• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۱۸۹۶
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۵
کرمان » اجتماعی

شورای مدیریت بحران استان کرمان با حضور معاون وزیر کشور

شورای مدیریت بحران استان کرمان امشب با حضور معاون وزیر کشور تشکیل جلسه داد

به گزارش خبر گزاری صداوسیما رئیس سازمان مدیریت بحران  کشور در این جلسه گفت : تاخیر در ابلاغ دستورالعمل برای پرداخت اعتبارات در ساخت و ساز واحدهای مسکونی شهرستان های راور و کوهبنان باید با نرخ امروزی پرداخت شود و در این زمینه استاندار کرمان اصلاحات را ارسال کند که مشکل پرداخت های منازل مسکونی خسارت دیده از زلزله رفع شود.شورای مدیریت بحران استان کرمان با حضور معاون وزیر کشور
اقای نجار افزود مشکل بانک ها برای پرداخت تسهیلات بازسازی با پیگیری های متوالی رفع شده لذا بانک ها باید به دستورالعمل های دولتی عمل کنند.
وی گفت: اردیبهشت ماه امسال منهای خشکسالی، در کشور 750 هزار هکتار از باغهای کشور بر اثر سرما آسیب دید که برآورد اولیه 11 هزار میلیارد تومان خسارت بوده است. و در این زمینه دولت سالانه هزار میلیارد تومان به صندوق توسعه بیمه کمک می کند.
معاون وزیر کشور تصریح کرد: افرادی که مشکل دریافت وام خشکسالی و سرما زدگی دارند برای هر هکتار پنج میلیون تومان کارمزد کم بهره و 2 میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت می کنند.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اظهار داشت: امسال مصوب شده که هزار و 20 میلیارد تومان از محل ماده 10 و 12 برای آبرسانی روستایی و سیار در اختیار وزارت نیرو قرار می گیرد و 40 میلیارد تومان نیز برای بخش عشایری کشور درنظر گرفته شده که برای استان کرمان در مجموع بیش از 100 میلیارد تومان در این 2 بخش پیشنهاد شده است.
وی گفت: درخواست 50 میلیارد تومان برای استان کرمان نوشته شده که استاندار بتواند برای مشکلاتی از جمله ریزگرها هزینه کند که تاکنون تخصیص نیافته است.
نجار با اشاره به تصویب 90 میلیون دلار به آتش نشانی گفت : 200 میلیون دلار برای مقابله با ریزگردها به محیط زیست پرداخت شده است و محیط زیست استان کرمان از این محل باید برای مقابله با ریزگردها پیگیری کند.
وی اضافه کرد: چهار میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی با نظر مقام معظم رهبری برای آبخیزداری و آبخوانداری کشور تخصیص یافته است که این اقدام آب سفره های زیرزمینی را تامین و از سیلاب های مخرب جلوگیری می کند .
بگفته نجار : برای پرداخت هزینه های سیل و آبگرفتگی استان کرمان به میزان 20 میلیارد تومان از این محل تخصیص می یابد.
آقای بیک پور مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  هم گفت: در استانهای کرمان و کرمانشاه به علت تعداد زیاد زمین لرزه ها با مشکل پیامکهای انبوه مواجه هستیم که در طرح ساماندهی این پیامها اختیار به استانداران داده شده است و با این کار امنیت اجتماعی خوبی برقرار می شود.
وی افزود:  برای هر استان یک بالن ارتباطی به صورت تاکتیکی و سریع در نظر گرفته شده که استان کرمان در اولویت قرار گرفته و  امید است سامانه آن تا پایان بهار در استان مستقر شود.
وی همچنین  تهیه برش استانی تفاهم نامه وزرای ارتباطات و نیرو را خواستارشد و گفت: این تفاهم نامه می تواند بخشی از مشکلات ارتباطی را پوشش دهد.
سعیدی معاون پشتیبانی سازمان مدیریت بحران کشور نیز در این نشست گفت: استان کرمان به عنوان پایلوت طرح جامع سیلابهای خود را تدوین کند و از طریق آن بتواند سالانه اعتبار خوبی را جذب کند.
وی با بیان اینکه استان کرمان معین منطقه 14 تهران در زمان بحران احتمالی است گفت: این منطقه نیز در صورت بروز هرگونه بحران در استان کرمان باید امکانات خود را برای حل مشکلات استان بسیج کند.

استاندار کرمان در این نشست گفت  قرار بود 2 هزار و 10 واحد مسکونی در منطقه زلزله زده ساخته شود که تاکنون 458 واحد مسکونی ساخته شده و در شهرستان کوهبنان  هم هزار و 288 واحد ساخته شده است.
فدایی اجرای نشدن مصوبات ملی در تصمیم گیریها در سطح ملی و ابلاغ مصوبات  را از دیگر مشکلات دانست وافزود متاسفانه در مواردی مانند خسارت 80 درصدی به تولید پسته شمال استان و خشکسالی در جنوب استان کرمان مشهود است.وکشاورزان  خسارت  دیده  از پرداخت وامهای دریافتی  و حتی  دریافت تسهیلات جدید ناتواند وبه همین دلیل نیازمند تصمیم گیری سریعتر دولت هستیم.
وی با اشاره به زلزله سال گذشته در استان و اختلال در شبکه مخابراتی گفت: پارسال مقرر شد 88 دکل جدید مخابراتی برای تکمیل پوشش مخابراتی در شرایط بحرانی در استان تکمیل شود اما هنوز  اجرایی نشده است.
استاندار کرمان اعطای وامهای مسکونی و کمکهای بلاعوض به مناطق زلزله زده راور و کوهبنان برای تکمیل بازسازی واختصاص اعتبار برای تامین آب در روستاها را خواستار شد

معاون عمرانی استاندار هم  با اشاره به طرح موضوع تسهیلات تکمیلی زلزله و سیل سال 95 شهر های استان گفت قرار شد رییس سازمان مدیریت بحران کشور مساعدت کنند تا مصوبه تکمیلی برای استان کرمان اخذ شود.
موسوی ادامه داد همچنین در این نشست سند اضطرار سیلاب استان  مطرح  ومصوب شد اعتبار ان از طریق ماده 10 و 12 ستاد بحران کشور تامین شود.
معاون عمرانی استاندار همچنین از پیگیری  اجرای طرح پایش گردو غبار استان خبر داد و ابراز امیدواری کرد با این مصوبات گام خوبی برای مقابله با خسارات  ناشی ازحوادث برداشته شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
برگزاری اجلاسیه ده روزه کنگره شهدای البرز
شهرداری‌ها نقش محوری در توسعه متوازن شهر دارند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)