• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۰۴۳۸
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۲
سیاسی » عمومی
کارشناس مسایل سیاسی:

نمایش تک نفره برایان هوک برای جلوگیری از تحت فشار قراردادن ترامپ

­برایان هوک رییس گروه اقدام در وزارت خارجه ایالات متحده که وظیفه هماهنگی نهادهای امریکایی بر ضد ایران را برعهده دارد نمایشی تک نفره را روی صحنه برد. 

نمایش تک نفره برایان هوک برای جلوگیری از تحت فشار قراردادن ترامپ به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ حسن عابدینی کارشناس مسایل سیاسی با بیان این مطلب تصریح کرده است: این نمایش که یک استوانه شبیه موشک در دکور ان دیده می شد، در پایگاه مشترک اناکاستیا- بولینگ در برابر شماری از خبرنگاران روی صحنه رفت.  
وی افزوده است: نیکی هیلی نماینده  آمریکا نزد سازمان ملل هم پیشتر چنین نمایشی را اجرا کرده بود و خالق این نمایش ها در دنیای سیاست ضد ایرانی  بنیامین نتانیاهو است گرچه هیچگاه با اقبال افکار عمومی مواجه نشده است. 
عابدینی گفت : برایان هوک 50ساله که مجری این نمایش بود پیشتر در زمره مخالفان  دونالد ترامپ رییس جمهور بود که برای ابراز وفاداری مجبور شده است راه پیشینیان را بپیماید. جرد کوشنر داماد و مشاور ویژه ترامپ ،  بن سلمان ولیعهد ماجراجوی  سعودی و  نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی ،کارگردانی این نمایش ها را بر عهده دارند.
به گفته عابدینی هر زمانی که چنین نمایشی اجرا می شود پرسش هایی در ذهن تحلیگران جوانه می زند که نیاز به پاسخ دارد: 
1-   این صحنه سازی تبلیغاتی چرا زمانی صورت می گیرد که نمایندگان امریکایی به صورت جدی خواهان پایان دادن به حمایت از عربستان در جنگ با مردم یمن هستند؟
2-   ایا این نمایش برای تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی داخلی امریکا برای منفعل کردن مجلس نمایندگان جهت جلوگیری از تحث فشار قرار دادن ترامپ طراحی شده است؟
3-  جنگ جهانی به رهبری جناح عربی ، غربی و عبری در برابر مقاومت مردم  یمن شکست خورده است. ایا این شانتاژ تبلیغاتی برای تحت پوشش قرار دادن این شکست به صورت کلی و ناکامی ائتلاف جنگ طلب در اشغال بندر الحدیده نیست؟
4-  ائتلاف نظامی سعودی و شرکا با حمایت  آمریکا حدود چهار سال است که مرز های خشکی و دریایی یمن را محاصره کرده اند، پس چگونه نتوانسته اند جلوی ورود جنگ افزار سنگین را بگیرند؟ 
5-  اگر کسی یا نهادی توان دور زدن شبکه پر طمطراق اطلاعاتی و امنیتی نظام سلطه را دارد چرا باید هوش ان ها را مورد تحسین قرار نداد؟ 6-  موشک موسوم به  صیاد دست کم 10 متر طول دارد و به پرتابه یی بسیار بزرگ نیاز دارد مگر سوزن خیاطی است که با گذاشتن در جیب از میان رصد صدها ماهواره ، پهپاد و ناو از  تنگه هرمز تا تنگه  باب المندب برد و کسی مطلع نشود؟ 
7- برایان هوک بر عکس بازیگران پیشین استوانه کاملا نو را به نمایش گذاشته  اما نگفته است این موشک در کدام عملیات موفق سعودی ها بر ضد مردم یمن به غنیمت گرفته شده است؟    
8- موشکی که در پایگاه مشترک  اناکاستیا- بولینگ به نمایش گذاشته شده است،  گفته شد که از نوع صیاد است. موشک  صیاد یک موشک زمین به هوا با برد حدود 36 کلیومتر است ایا این موشک دفاعی است یا تهاجمی؟
9- دفاع مشروع ار بندهای اصلی منشور سازمان ملل است، چرا امریکا قصد دارد مردم یمن خلع سلاح شوند تا راحت تر قتل عام شوند؟ 
10-  نشان دادن یک قطعه فلز رنگ امیزی شده به صورت موشک ایا ادله محکمه پسندی برای اتهام زدن به جمهوری اسلامی ایران است که بگوییم این مربوط به موشکی است که ایران در اختیار یمنی ها قرار داده است ؟
11-  اگر قطعه ای که نشان داده شده واقعا متعلق به موشک باشد از کجا معلوم می شود که آن را داعشی ها که زخم خورده موشک های سپاه پاسداران در سوریه و عراق بوده اند به امانت به امریکا نفرستاده باشند؟ 
12-  اگر جمهوری اسلامی ایران نمی خواهد مسئولیت در اختیار قرار دادن موشک به یمنی ها را بر عهده بگیرد چه ضرورتی دارد نامش را آن هم به فارسی روی موشک حک کند؟ 
13- علی عبدالله صالح دیکتاتور سابق یمن در زرادخانه اش هم موشک آمریکایی داشت و هم روسی. آیا دور از ذهن است که اگر این استوانه واقعی هم باشد مربوط به بقایای موشک روسی یا آمریکایی باشد؟
14- برایان هوک دست کم یک بار هم از نمایشگاه واقعی مظلومیت  مردم یمن ، سوریه ، عراق ، افغانستان و ... دیدن کند تا به چشم ببیند چگونه هزاران زن و کودک و پیر و جوان با بمب ها و موشک های آمریکایی که میلیون ها دلار نفتی سعودی بابت آن پرداخته شده است ، قتل عام شده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید بر انضباط مالی و جهش خدمات شهری در آستانه نوروز
آغاز مسابقات فوتسال آزاد جام رمضان در یاسوج
رسانه شریک عدالت است
کشف لاشه ۲ بز وحشی در ارتفاعات پیرانشهر
روسیه: به توسعه روابط خود با ایران ادامه می‌دهیم
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از دریاچه ارومیه
­بازآفرینی زندگی شهید کشتی‌گیر در قالب رمان نوجوان
صدور کیفرخواست پرونده شهادت شهید محمدجواد بخشیان
شناسایی انبار ۲۰۰ میلیاردی لوازم اداری در اصفهان
وقتی قند اضافی مصرف می‌شود چه اتفاقی برای بدن می‌افتد؟
دستگیری سارقین درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز
حضور یک مازندرانی در لیست کادر فنی تیم ملی بسکتبال
تشییع پدر شهید در شهر بهمن آباده
مسابقات قرآنی شهید کمال قاسمی در زنجان
آغاز پویش «اطعام مهدوی، ایران همدل» در خراسان رضوی
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
ورود ۷۰ هزار تن کالا از استان‌های مرزی برای تأمین سفره مردم
راهکار‌های دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت برای رفع تشنگی در ایام روزه‌داری
کمینه و بیشینه دمای سی ام بهمن ماه در سمنان
افزایش ۲۰ درصدی حضور دانشجویان در اردوی راهیان نور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
تداوم اجاره همسر در اروپا
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۵ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
مشهد، رئیس کمیسیون بازرسی شهرداران کلانشهرهای ایران  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)