• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۳۸۲۶
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۰
اجتماعی » جامعه و شهری

رونمایی از خودرو دو توان برقی بنزینی در شورای شهر تهران

با حضور اعضای شورای شهر تهران از خودرو دو توان برقی بنزینی رونمایی شد.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، ظهر امروز اعضای شورای شهر تهران پس از هشتاد و پنجمین جلسه شورای شهر تهران از خودرو دو توان برقی بنزینی رونمایی کردند.
همچنین برخی از اعضای شورای شهر تهران با این خودرو رانندگی و توان آن را ارزیابی کردند.

طرح مقدماتی کاهش آلودگی هوا جایگزین طرح جامع نمی‌شود

رییس کمیته محیط زیست با بیان اینکه طرح مقدماتی کاهش آلودگی هوا جایگزین طرح جامع آلودگی هوا نمی‌شود ، گفت: برنامه شهرداری درباره دوچرخه اشتراکی و یکپارچه‌سازی آنها با ایستگاه‌های مترو مشخص شود .
سید آرش حسینی میلانی، رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران پیش از ظهر امروز در هشتاد و پنجمین جلسه صحن علنی شورای شهر تهران، ری و تجریش درخصوص گزارش معاون حمل و نقل و ترافیک درباره آلودگی هوای تهران گفت: برنامه کاهش آلودگی هوا، برنامه درازمدتی است و مانند دو امدادی است که مدیریت شهری باید آن را به دوره‌های بعدی تحویل دهد.
وی با بیان اینکه تکمیل شبکه مترو از اساسی‌ترین راهکارهای کاهش آلودگی هوا است، اظهار داشت: باید گزارشی را درخصوص آخرین وضعیت پیشرفت خطوط مترو ارائه دهند و تشریح کنند که بازگشایی ایستگاه‌های جدید مترو چه نقشی را می‌تواند در کاهش آلودگی هوا و ترافیک ایفا کند.
این عضو شورای شهر تهران کنترل آلودگی هوا را امری بین بخشی دانست و از نقش‌آفرینی و حضور معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در کارگروه آلودگی هوا تقدیر و تصریح کرد: طرح مقدماتی کاهش آلودگی هوا جایگزین طرح جامع آلودگی هوا نمی‌شود. در طرح جامع آلودگی هوا کلیه ذینفعان از جمله صنایع و نیز سایر منابع از قبیل آلودگی‌های حاصل از سوزاندن پسماند و... نیز دیده می‌شوند. اگر در زمینه طرح جامع آلودگی همکاری‌ای با اداره کل محیط زیست تهران انجام شده، بیان شود تا افکار عمومی در جریان قرار بگیرد.
حسینی میلانی ادامه داد: مطالعات صورت گرفته برای طرح جامع آلودگی هوا قدیمی بوده و لازم است مطالعات آن مورد بازنگری قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: بهنگام‌سازی سیاهه انتشار در دستورکار جدی شهرداری و معاونت حمل و نقل و ترافیک بوده و در این باره شاهد پیشرفت‌هایی بوده‌ایم. مناسب بود گزارشی در این باره ارائه شود زیرا پایش پیشرفت و ارزیابی‌های شورا باید براساس سنجش اطلاعات دقیق از آخرین وضعیت منابع آلاینده باشد. با این حال، تامین همه اطلاعات گزارش سیاهه انتشار در دست شهرداری نیست و بخشی از آن، در اختیار نیروی انتظامی است که در این چارچوب انتظار همکاری مناسب نیروی انتظامی را داریم.
رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران با تاکید بر نوسازی خودروهای ون بیان کرد: خودروهای ون در حمل و نقل شهری نقش ویژه‌ای دارند اما اکثر آنها فرسوده شده‌اند و شرکت‌هایی که متعهد به نوسازی این ون‌ها شده‌اند، با توجه به شرایط ارزی عقب‌نشینی کرده‌اند. در این شرایط چه باید کرد؟
حسینی میلانی با اشاره به ضرورت توسعه دوچرخه‌سواری در تهران یادآور شد: لازم است در بحث دوچرخه اشتراکی و یکپارچه‌سازی آنها با ایستگاه‌های مترو، برنامه‌های شهرداری مشخص شود. برای توسعه دوچرخه‌سواری اشتراکی به چه میزان سرمایه‌گذاری نیاز است؟ به طور شفاف بیان شود که چه برنامه و بودجه‌ای برای توسعه مسیر دوچرخه‌سواری امن نیاز است.
وی افزود: در حوزه دوچرخه ما باید با توجه به آسیب‌شناسی کارهای قبلی حرکت کنیم و چشم‌انداز درازمدتی را برای توسعه حمل و نقل انسان‌محور در دستور کار قرار دهیم.

وزیر صنعت پاسخگوی کیفیت خودروهای تولید داخل باشد

رئیس کمیته ایمنی حمل و نقل شورای شهر تهران با بیان اینکه 55 درصد خودروهای تولید داخل در کمتر از چهار سال نتوانسته اند معاینه فنی دریافت کنند خواستار پاسخگوی وزیر صنعت معدن و تجارت به مردم شد.
شهربانو امانی، عضو شورای شهر تهران در واکنش به گزارش معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در گزارشی که آقای پور سید آقایی ارائه کردند 55 درصد خودروهای تولیدی و خودروهایی که کمتر از چهار سال عمر دارند نتوانسته اند معاینه فنی دریافت کنند، از رئیس شورا تقاضا دارم از وزیر صنعت، معدن و تجارت دعوت کنند که در این باره توضیح داده و به مطالبات پاسخ دهند و واقعا استاندارد سازی کنند.
وی گفت : مورد دیگر در ارتباط با موتوسکلیت هاست. سه میلیون موتور در شهر تهران تردد می کنند و یکی از منشا های مهم آلودگی هوا هستند.
رئیس کمیته ایمنی حمل و نقل تصریح کرد: در گزارش بیان شد که شهرداری بنا دارد 5 هزار دستگاه موتور سیکلت خریداری کرده و تحویل موتور سواران بدهد ، اما شهرداری تنها تسهیلگر باشد.
امانی ادامه داد: در دوره گذشته نیز بنا بود شهرداری تسهیلگر باشد، اما چون مستقل وارد شد، مورد حمایت قرار نگرفت. اما گزارش هایی وجود دارد که 4 هزار و 500 شهروند تهرانی به دلیل آلودگی هوا در سال فوت می کنند.
وی افزود: مورد دیگر اینکه با توجه به حساسیتی که معاون حمل و نقل و ترافیک هم دارد در آغاز سال تحصیلی بیمه سازی سرویس مدارس را در اولویت قرار دهد و چون فوریت آن نیز تصویب شده بود، هفته آینده در دستور کار قرار بگیرد.
عضو شورای شهر تهران در پایان تاکید کرد: پیاده مداری، یکی از موارد بسیار مهم و مادردر ترددها و ترافیک است و امیدوارم معاون حمل و نقل و ترافیک به این امر اهتمام ویژه بورزند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از شش طرح آب و فاضلاب نیشابور با اعتبار ۱۸۰۰ میلیارد ریال
حضور باشکوه مردم کلاله در راهپیمایی ۲۲ بهمن
زمین لرزه‌ای به بزرگی ۳.۳ ریشتر در حوالی گزیک سربیشه
تقدیر نماینده ولی فقیه در استان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
ملت ایران در دفاع از استقلال و امنیت خود متحد است
تشریح طرح های علمی و فناوری دهه فجر در استان سمنان
حضور مردم شهرها و روستاهای سرزمین مان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جشن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب در گوشه گوشه ایران اسلامی
قدردانی استاندار و نماینده ولی فقیه در استان از مردم کرمان
جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در کارگیل هند
حماسه‌ی دیگر در ۲۲ بهمن در صغاد آباده
برگزاری جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در کاراکاس
یوم الله ۲۲ بهمن، مظهر اقتدار ملی
اختتامیه نخستین دوره مسابقات رباتیک دانش آموزی در لنگرود
قدردانی استاندار از حضور پر شور ملت شهیدپرور استان البرز
جشن پیروزی انقلاب در زورخانه شهید سلیمانی قم
خروش مردم انقلابی استان بوشهر در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان ۵۰۰ هزار خودروی بی‌ام دبلیو به علت احتمال آتش سوزی
طرح ها و برنامه های گرامیداشت دهه فجر در آذربایجان غربی
کاروانسرای شاه عباسی سمنان موزه می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)