• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۷۳۷۰۳
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۳
البرز » اجتماعی
باتلاش متخصصان پارک علم وفناوری؛

تولید کود های زیستی درالبرز

رئیس پارک علم و فناوری البرز : متخصصان یک شرکت دانش بنیان ، 2 نوع کود زیستی برای بهبود عملکرد خاک و گیاهان تولید کردند.

 

تولید کود های زیستی درالبرزبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز البرز،ربانی افزود: کود زیستی «ازته» و« هیومیک اسید» 2محصول مهم شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری البرز است که می تواند در پیشگیری از آلودگی خاک، تقویت آن و رشد گیاهان موثر واقع شود.

وی کفت: این 2محصول به لحاظ کیفی با نوع خارجی خود برابری می کند، اما  به لحاظ هزینه برای کشور مقرون به صرفه است.

ربانی افزود: همچنین این 2 نوع کود به لحاظ کیفیت ، زیستی و عملکردی نسبت به مشابه داخلی دارای مزیت بالایی است.

وی گفت: این محصولات در کشورهای هند، استرالیا، چین و هلند تولید می شود که هزینه خرید و واردات آنها به مراتب بالا است.

رئیس پارک علم و فناوری گفت: کود های«ازته» و« هیومیک اسید» ساخت شرکت دانش بنیان البرز از سازمان خاک و آب وزارت جهاد کشاورزی گواهینامه ثبت دریافت کرده اند.

وی ادامه داد: کود «ازته یک لیتری» ساخت شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری البرز یک کود زیستی ، ارگانیک و منحصر به فرد است که با تولید انواع آنزیم ها، اسیدهای آلی، آمینواسیدهای ضروری، انواع هورمون ها و محرک های رشد، ویتامین ها، مواد پیش نیاز ساخت پروتئین ها، کربوهیدرات ها، لیپیدها و اسید های نوکلوئیک، موجب تسریع و افزایش جوانه زنی، ریشه زایی و گلدهی گیاهان می شود.

ربانی گفت: محصول «هیومیک اسید» نیز بر پایه سویه های میکروبی خاکزی محرک رشد گیاه تولید شده و حاوی فرولاسیون جدیدی از هیومیک اسید غنی شده با عناصر غذایی ضروری مانند نیتروژن و پتاسیمو گوگرد است.

وی افزود: استفاده مناسب از این محصول می تواند موجب افزایش حاصل خیزی خاک، بهبود رشد گیاه و افزایش کیفیت و مقدار محصول شود.

رئیس پارک علم و فناوری البرز گفت: همچنین این فرآورده به عنوان فعال کننده جمعیت زیستی خاک ، نقش مهمی در بهبود کیفیت زیستی خاک ایفا می کند.

شرکت تعاونی تولیدی راهبر زیست فناور تولید کننده این 2 محصول، یک واحد زیست فناور فعال در زمینه تولید کودهای زیستی و ترکیبات محرک رشد گیاهان به شمار می آید که فعالیت خود را از سال 93 با استقرار در مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی تهران آغاز کرد.

این شرکت سال 94به عنوان یک شرکت دانش بنیان نوپا پذیرفته شد و اکنون نیز در پارک علم و فناوری البرز مستقر است.

براساس تحقیقات، جـایگزیـن کردن عناصـر غذایی مصـرف شـده خـاک با کودهای شیمیایی برای دستیابی به عملکرد اقتصـادی مطلـوب نباید به قیمت به خطـر انداختن سـلامت خـاک محصولات، محیط زیست و اتلاف منابع ارزشمند زیستی خاک تمـام شـود.

اکنون 125 شرکت دانش بنیان و فناور در پارک علم و فناوری البرز فعال هستند که مورد پذیرش و حمایت قرار گرفته اند.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه‌ریزی برای توسعه شهرک صنعتی بیلوردی
کار آفرینی بانوی لرستانی با طعم قارچ
پیشرفت ۶۸ درصدی ساخت ۳۶ کیلومتر بزرگراه زاهدان–بیرجند
وقتی نفس بادگیرها تنگ می شود
ورزشی‌های پنجم دی ماه در استان سمنان
آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین پارک جنگلی جنوب شرق کشور
روایت خبرنگار لرستانی از حال وهوای زائران در سرزمین وحی
ریشه‌های تورم امروز از کجا آب می‌خورد؟ 
دستگیری عاملان درگیری در شهر جدید سهند
سالروز مهار فوران چاه ۱۴۷ میدان نفتی رگ سفید
تأمین زمین ۱۰ هزار واحد مسکن حمایتی در لرستان
بازآفرینی شهری، مسیر احیای هویت تاریخی و ایمن‌سازی شهرها
درخشش قاری تکابی در مسابقات کشوری قرآن کریم بنیاد شهید
آغاز عملیات مرمت پل کشکان در لرستان
قتل در امن‌ترین مکان جهان
خبر‌هایی از برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در بسطام
پیروزی تیم تپانچه بانوان چهارمحال و بختیاری در لیگ دسته یک
رفع انحصار از سکوهای ثبت معاملات ملکی
شمارش معکوس برای پرتاب ماهواره‌های فضایی ایران
بازدید معاون استاندار کرمان از روند راه‌اندازی مجتمع اداری فاریاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
هشدار نارنجی بارندگی برای برخی استان‌های غرب کشور
نه فلسطین حذف شد و نه محور مقاومت از بین رفت
نیروهای مسلح آماده مقابله با تهدید دشمن هستند
انتخابات تناسبی، مشارکت در انتخابات شوراها را رونق می‌دهد
بارش باران در شمال و شمال غرب کشور
آغاز حراج زمستانی شمش طلا در مرکز مبادله ایران
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان
برای ایران
پزشکیان: اقتدار امروز کشور، مرهون ایثار شهیدان است
اعلام فهرست اولیه تیم ملی فوتسال برای جام ملت‌های آسیا
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ قرعه استقلال و سپاهان در یک هشتم نهایی، ۹ دی
امروز پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو – معلم دانشگاه فرهنگیان
هشدار نارنجی بارش باران و برف در خوزستان
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
ورود به ورزشگاه پارس تنها با داشتن بلیت الکترونیکی امکان پذیر است  (۱ نظر)
پاکسازی مسیر جاده جواهرده از زباله   (۱ نظر)