• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۷۴۲۵
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۸
بین الملل » تحلیلی

بدترین توهین‎های ترامپ به رهبران جهان در سال 2018


یک روزنامه انگلیسی، در آغاز سال نو میلادی، بخشی از بدترین توهین‎های رئیس جمهور آمریکا به رهبران کشورهای مختلف جهان در سال 2018 را برشمرد.
روزنامه ایندیپندنت، چاپ انگلیس در مقاله ای با عنوان «بدترین توهین های ترامپ به رهبران جهان در سال 2018» به قلم اِما اِسنایت، نوشت: توهین به منتقدانِ خود، همواره از شگردهای دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، بوده و سال 2018 نیز در این خصوص تفاوتی با سال های پیش از آن نداشته است. ترامپ به غیر از حملات لفظی به منتقدان داخلی اش، به رهبران کشورهای بزرگ جهان نیز توهین کرده است. این در حالی است که معمولاً رؤسای جمهور آمریکا دست کم از توهین به سران کشورهای متحد آمریکا- آن هم در انظار عمومی- همواره پرهیز می کرده اند.
این منبع سپس به برخی از توهین های ترامپ به بعضی از سران کشورهای مهم دنیا اشاره کرد و نوشت: ترامپ به جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا، کشوری که همسایه شمالی آمریکا و از متحدان سنتی آن است، توهین کرد و او را در پیامی توئیتری، شخصیتی «بسیار فریبکار و ضعیف» نامید.
امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، نیز از توهین های ترامپ در سال 2018 بی نصیب نماند. علاوه بر این، ترامپ به کلِ کشور فرانسه که از متحدان بزرگ اروپاییِ آمریکا به حساب می آید، توهین کرد. ترامپ در پیامی توئیتری در سال گذشته میلادی (2018) به مکرون تاخت و نوشت: میزان محبوبیت مکرون نزد مردم فرانسه بسیار پایین است. ترامپ همچنین کل کشور فرانسه را به تمسخر گرفت و ضمن اشاره به عملکرد بسیار ضعیف فرانسه در برابر نیروهای آلمانی در دو جنگ جهانی اول و دوم، نوشت: پیش از آن که آمریکا (برای نجات فرانسه و تسخیر ساحل نورماندی) وارد عمل شود، آنان (مردم فرانسه) روند یادگیری زبان آلمانی را در پاریس آغاز کرده بودند (در برابر آلمانی ها کاملاً تسلیم شده بودند).
ترامپ به ترزا می، نخست وزیر انگلیس، نیز توهین کرد و ضمن انتقاد از عملکرد ضعیف وی در روند مذاکرات برای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (موسوم به برگزیت)، گفت: ترزا می برگزیت را خراب کرد. آنگاه گویی ترامپ می خواست روی زخم های ترزا می نمک نیز بپاشد و از اینرو، تأکید کرد: بوریس جانسون (وزیر امور خارجه وقت انگلیس که با روش مذاکرات برگزیتِ ترزا می به شدت مخالف بود) نخست وزیری عالی برای انگلیس خواهد بود (یعنی ترزا می باید از مقام نخست وزیری انگلیس کنار گذاشته شود).
علاوه بر این، ترامپ ضمن توهین به آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، در پیام توئیتری خود نوشت: مردم آلمان در حال مخالفت با رهبری خود هستند.
ترامپ به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، نیز حمله لفظی کرد. جریان از این قرار بود که در پی رخ دادن حمله ای شیمیایی در سوریه که رسانه های غربی آن را به نیروهای بشار اسد، رئیس جمهور سوریه و تحت حمایت روسیه، نسبت دادند، ترامپ در توئیتی توهین آمیز درباره رئیس جمهور روسیه نوشت: پوتین مسئول جان باختن زنان و کودکان در این حملهِ احمقانه است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
اعلام زمان مجاز تردد شناور‌های مسافربری از بندرکیش، فردا ۱۵ بهمن
از فروردین 1405؛ اجرای استاندارد اجباری آبگرمکن و بخاری گازسوز
نشست شهرداران استان سمنان با استاندار سمنان
سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان منصوب شد
نمایشگاه فرهنگی هنری به مناسبت دهه فجر در املش
تجلی عشق و ارادت امت اسلام به حضرت ولی عصر (عج)
زلزلۀ ۴.۵ ریشتری در آذربایجان‌شرقی
جشنواره فرهنگی هنری با عنوان از انقلاب تا انقلاب در کیش
جشن و سرور با آذین بندی شهر قم در شب میلاد منجی عالم بشریت
اعزام ۹۰ نفر از زائران حج عمره به سرزمین وحی از کیش
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۵ بهمن
تامین و توزیع ۷۲۱ نهاده دامی در مسجدسلیمان
بسته خبر‌های کوتاه ۱۴ بهمن 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
رزمایش اقتدار ورزش ایران
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)