• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۵۵۷۵
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۳
بین الملل » آمریکا
روزنامه آمریکایی يو اس اي تودي؛

دیگر نباید به ترامپ در اشاعه دروغ هایش کمک کرد

نویسنده گزارش روزنامه یو اس ای تودی نوشته است رئیس جمهور آمریکا یک دروغگو است و هیچ سئوال تردیدی در این خصوص وجود ندارد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روزنامه آمریکایی يو اس اي تودي؛ دیگر نباید به رئیس جمهور آمریکا در اشاعه دروغ هایش کمک بشود.
اين روزنامه در پایگاه اینترنتی خود نوشت: کمک به دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در اشاعه دروغ هایش و اصلاح وضع باید متوقف شود. دیگر نباید از او خشمگین شد باید تنها خود را از او دور کرد. ترامپ دروغ نمی گوید که بخواهد کسی آنها را باور کند تنها دروغ هایی را می گوید که دیگران آنها را تکرار کنند. حتی مخالفان سرسخت وی هم از همه دروغ های وی مطلع نیستند پس نباید به دام وی افتاد.
نویسنده گزارش روزنامه یو اس ای تودی در ادامه نوشته است رئیس جمهور آمریکا یک دروغگو است و هیچ سئوال تردیدی در این خصوص وجود ندارد. سئوالی که مطرح می شود این است که آیا کسانی جود دارند که بخواهند به وی در اشاعه دروغ هایش کمک کنند؟ ترامپ که مدعی است ریاست جمهوری باراک اوباما در آمریکا به علت آن که وی متولد آمریکا نبوده است برخلاف قانون اساسی آمریکا بود و به علت طرح این موضوع هم به یک دروغگوی مشهور در جهان تبدیل شده است، خودش یک دروغگو است. این تنها دیدگاه من نیست و بسیاری دروغ سنج معتبری و همچنین شصت درصد از مردم آمریکا دورغگو بودن ترامپ را تایید می کنند.
نویسنده گزارش روزنامه یو اس ای تودي: رئیس جمهور آمریکا یک دروغگو است و هیچ سئوال تردیدی در این خصوص وجود ندارد.

وزارت دادگستری دولت ترامپ در بیانیه ای به صراحت اعلام کرد که هیچ سندی دال برای اثبات این سخن ترامپ وجود ندارد که در نشست کنگره و اف بی آی گفته بود ایمیل های هیلاری کلینتون توسط چین هک شده اند. هیچ کسی نمی تواند دیدگاه وزارت دادگستری آمریکا را به عنوان بالاترین مرجع اجرای قانون درباره دروغگویی ترامپ تغییر دهد. خود ترامپ هم نمی تواند حرف های دروغ خود را اصلاح کند. این بدان معنا نیست که دروغ های دونالد ترامپ نامربوط هستند واقعیت این است که ترامپ صرفا به این علت دروغ می گوید که این دروغ توسط حامیان و طرفدارانش، رسانه ها و حتی توسط مخالفان سرسخت وی تکرار شوند. ترامپ معمولا از این افراد و امکانات به نفع خود استفاده می کند. احتمالا هیچ شهروند آمریکا به اندازه چهل و پنجمین رئیس جمهور این کشور دروغ نگفته است. نتایج بررسی های واشنگتن پست نشان داد که ترامپ در صد روز اول ریاست جمهوری خود چهار ممیز نه دهم درصد موضوع اشتباه یا ادعای بی اساس مطرح کرده است. در طول سه ماه گذشته این رقم به پانزده ممیز چهار دهم درصد رسیده است. نتایج بررسی ها نشان داده است که ترامپ در طول پانصد و نود و دو روز حدود چهار هزار و هفتصد و سیزده ادعای دروغ و بی اساس مطرح کرده است که از مجموع این دروغ ها، وی صد و شصت و نه مورد را بیش از سه بار تکرار کرده است. کسانی مانند گِرِگ سارجنت معتقدند که پیام این اقدام ترامپ آن است که وی به حامیان خود می گوید شما هم این دروغ را تکرار کنید.
تنها جمعیت حامیان ترامپ یا وکیل وی رودی جولیانی نیستند که دروغ هایش را تکرار می کنند بلکه رسانه ها هم اغلب همان دروغ را تکرار می کنند.

جِیکوب بی لیوی استاد تئوری های سیاسی می گوید دروغ گفتن صریح و آشکار و وادار کردن دیگران به تکرار این دروغ نشاندهنده قدرت فرد دروغگو در برابر کسانی است که دروغ های وی را تکرار می کنند. وی معتقد است که افراد تمامیت خواه و اقتدارطلب می دانند که وادارکردن دیگران به تکرار دروغ های شان ابزاری برای تحمیل قدرت شان به دیگران است.
نویسنده گزارش روزنامه یو اس ای تودی در ادامه نوشته است تنها جمعیت حامیان ترامپ یا وکیل وی رودی جولیانی نیستند که دروغ هایش را تکرار می کنند بلکه رسانه ها هم اغلب همان دروغ را تکرار می کنند.
نتایج نظرسنجی ها نشان می دهد که دروغگویی های ترامپ تاکنون کمکی به وی و حزب جمهوریخواه نکرده است در مقابل ممکن است این روند به تشدید اقدامات خشونت آمیز توسط حامیان ترامپ در آستانه انتخابات میاندوره ای آمریکا منجر شود. در این شرایط رسانه ها و افکار عمومی نباید به ترامپ در اشاعه دروغ هایش و یا تصحیح دروغ هایش کمک کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز اکران فیلم‌های شانزدهمین جشنواره فیلم فجر در اصفهان
امام زمان (عج) تهاجم دشمن را نظارت می‌کنند
ایرانِ امام زمان
توزیع یک تن گوشفیل نذری در اصفهان
جشن نیمه شعبان در سراسر کشور
حقوق بشر به سبک پهلوی
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اهدای  ۳۸۶ واحد خون در سالروز مولود حضرت مهدی(عج)
ریختن مواد سمی روی اراضی جنوب لبنان از سوی اسرائیل جنایت است
گشایش ششمین نمایشگاه مد و لباس فردخت در کاشان
با امید از پس همه کارها بر می‌آییم
حمایت مصر از راهکار‌های سیاسی حل اختلاف ایران - آمریکا
افتتاح و آغاز ۷ طرح عمرانی همزمان با دهه فجر در همدان
مسجد مقدس جمکران میزبان جمعیت میلیونی عاشقان امام زمان (عج)
افتتاح ۲۸ طرح خدماتی در بخش‌های دابودشت و دشت سر آمل
تمرکز استان بر فرآوری مواد معدنی و ایجاد ارزش افزوده است
بهره برداری دو خانه بهداشت در حاجی‌آباد
پخش گزارش بازدید سرلشکر موسوی از یگان موشکی سپاه از خبر ۲۰:۳۰
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۳۳ طرح برق‌رسانی در استان بوشهر
شهادت یک سرباز در شهرستان گچساران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)