• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۶۱۱۰
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۷

ترامپ؛ نگران آینده سیاسی خود

ترامپ درباره «تغییرات خشونت آمیـز» در صورت شکست جمهوریخـواهان در انتخـابـات مـاه نوامبـر آمریـکا هشدار داد.

گرايش هاي سياسي و اجتماعي به تدريج تغيير مي کند، بنابراين، به ندرت حمايت اکثريت از يک حزب، جريان يا شخصيت سياسي در مقطع زماني دو يا سه ساله تعديل مي شود.
اما ظاهرا نتايج سياست ها و برنامه هاي غيرکارشناسي، پوپوليستي و ناپايدار ترامپ خيلي زود آشکار شده و به همين علت انتقادات و اعتراضات در دوسالگي رياست جمهوري ترامپ شدت يافته است.
مهمتر اينکه شدت اين انتقادات در حدي بوده که ترامپ نگران آينده سياسي دولتش شده و او براي تشويق مردم به استمرار حمايت از دولتش، درباره «تغییرات خشونت آمیـز» در صورت شکست جمهوریخـواهان در انتخـابـات مـاه نوامبـر آمریـکا هشدار مي دهد.
به گزارش ديروز روزنامه نیویورک تایمز، ترامـپ که در حضور کشیش های اوانجلیس صحـبت می کرد، تاکید کرد چنانچه جمهـوریخـواهان کنتـرل کنگره را در انتخـابـات مـاه نوامبـر از دست بدهنـد، آنها «تغییرات سریع و به نحو خشونـت بـار» را آغاز خواهند کرد. در این دیـدار که دوشنبه شب در کـاخ سفید صورت گرفت، تـرامپ هشـدار داد، چنـانچـه حـزب اش در انتخـابـات میـان دوره ای شکست بخـورد، برنامه محافظه کـارانه وی با خطر مواجه خواهـد شـد.
ترامپ همچنين با اشاره به اينکه: «دموکـرات ها همه آنچـه را که ما انجام داده ایم را لغو خواهنـد کرد و این کار را خیلی سریـع و به نحو خشونت باری انجام خواهـند داد» افـزود:« آنـها فوری و خیـلی سریـع به همه چیز پایان خواهنـد داد.»
ترامپ خطاب به کشیش ها گفت: «مـن دقیقـا از شما درخواست می کنم بیرون بروید و اطمینـان پیدا کنیـد که تمامی افراد رای خواهنـد داد.» رئیس جمهـــور آمریکا افـزود: «زیــرا چنانچه آنهــا رای ندهند، ما تا انتخـابات ریاست جمهــوری در سال دو هزار و بیست میلادی، دو سـال وحشتنـاک را پیـش رو خواهیم داشت.»
ترامپ در حالي به حمايت جمهوري خواهان دل سپرده است که کم نيست جمهوري خواهاني که بشدت منتقد رئيس جمهور کنوني آمريکا و سياست ها و برنامه هايش هستند. جان مک کین سناتور جمهوریخواه که اخيرا در گذشت از سران کمپین برکناری دونالد ترامپ بود.
به نظر ميرسد نگراني هاي ترامپ درباره نتايج انتخابات مـاه نوامبـر آمریـکا پس از آن شدت يافته که در روزهاي اخير یکی پس از دیگری مطالبی علیه ترامپ فاش شده است. علاوه بر روابط مشکوک وی با روسیه دو پرونده دیگر نیز علیه وی مطرح شده است. یکی از این پرونده ها مربوط به شفاف نبودن هزینه های تبلیغات انتخاباتی ترامپ است. روابط نامشروع وی نیز در چارچوب این پرونده پیگیری می شود. پرونده دوم نیز با نقض قوانین مرتبط با تامین مالی تبلیغات انتخاباتی توسط مدیر سابق تبلیغات دونالد ترامپ مرتبط است. این در حالیست که رئیس جمهور آمریکا نیز از طریق تویتر جنگی را ضد سازمان های مختلف این کشور - حتي سازمان هاي امنيتي و اطلاعاتي آمريکا - و مقامات ارشد آن سازمان ها آغاز کرده است. ترامپ به صورت آشکار هشدارهای شدیدی را به اف بی آی داده است. این تحولات موجب شده است که سوالات درباره احتمال عزل دونالد ترامپ به صورت جدی تری مطرح شود.
البته پیش از هر چیز برای عزل ترامپ باید دو سوم اعضای سنای آمریکا یعنی 67 تن از برکناری وی حمایت کنند. اما هنوز طرفداران برکناری ترامپ از چنین حمایتی برخوردار نیستند و به گفته برخي صاحب نظران احتمال نمی رود که با انتخابات میان دوره ای ماه نوامبر نیز ترکیب کنونی سنای آمریکا تغییر زیادی داشته باشد. بر اساس ديدگاه اين دسته صاحب نظران دموکرات ها نيز در مرحله کنونی چندان تمایلی به عزل ترامپ ندارند زیرا این موضوع را درک می کنند که به همان اندازه که فشارها علیه ترامپ بیشتر می شود، حمایت از ترامپ در میان افکار عمومی افزایش می یابد. این دیدگاه نیز مطرح است که پس از برکناری ترامپ، مایک پنس که بر اساس قوانین آمریکا ریاست جمهوری را بر عهده خواهد گرفت، گزینه بدتری خواهد بود. باید خاطر نشان کرد که پنس یک اوانجلیست متعصب است. دموکرات ها نیز با توجه به این مسائل به انتخابات سال 2020 میلادی چشم دوخته اند.
با وجود اين ظاهرا شدت انتقادات و فشارها، نگراني ترامپ درباره اينده سياسي دولتش را تشديد کرده است.
ترامپ در جمع کشیش های اوانجلیس همچنين افـزود: «صـادقانه، مـا دوره ای بسیـار سخت را خواهیـم گذرانـد، چـرا کـه مـا تنها یک انتخـابات را پیش رو داریم. شمـا در آستـانه یـک انتخابـات هستیـد، در آستـانـه انتخـابـاتی که شمـا هـر آنچه را کـه داریـد از دسـت بدهـید.»
ایـن نخستیـن بـار نیست که ترامـپ در خصـوص چنیـن خشونـت هایـی هشـدار می دهـد مشـروط بـر آنـکـه امـور به نحـوی که مورد نظر وی است پیـش نـرود. در تبلیـغات انتخـابـات سـال دو هـزار و شانـزده میـلادی نیـز وی گفـت چنـانـچه او به عـنوان نامزد جمهوریخواه برنده نشـود، احتـمالا طـرفدارانـش با «آشـوب و شـورش» عکـس العـمل نشـان خواهنـد داد.

-----------------------------------------
عبدالرضا خليلي
­

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقدام اروپا تلاشی برای جبران تحقیر از سوی آمریکا و روسیه است
پایان موفقیت‌آمیز طرح ملی پایش آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در زنجان
خیر نیک‌اندیش ابهری ۶۰ جفت کفش به مددجویان اهدا کرد
تولید سالانه ۲۰ هزار تن محصولات شیلاتی در استان زنجان
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
ساترا تحریم شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
دریابان شمخانی: جغرافیای جنگ فقط به دریا محدود نخواهد شد
تحویل ۲۴۰۰ پروژه آموزشی در کشور طی گام اول نهضت عدالت آموزشی
آغاز هفته ای با افزایش دمای هوا در سمنان
نیمه شعبان و دهه فجر پیام نور و امید برای دل‌ها دارند
ضرورت تحقق سیاست‌های تحولی آموزش
برگزاری پنجمین دوره رقابت سازه‌های ماکارونی
واریز کالابرگ ۴ میلیون تومانی برای ماه رمضان
چالش ها و فرصت های توسعه مناطق آزاد قشم و کیش
وحدت اقوام و مذاهب، ستون اصلی بازدارندگی ایران
آغاز مسیر چابک‌سازی در آزمایشگاه فنی مکانیک خاک
۱۱ بهمن ۱۳۶۵ یادآور حماسه و ایثار فرزندان فریدن
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
آقای لاریجانی دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
مشروح اظهارات عراقچی در نشست با فیدان و پاسخ به سئوالات خبرنگاران
ورود سامانه جدید بارشی به جنوب آذربایجان غربی
ایران به جمع کشور‌های تکثیر صنعتی اسبک دریایی پیوست
بازدید رئیس رسانه ملی از پشت‌صحنه مجموعه «هتل بسیار بسیار عجیب»
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)