• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۶۷۴۰
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۶
بین الملل » سیاسی
براي چالش با سياست هاي آب هوايي رئيس جمهور آمريکا؛

نشست جهانی آب و هوا در سان فرانسيسکو آغاز شد

شست جهانی آب و هوا روز سه شنبه با هدف به چالش کشیدن سیاستهای آب و هوایی دونالد ترامپ در سان فرانسیسکو آمریکا گشایش یافت.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ به نقل از خبرگزاری فرانسه، نشست جهانی آب و هوا روز سه شنبه با هدف به چالش کشیدن سیاستهای آب و هوایی دونالد ترامپ در سان فرانسیسکو آمریکا گشایش یافت.
شهرداران، فرمانداران، نمایندگان و روسای شرکتهای چندملیتی بزرگ از نقاط مختلف جهان در نشستی جهانی با موضوع آب و هوایی در سان فرانسیسکو آمریکا گرد هم آمده اند. شرکت کنندگان در این نشست تلاش می کنند سران کشورهای جهان را به افزایش تلاش در مبارزه با انتشار گازهای گلخانه ای در چارچوب توافق نامه جهانی پاریس ترغیب کنند.
اجلاس آب و هوایی سان فرانسیسکو به ابتکار فرماندار ایالت کالیفرنیا و در واکنش به سیاستهای بحث برانگیز دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در زمینه آب و هوا برنامه ریزی شده است.
حاضران در نشست سان فرانسیسکو از دولتها و رهبران کشورهای مختلف خواهند خواست اضطراری بودن اوضاع آب و هوایی جهان را جدی بگیرند و برای مقابله با تغییرات اقلیمی از طریق اتخاذ تدابیر موثر از جمله توقف یا دست کم کاهش استفاده از انرژیهای فسیلی، هر چه زودتر وارد عمل شوند. از ده روز پیش سازمانها و گروههای حمایت از محیط زیست برای جلب توجه هر چه بیشتر سیاستمداران و آگاه سازی هر چه بیشتر افکار عمومی جهان در خصوص پیامدهای وخیم تغییرات ناگوار آب و هوایی در کشورهای مختلف جهان راهپیمایی های متعدد و برنامه های تبلیغاتی زیادی به اجرا گذاشته اند.نشست جهانی آب و هوا در سان فرانسيسکو آغاز شد
شهرهای پاریس، بن، پکن، کیپ تاون، مکزیکوسیتی، توکیو، شهرهای بزرگ هند، مناطق مختلف از چندین قاره و همچنین شهرهای بزرگ آمریکا که در اداره دموکراتها هستند، در سطوح مختلف در نشست سه روزه سان فرانسیسکو شرکت کرده اند تا تعهدات جدیدی در راستای حفاظت از محیط زیست بدهند. تولید برق پاک، ساخت و توسعه خودروهای برقی، عایق سازی بهینه ساختمانها، تشویق به بازیافت هر چه بهتر و محدود سازی هر چه بیشتر جنگل زدایی از مهمترین اهدافی است که حاضران در نشست آب و هوایی سان فرانسیسکو مد نظر قرار داده اند.
نشست سان فرانسیسکو در حالی آغاز به کار کرده است که طوفان فلورانس سواحل شرقی آمریکا را تهدید می کند.
در این نشست تلاش می شود نشان داده شود که چگونه شهرها و مناطق الگو می توانند حتی به طور نسبی و جزئی هم که شده خلاء‌ها و نقایص ناشی از عملکرد کشورها و دولتها را جبران کنند.
آمریکا پس از چین دومین تولیدکننده گازهای آلاینده گلخانه ای است. باراک اوباما رئیس جمهور پیشین آمریکا تعهدات مشخصی را در زمینه کاهش انتشار گازهای گلخانه ای داده بود اما دونالد ترامپ رئیس جمهور فعلی آمریکا که تغییرات اقلیمی را دروغ می داند کشورش را از توافق جهانی پاریس خارج کرده است. توافق نامه پاریس در زمینه آب و هوا که بر ضرورت تلاش مشترک و هماهنگ جامعه جهانی به منظور کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و محدود کردن پیامدهای گرمایش زمین تاکید کرده است، در سال دو هزار و پانزده توسط بیش از یکصد و نود کشور در پاریس امضا شد اما ترامپ در میان بهت همگان سال گذشته خروج آمریکا را از این سند مهم بین المللی اعلام کرد.
در گزارشی که پس از انتظارهای زیاد سرانجام روز چهارشنبه در سان فرانسیسکو منتشر شد آمده است هدفی که دولت پیشین در زمینه آب و هوا تعیین کرد تحقق نخواهد یافت.
طبق گزارشی که ائتلافی از ایالتها، شهرها و شرکتهای آمریکایی موسوم به America's Pledge تحت سرپرستی مایکل بلومبرگ میلیاردر و جری براون فرماندار ایالت کالیفرنیا منتشر کردند، انتظار می رود احتمالا انتشار گاز دی اکسید کربن و دیگر گازهای گلخانه ای در آمریکا در سال دو هزار و بیست و پنج نسبت به سال دو هزار و پنج 17 درصد کاهش پیدا خواهد کرد در حالی که باراک اوباما کاهش 26 درصدی انتشار این گازها را هدف قرار داده بود.
با این حال هزاران نماینده‌ای که از بخشهای مختلف در نشست سان فرانسیسکو شرکت کرده اند نیمه پر لیوان را می بینند و با کم اهمیت دانستن رویکرد بحث برانگیز دونالد ترامپ در زمینه آب و هوا، به تقویت جبهه مبارزه با تغییرات اقلیمی خوشبین هستند.
حامیان مبارزه با گرمایش زمین در آمریکا تاکید می کنند که "گذر به یک اقتصاد با کربن پائین" می تواند فرصت های جدیدی برای سرمایه گذاری به وجود آورد و سرمایه گذاریهای درازمدت می تواند در تحقق این هدف نقشی بسزا ایفا کند. اما ترامپ که مسئله گرمایش زمین را جعلی و بی اساس می داند با زیر سوال بردن دیدگاههای دانشمندان درباره خطر تغییرات آب و هوایی، تاکید کرده است انتشار گازهای آلاینده گلخانه ای عنصری تعیین کننده در تغییرات آب و هوایی و گرمایش زمین نیست و پیمان آب و هوایی پاریس نیز برای اقتصاد آمریکا زیانبار است.
ترامپ همچنین در نظر دارد کمکهای میلیاردی آمریکا را به طرحها و برنامه های سازمان ملل متحد در زمینه مقابله با تغییرات آب و هوایی کنار بگذارد و اعتبارات و کمکهای اختصاص یافته به مبارزه با گرمایش زمین­ را به سمت پروژه های زیربنایی زیست محیطی هدایت کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۳ آبان
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)