و آثار آن بر تورم، فرصت رشد صادرات و اهتمام به تولید ملی و کالای ایرانی در چارچوب اقتصاد( درون زا و برون نگر) ایجاد کرده است که اگر با برنامه ریزی صحیح و پایدار همراه باشد خواهد توانست کشور را با حداقل مشکلات مواجه کند.
عبداللهی تصریح کرد : اتاق تعاون ایران به عنوان متولی غیر دولتی بخش مردمی تعاون و دومین رکن اقتصادی کشور همچنان وظیفه ذاتی خود را با حفظ استقلال تمام عیار بر حمایت همه جانبه از برنامه های توسعه ای دولت جمهوری اسلامی ایران می داند و در این راه تمام ظرفیت ها و مزیت های خود را در حوزه های مختلف فعالیت های اقتصادی از جمله مسکن و عمران( بازسازی و نوسازی بافت های فرسوده و پروژه های نیمه تمام عمرانی) مصرف و توزیع( کمک به تامین و ذخیره سازی مایحتاج عمومی و اساسی مردم از طریق شبکه گسترده تعاونی های مصرف کارمندی، کارگری، محلی، فرهنگی، نظامی و فروشگاه های زنجیره ای سپه) و کشاورزی، حمل و نقل، فرش دستباف، تولیدات صنعتی و دانش بنیان در خدمت دولت و تحقق اهداف آن قرار داده است و می دهد تا به سهم خود در تحقق منویات مقام معظم رهبری در اثبات عدم وجود بن بست در مسیر توسعه کشور تاکید و دشمن را با اقتدار اقتصادی ناامید کند.
رئیس اتاق تعاون اظهار امیدواری کرد دولت در عمل آغوش خود را برای جلب مشارکت واقعی نهادهای مردمی در امور کشور باز کند و با کاستن از حجم خود، تقلیل از اینها، واگذاری دارایی های مازاد( املاک و بنگاه ها) اصلاح نظام بانکی، مدیریت هدایت نقدینگی به سوی فعالیت های مولد، تعدیل فشارهای مالیاتی در بنگاه های اقتصادی تولیدی و فعال با هدف کمک به صیانت از فرصت های شغلی موجود و با حفظ و ارتقای روحیه وحدت و همبستگی و تعاون آحاد جامعه و جلب اعتماد بیشتر مردم با سرافرازی و سربلندی متناسب با شان ایران اسلامی بر مشکلات فائق آید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جلوه گری برف در استان سمنان
بازار ارز تجاری؛ معامله ۱۴۹ میلیون دلاری بازرگانان در نهم دی‌ماه
گرد و غبار و وزش باد شدید در هرمزگان
مسافران زنجیر چرخ وتجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند
همدان پیشتاز در طرح خادم هلال احمر
کمینه و بیشینه دمای دهم دی در چهارمحال و بختیاری
کشف بیش از ۹ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در ماهشهر
بازگشایی محور ارتباطی ۲۸ روستای شهرستان باروق
بازدید مشاور و دستیار مقام معظم رهبری از تالار صدای مردم استانداری خوزستان
برگزاری نخستین همایش تخصصی نهج‌البلاغه انتظامی در یاسوج
تصویب کلیات لایحه الحاق به معاهده دولت‌های عضو سازمان همکاری اسلامی
کالا‌های اساسی در بازار کرمانشاه به وفور موجود است
کاهش شدت سرما و یخبندان در زنجان از فردا
لزوم ایستادگی در برابر فتنه‌ها، نظارت بر معیشت مردم و مشارکت حداکثری در انتخابات
فروش ۳۷ میلیارد ریالی صنایع‌دستی در نمایشگاه سراسری هرمزگان
تمدید مزایده محدوده‌های معدنی خراسان جنوبی
ادامه ثبت‌نام طرح جوانی جمعیت در زنجان
تخصیص ۲۳۵ قطعه زمین‌ به متقاضیان طرح جوانی جمعیت در هندیجان
اسلامیه پربارش‌ترین نقطه خراسان جنوبی در ۲۴ ساعت گذشته
کشف فساد مالی بیش از ۸ میلیارد تومانی در یکی از شرکت‌های زیرمجموعه سایپا در مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی
کاهش محسوس دمای هوا در خراسان جنوبی
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
امتحانات نهایی دانش‌آموزان و داوطلبان آزاد چهارشنبه ۱۰ دی‌ برگزار می‌شود
۴ تصمیم دولت و مجلس برای حمایت از بازار و فعالان اقتصادی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)