• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۰۳۶۷۴
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۵
بین الملل » تحلیلی
در نشست خبری با وزیر امور خارجه قطر در دوحه؛

تاکید گوترش بر لزوم مجازات مسئول قتل خاشقجی

دبیرکل سازمان ملل : باید تحقیقات کیفری درباره قتل جمال خاشقجی صورت گیرد و مسئول قتل خاشقجی باید مجازات شود.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره ؛ دبیرکل سازمان ملل بر لزوم مجازات مسئول قتل جمال خاشقجی روزنامه نگار عربستانی در کنسولگری این کشور در استانبول تاکید کرد.
آنتونیو گوترش در نشست مشترک خبری با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر امور خارجه قطر در دوحه گفت: باید تحقیقات کیفری درباره قتل جمال خاشقجی صورت گیرد و مسئول قتل خاشقجی باید مجازات شود.
گوترش افزود: من اطلاعات مشخصی درباره قتل خاشقجی به جز آنچه در رسانه ها منتشر شده است، ندارم. منشا اطلاعات ما رسانه ها هستند. در این باره از همان ابتدا تاکید کردیم بسیار مهم است که تحقیقات معتبری صورت گیرد و گناهکاران در این باره مجازات شوند.
گوترش در پاسخ به سوالی درباره طرح کویت برای حل بحران خلیج فارس افزود: سازمان ملل از میانجی گری کویت به طور کامل حمایت می کند و آن را قابل قبول ترین سازوکار برای دستیابی به راه حلی در مورد بحران خلیج (فارس) می داند. ما همچنین برای طرح های دیگر کشورها در این چارچوب مانند آمریکا هم اهمیت قائل هستیم. ما همواره از دستیابی به راه حل برای کشمکش ها با گفتگو حمایت می کنیم. روشن است که این موضع ما درباره این مسئله هم صادق است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وزیر امور خارجه قطر هم در این نشست خبری گفت: به علت لجبازی کشورهای محاصره کننده قطر، طرح کویت هنوز عملی نشده است. قطر از گفتگوی سازنده مبتنی بر احترام متقابل و دیدگاه مشترک نسبت به ریشه اختلاف، استقبال می کند.
گفتنی است پیش از این نشست خبری، قطر و سازمان ملل چند توافقنامه شراکت برای حمایت از سازمان های بین المللی وابسته به سازمان ملل امضا کردند که از جمله آنها دفتر سازمان ملل برای هماهنگی در امور انسانی است که به منظور حمایت از طرح های ویژه بین المللی در زمینه آموزش در مناطق جنگی صورت گرفت. از جمله این توافقنامه ها همچنین افتتاح دفتر یونیسف و مقر امور انسانی این سازمان در دوحه است.
این توافقنامه ها با حضور آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل و محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر امور خارجه قطر امضا شد.
محمد بن عبدالرحمن گفت: قطر مبلغ پانصد میلیون دلار به نهادهای وابسته به سازمان ملل کمک خواهد کرد. برای تقویت شراکت راهبردی بین دو طرف و به دستور تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر، خوشحالم که اعلام کنم، قطر مبلغ پانصد میلیون دلار به این نهادها کمک خواهد کرد.
از سوی دیگر آنتونیو گوترش هم گفت: توافقنامه هایی که بین قطر و سازمان ملل امضا شد، نشانه شراکت راهبردی و جهشی در روابط بین دو طرف است. این توافقنامه ها از جمله برای حضور دائم نهادهای وابسته به سازمان ملل در قطر است. این به معنای شراکت راهبردی و دائم بین دو طرف است که در عمق کار ما وارد خواهد شد. قطر خواهد توانست رای مهمی در بحث ها درباره طرح ها و فعالیت های ما در آینده خواهد داشت. این شراکت برای ما بسیار اهمیت دارد. ما اکنون به شرکای اساسی تبدیل شده ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی کتاب‌هایی برای کودک و نوجوان درباره امام زمان (عج)
آغاز مرحله اول المپیاد‌های علمی دانش آموزی
عملیات مرمت کارخانه تاریخی ریسباف اصفهان تمدید شد
رادیو صبا با «هنرستان» در قلب جشنواره فیلم فجر
تداوم بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
صدور مجوز احداث ۴۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در نیشابور
اسامی داوران ۳ بازی از هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
اجرای موفق طرح کالابرگ الکترونیکی در بوشهر/ آغاز مرحله دوم از ۱۵ بهمن
لیگ برتر والیبال مردان؛ برنامه هفته‌های پانزدهم تا هفدهم
پایان هفته چهاردهم لیگ برتر والیبال با برتری مدعیان
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
جان باختن یک شهروند تربت جامی بر اثر نشت اسید در شهرک صنعتی
مساجد کیش، پایگاه هویت دینی و مشارکت اجتماعی در جامعه
توسعه فضای سبز اهواز با کاشت گل‌های کاغذی
غبارروبی حرم مطهر سبزقبا (ع) به مناسبت نیمه شعبان
تحقق ۱۰۰ درصدی و افزایش سهم درآمد خوزستان
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ختم پرونده اختلافی ۸ ساله در دزفول به صلح و سازش
سازش ۷۴۰ پرونده در شورای حل اختلاف حمیدیه
حضرت امام مهدی (عج) امید زنده بشریت برای رسیدن به عدالت، امنیت و آینده‌ای روشن هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رزمایش اقتدار ورزش ایران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)