• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۳۷۹۷
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۸
قم » اجتماعی
رئیس بنیاد شهید در نشست خبری اعلام کرد

تامين دارو و وسايل پزشکي مورد نياز جانبازان

معاون رئيس جمهور و رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران از تامين دارو و وسايل پزشکي مورد نياز جانبازان در چند ماه گذشته و پيش از آغاز تحريم ها خبرداد .

معاون رئيس جمهور و رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران از تامين دارو و وسايل پزشکي مورد نياز جانبازان در چند ماه گذشته و پيش از آغاز تحريم ها خبرداد .به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم  حجت الاسلام و المسلمين شهيدي عصر امروز در گفتگو با خبرنگاران رسانه هاي گروهي قم گفت :با توجه به پيش بيني هاي انجام شد چند ماه قبل از تحريم ها ،  دارو و سايل پزشکي مورد نياز جانبازان تدارک ديده شده و در صورت نياز با مجوز هيئت دولت و وزارت صنعت ، معدن و تجارت  نسبت به وارادات هم مي توانيم اقدام کنيم .

وي از برنامه ريزي بنياد شهيد براي تدارک مراکز ورزشي، فرهنگي و توان بخشي در مراکز استان ها براي ايثار گران سخن گفت و افزود :  با صرف هزينه اي بالغ بر پانصد ميليارد تومان تاکنون در یازده مرکز استان اين مراکز راه اندازي شده ودر برخي استان ها هم در يک يا دو بخش آن در حال انجام است .

آقاي شهيدي با اشاره به نياز خانواده شهدا و ايثارگران به مراکز درماني هم گفت: تاکنون ده مرکز در برخي استان ها راه اندازي شده اما با توجه به بيمه بودن اين افراد روند درمان آنها درساير استان هاي طرف قرار داد امکان پذير است .

نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و امور   ايثارگران از افزايش شناخت مردم نسبت به بنياد شهيد وخدمات آن خبر داد وگفت: از سال 92 تاکنون شناخت مردم از بنياد از یک و هفت دهم درصد به پنجاه درصد رسيده است .

وي از ساماندهي چهارده هزار گلزار شهدا در سراسر کشور هم سخن گفت وافزود: :بيش از پنج هزار گلزار شهداي ديگر بايد ساماندهي شود که انتظارمي رود تا پايان امسال تعدادي ديگر به ويژه گلزارهاي داراي يک يا ده هزار شهيد  ساماندهي شوند

وي اضافه کرد پنجاه درصد هزينه ساماندهي با بنياد وپنجاه درصد با استانداري است .

حجت الاسلام و المسلمين شهيدي محلاتي با تصريح بر اينکه برخي از خانواده شهدا و ايثارگران رضايتي در خصوص استفاده از سهميه علمي دانشگاهها ندارند خاطر نشان کرد: ما طرح هايي را در اين زمينه دنبال مي کنيم و مجلس در حال طراحي است تا اين مشکل برطرف شود .

اقاي شهيدي در عين حال تاکيد کرد: اين انتقاد ها به جا نيست چراکه الان بسياري از خانواده بزرگ شهدا و ايثارگران بدون سهميه وارد دانشگاهها شده اند به گونه اي که هم اکنون بيش از صدو شصت هزار دانشجوي ايثارگر و و دو هزار و سیصد  عضو هيئت علمي در دانشگاهها مشغول به تحصيل وکار هستند .

نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و امورايثارگران در پاسخ به سوالي در خصوص کاهش درصد جانبازي برخي جانبازان تصريح کرد: اين موارد در کميسيون پزشکي به طور کامل بررسي مي شود و با توجه به درمان مداوم جانبازان امکان کاهش درصد جانبازي وجود دارد .

اقاي شهيدي افزود : البته درصد جانبازي کمتر از بیست و پنج درصد به هيچ عنوان تغيير نمي کند .

اقاي شهيدي اعطاي دویست هزار وام مسکن به ايثارگران در چهار سال گذشته را مورد توجه قرار داد وافزود: امسال هم توانسته ايم سیو پنج هزار وام براي آنان تدارک ببينيم .

معاون رئيس جمهور از انجام بیست و شش هزار مصاحبه با والدين شهدا و ايثارگران وجانبازان به منظور حفظ خاطرات آنها خبرداد وگفت: اميدواريم بتوانيم اين خاطرات را به چاپ برسانيم .

وي از اشتغال نودو پنج هزار  نفر از جامعه ايثارگري در پنج سال گدشته خبر داد و گفت بر اساس قانون بیست و پنج درصد سهميه اشتغال ادارات ويژه خانواده ايثارگران است که ما هم با جديت آن را دنبال مي کنيم .

وي از يکهزار ميليارد تومان وام اشتغال براي سال جاري هم سخن گفت و افزود: در چندماه گذشته شصت و شش ميليارد تومان آن جذب شده است .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش عشق به ایران در روستاهای استان سمنان
نصرتی مربی ذوب‌آهن شد
حضور باشکوه مردم گنبدکاووس در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کرج جای سوزن انداختن نبود
حضور پرشور مردم خراسان رضوی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
آذربایجان غربی؛ حضور مقتدر ملت پیروز در چهل‌وهفتمین سالروز انقلاب اسلامی
انسجام ملی، مهم‌ترین عامل بازدارنده در برابر تهدیدات خارجی است
بازدید وزیر دادگستری از چند واحد صنفی پس از حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اخبار کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از حضور حماسی هرمزگانی‌ها
بصیرت ملت، مایه شکست و ناامیدی دشمنان
حضور متفاوت مادران همدانی در جشن انقلاب
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در بندرعباس؛ مردم در بزنگاه‌ها متحدتر از همیشه هستند
جلوه های شکوه انقلاب اسلامی در راهپیمایی مردم گرگان از آسمان
آموزش صنایع‌دستی با بهره‌گیری از اساتید پیشکسوت در فارس
حضور پرشکوه روستاییان مازندران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اشتغالزایی و توسعه اقتصادی مهمترین هدف واگذاری اراضی ملی
مردم در ۲۲ بهمن با عشق آمدند و با مطالبه‌گری بازگشتند
شکوه حضور قزوینی ها در قاب تصویر جشن انقلاب، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)