• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۷۱۲۳
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۶:۰۰
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات

معرفی کتاب «۷۲ سخن عاشورایی»

کتاب «۷۲ سخن عاشورایی» در ۲۹۶ صفحه، گزیده‌ای از بیانات رهبر معظم انقلاب درباره‌ی مسائل مختلف مربوط به نهضت حسینی را ارائه کرده که از خرداد ۱۳۶۸ تا تیرماه ۱۳۹۰ در محافل و مجالس گوناگون ایراد و در قالب ۷۲ سخن جمع‌آوری شده است.

معرفی کتاب «۷۲ سخن عاشورایی»به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ همزمان با فرا رسیدن ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت ابا‌عبدالله الحسین(علیه‌السلام)، کتاب «‌۷۲ سخن عاشورایی» از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، توسط دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای(مدظله‌العالی) منتشر شد.

این کتاب در ۲۹۶ صفحه، گزیده‌ای از بیانات حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ا‌ی(مدظله‌العالی) درباره‌ی مسائل مختلف مربوط به نهضت حسینی را ارائه کرده که از خرداد ۱۳۶۸ تا تیرماه ۱۳۹۰ در محافل و مجالس گوناگون ایراد و در قالب ۷۲ سخن جمع‌آوری شده است.

همچنین در بخش پایانی این کتاب دعاهایی که معظم‌له با محوریت «حماسه‌ی عاشورا» در سخنرانیهای مختلف فرموده‌اند جمع‌آوری و ارائه شده است.

در بخشی از پیشگفتار این کتاب آمده است: «در میان همه‌ی تلاش‌های گذشتگان در بهره‌گیری از برکات و آثار نهضت امام حسین(ع) نام امام خمینی(ره) همچون ستاره‌ای فروزان می‌درخشد؛ چرا که آن امام راحل با استفاده دقیق و روزآمد از معارف حسینی و با طرح شعار برخاسته از فلسفه‌ی عاشورا یعنی «پیروزی خون بر شمشیر» توانست انقلاب ملت مسلمان ایران را رهبری و به پیروزی برساند و به تبلیغ عملی و نشان‌دادن جلوه‌ی حقیقی فلسفه قیام عاشورا اقدام کند.»

کتاب «۷۲ سخن عاشورایی» به همت علیرضا مختارپور قهرودی جمع‌آوری و تدوین شده است و دارای یک فهرست تفصیلی است که بر اساس ترتیب زمانی رخدادها تنظیم گردیده است.

این کتاب همچنین دارای یک فهرست مطالعه موضوعی در ذیل عناوینی چون: زندگی و ابعاد شخصیت امام حسین(ع)، اهداف و فلسفه قیام، درس‌ها و عبرت‌های عاشورا، اهمیت ماه محرم و برگزاری مجالس عزاداری و ذکر مصیبت است.

در بخشی از کتاب به نقل از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع علما و روحانیون در سال ۷۱ آمده است: «روزی در همین کشور ما، مبارزات ضداستعماری و ضداستبدادی و ضد دستگاه کفر و طاغوت مطرح بود. اما بعضی این تکلیف را تشخیص نمی‌دادند و به کارهای دیگر چسبیده بودند. احیانا اگر کسی تدریسی داشت، اگر تالیفی داشت، اگر یک حوزه کوچک تبلیغی داشت، اگر هدایت جمع محدودی از مردم در کارهای دینی بر عهده او بود، فکر می‌کرد اگر به آن مبارزه بپردازد، آن کارها معطل خواهد ماند! مبارزه به آن عظمت و به آن اهمیت را ترک می‌کرد، برای اینکه از این کارها باز نماند! یعنی اشتباه در شناختن آنچه لازم بود. آنچه مهم بود و آنچه اهم بود. حسین ابن علی علیه‌السلام در بیانات خود فهماند که برای دنیای اسلام در چنین شرایطی، مبارزه با اصل قدرت طاغوتی و اقدام برای نجات انسان‌ها از سلطه شیطانی و اهریمنی این قدرت، واجب‌ترین کارهاست.»

این کتاب که جدیدترین محصول انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به موسسه انقلاب اسلامی (دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی) است در شمارگان ۱۰۰۰۰ نسخه و با قیمت ۵۰۰۰۰ ریال روانه کتابفروشی‌ها شده است.

علاقه‌مندان برای تهیه این کتاب می‌توانند با شماره تلفن‌های ۶۶۴۸۳۶۹۵ و ۶۶۴۸۳۹۷۵-۰۲۱ تماس حاصل نمایند و یا به نشانی پست الکترونیکی book@khamenei.ir مکاتبه نمایند.

مطلب بالا در تاریخ ۱۳۹۰/۰۹/۱۰ در پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI.IR، به مناسبت فرارسیدن ماه محرم و ایام عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) منتشر شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
بهره برداری از یک هزار و ۶۸۹ طرح به مناسبت دهه مبارک فجر در خوزستان
موضع‌گیری درباره نخست‌وزیری عراق با احترام به حاکمیت بغداد باشد
۱۶ شهید در پی بمباران مرکز پلیس غزه
دست مردم التیام بخش زخم‌های برجا مانده بر خانه‌های خدا
همایش نماز و یادواره شهدای امر به معروف و نهی از منکر در لرستان
پرداخت ۴ هزار و ۴۹۰ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون در فارس
نشست هماهنگی «رزمایش اقتدار ورزش ایران» برگزار شد
تکذیب دروغ پردازی ها علیه تیم ملی فوتبال ایران
آگاه‌سازی مردم نسبت به قوانین اقدامی مؤثر در جلب رضایت عمومی است
محکومیت اقدامات خصمانه آمریکا و اتحادیه اروپا علیه کشورمان توسط مردم خوزستان
برنامه‌‌های رویدادهای گردشگری استان به‌زودی منتشر می‌شود
حضور همیشگی پلیس در سنگر‌های امنیت
بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی ۹۸۰ طرح ، دهه فجر در خراسان شمالی 
کلنگ‌زنی و افتتاح بیش از ۳۱۲ میلیارد تومان پروژه عمرانی
بررسی وضعیت توزیع روغن موتور در بازار
افتتاح طرح های دهه فجر در جازموریان
تروریسم اروپایی علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
رشد بیش از ۱۸ درصدی داوطلبان در انتخابات جهرم
کشف مواد آتش زا از یک خودروی سواری در لاهیجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
مشروح اظهارات عراقچی در نشست با فیدان و پاسخ به سئوالات خبرنگاران
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
ساترا تحریم شد
ایران به جمع کشور‌های تکثیر صنعتی اسبک دریایی پیوست
شمخانی: جغرافیای جنگ فقط به دریا محدود نخواهد شد
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
واریز کالابرگ ۴ میلیون تومانی برای ماه رمضان
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)