• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۶۸۲۱
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۷
بین الملل » غرب آسیا
در اعتراض به اقدام اخير رژيم صهيونيستي در شرق قدس؛

اعتصاب نامحدود فلسطینیان در روستاي خان الاحمر

ده‌ها فلسطینی در اعتراض به سیاستهای صهیونیستها در وادار کردن فلسطینیان به کوچ اجباری و تخریب روستای خان الاحمر در این روستا اعتصاب کرده اند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، به نقل از شبکه المنار؛ ده ها شهروند فلسطینی در منطقه خان الاحمر، شرق قدس اشغالی، اعتصاب نامحدود کرده اند. این فلسطینیان در حالی اعتصاب کرده اند که ارتش رژیم اشغالگر نیروهای خود را در اطراف خان الاحمر به حال آماده باش درآورده است.
نظامیان اشغالگر در همین حال روستای فلسطینی خان الاحمر را در محاصره کامل قرار داده و به فعالان و عده ای از ساکنان خان الاحمر اجازه نمی دهند وارد روستا و به اعتصاب ملحق شوند. اعتصاب کنندگان خواستار پایان دادن به سیاستهای رژیم صهیونیستی در وادار کردن فلسطینیان به کوچ اجباری و تخریب روستای خان الاحمر شده اند. مقصود اعتصاب کنندگان مهلتی است که مقامات رژیم اشغالگر برای تخلیه روستای خان الاحمر و تخریب آن اعلام و به ساکنان روستا هشدار داده اند خانه های خود را ترک کنند.
کمیته اقدامات مردمی در هیئت مقاومت در مقابل دیوارسازی و شهرک سازی رژیم اشغالگر اعلام کرد فعالان مقاومت مردمی توانستند ساعات پایانی شب گذشته دری را که نظامیان صهیونیست بر سر راه روستای خان الاحمر نصب کرده بودند، بگشایند و وارد روستا شوند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
پایان مهلتی که رژیم اشغالگر برای تخلیه خان الاحمر داده بود
صبح امروز چهارشنبه مهلتی که مقامات تل آویو برای تخلیه خان احمر در شرق قدس اشغالی داده بود به پایان رسید.
به گزارش پایگاه اینترنتی العربی الجدید؛ فعالان فلسطینی دیروز سه شنبه موفق شدند روستای جدیدی در موازات روستای خان احمر بسازند و نام آن را ”وادی الاحمر“ گذاشتند. اسرائیلی ها تهدید کرده اند خان احمر را تخریب و ساکنان بادیه نشین آن را اخراج می کنند.
عبدالله ابورحمه عضو فعال در سازمان مقاومت با دیوار حائل گفت روستای جدید ممکن است به پناهگاهی جایگزین برای روستای خان احمر تبدیل شود. وی خاطرنشان کرد هر تصمیم جدید درباره وادی احمر زمان بر است زیرا مستلزم طی مراحل قانونی برای صدور فرمان تخریب است و زمان لازم برای اعتراض فعالان را فراهم می کند.
با وجود این، ابورحمه بعید ندانست که روستای جدید با یک تصمیم سیاسی و بدون رعایت جوانب قانونی تخریب شود.
دادگاه عالی اسرائیل چهارشنبه گذشته درخواست ساکنان خان احمر را برای خودداری از اخراج آنها و تخریب این روستا که در اراضی کرانه باختری اشغالی قرار دارد نپذیرفت.
ساکنان بادیه نشین این روستا اصالتا از صحرای نقب هستند و در سال 1953 در پی کوچ اجباری مقامات صهيونيست در بادیه القدس ساکن شدند. آنها از راه دامپروری امرار معاش می کنند و چند شهرک صهیونیستی روستای آنها را محاصره کرده است. این روستا در زمین هایی قرار دارد که اشغالگران برای اجرای طرح خود موسوم به E1 در نظر گرفته اند و هدف از آن سیطره بر 12 هزار دونم (هر دونم معادل هزار متر مربع) از اراضی قدس تا بحر المیت با هدف خالی کردن منطقه از ساکنان فلسطینی به عنوان بخشی از طرح جداسازی جنوب کرانه باختری از مرکز آن است.
خان احمر از خدمات اساسی مانند آب و برق و شبکه مخابراتی و جاده بی بهره است از این رو ساکنانش از انرژی خورشیدی برای روشنایی در شب بهره می برند. خانه های آنان بارها تخریب شده است. مسجد و مدرسه این روستا که 170 دانش آموز در آن تحصیل می کنند نیز تخریب خواهد شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
شدت و خشم با دشمنان، شفقت و رحمت با دوستان
دعوت نماینده ولی فقیه در استان از مردم برای حضور پرشور و دشمن‌شکن در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده؛ بازوی علمی قوه قضائیه
استاندار ایلام پای صحبت مردم دشت عباس نشست
راهیابی تیم والیبال نشسته بانوان چهارمحال و بختیاری به مرحله نهایی مسابقات قهرمانی کشور
پیش بینی وزش باد و بارش های پراکنده در سمنان
بیانیه تشکل جبهه پیروان خط امام و رهبری به مناسبت ۲۲ بهمن
محدودیت‌های ترافیکی ۲۲ بهمن در کرمان
گلبانگ وحدت‌آفرین الله‌اکبر در پایتخت مقاومت
افتتاح طرح‌های مسکن و راه در چهارمحال وبختیاری
افتتاح طرح‌های راهداری در شهرستان انار
لاریجانی: موشک‌های ایرانی رژیم صهیونی را سرجایش رساند
افتتاح ۱۸ طرح آموزشی، تربیتی، مهارتی و ورزشی در کرمان
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
تأکید بر تقویت وحدت و همدلی و مقابله با توطئه‌های دشمنان
دعوت استانداری آذربایجان شرقی از مردم استان برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جشنواره فیلم فجر؛ فرصتی برای شکوفایی فرهنگی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
افتتاح ۶ هزار طرح آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
افتتاح طرح های دهه فجر در بم
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)