• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۷۶۸۲
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۰
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
در بازدید از پشت صحنه سریال نفوذ؛

تسخیر دوباره لانه جاسوسی با ابتکار عمل جوانان

رئیس رسانه ملی دربازدید ازپشت صحنه سریال نفوذ، برتدبیر هوشمندانه برای ازبین بردن انحصار اینترنتی آمریکا تاکیدکرد.

 غلبه بر سلطه اینترنتی آمریکا تسخیر دوباره لانه جاسوسی استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دکتر علی عسکری در بازدید از پشت صحنه سریال نفوذ که قرار است در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در دهه فجر امسال از شبکه یک سیما پخش شود از برهه حساسی که این سریال به آن می‌پردازد یاد کرد و گفت : کشور ما تاریخ پرفراز و نشیبی دارد و مقطعی که در این سریال روایت می‌شود مقطع حساسی از این تاریخ است .
رئیس سازمان صداوسیما با بیان پیچیدگی‌هایی که ساخت سریال‌های تاریخی به ویژه تاریخ معاصر دارد گفت: این سریال بیانگر بخشی از تاریخی است که بسیاری از مردم هنوز آن را در ذهن دارند و هر کس برداشت متفاوتی از آن دارد. وی افزود: این ویژگی کار را بسیار حساس می‌کند و پذیرش ساخت آن شجاعت می‌خواهد .
دکتر علی عسکری اهمیت موضوعات تاریخی را در هویت بخشی به مردم دانست و گفت: چنین آثاری تاریخ را با زبان هنر برای نسل امروز و آینده روایت می‌کنند و از این رو بسیار ارزشمندند .
رئیس رسانه ملی حقیقت را راز ماندگاری یک پدیده هنری دانست و گفت: مقطع تاریخی تسخیر لانه جاسوسی و حوادث پیش و پس از آن حاوی حقایقی از ماهیت امریکا است که شاید از بزرگترین حقایق تاریخی باشند.
دکتر علی عسکری با اشاره به روزهای آغازین انقلاب اسلامی و فعالیت سفارت آمریکا در کشور گفت: با وجود آنکه امام خمینی(ره)به ماهیت فاسد دولت آمریکا و ریشه فساد آنها واقف بود مطابق قواعد بین الملل با حضور سفارت این کشور مخالفتی نکرد تا زمانی که ماهیت کینه توزانه آمریکا با انقلاب اسلامی آشکار شد.
رئیس رسانه ملی آغاز دشمنی علنی آمریکا با ایران را از همان روزها و پس از تسخیر لانه جاسوسی دانست و گفت: آمریکا از حادثه تسخیر لانه جاسوسی سیلی محکمی خورد که از همان زمان تا امروز می‌کوشد به انقلاب ضربه بزند. 
رئیس سازمان صداوسیما قدرت آمریکا را در منطقه و جهان رو به افول دانست و از جنبه‌های مختلف به اوضاع فعلی این کشور در دنیا پرداخت. او تنها مزیت نسبی آمریکا در دنیا را اینترنت برشمرد که این دولت امروز برای مقاصد شومش از آن بهره می‌برد.
دکتر علی عسکری بابیان اینکه ما امروز در معرض تهدید انحصار اینترنتی آمریکا هستیم تأکید کرد: همانطور که جوانان ما در تسخیر لانه جاسوسی در آن سالها توانستند این کشور را مغلوب کنند امروز باید با از بین بردن این مزیت نسبی و به دست گرفتن ابتکار عمل دشمن را از پای درآورند.
رئیس رسانه ملی در حاشیه این بازدید در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص وظایف جوانان امروز در مقابله با دشمن گفت: جوانان امروز باید در وهله اول دشمن و دسیسه‌های آن را بخوبی بشناسند و با درکی عمیق از جنگ نرمی‌که برای ما تدارک دیده شده، هوشیارانه عمل کنند. 
گفتنی است تولید سریال تلویزیونی نفوذ از حدود 11 ماه قبل آغاز شده و تا کنون هزار و 300دقیقه از آن تصویر برداری شده است این سریال در 40 قسمت 45 دقیقه ای از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود و بنا به گفته علی اکبری تهیه کننده این سریال حدود 700دقیقه از آن هنوز تصویربرداری نشده است. این سریال در لوکیشن‌های متعددی در تهران، مریوان، اصفهان، چالوس و... تصویر برداری شده است . جواد شمقدری نویسنده و کارگردان این سریال حدود 4 سال برای تحقیق و پژوهش این سریال کار کرده است. شهریار بحرانی نیز در این سریال در کنار شمقدری است و تدوین آن را برعهده گرفته است. در این بازدید رئیس رسانه ملی ، شاهد ضبط سکانسی از سریال شد که مربوط به اتاق جلسات شیشه‌ای سفارت آمریکا بود .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بزرگداشت سومین سالگرد درگذشت استاد کریمی مراغه‌ای
افتتاح حدود هزارو ۶۰۰ میلیارد طرح کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
آمادگی همه‌جانبه فارس برای توسعه همکاری‌های سرمایه‌گذاری با عمان
بازگشایی آزادراه قزوین-رشت
برگزاری آزمون دکتری در کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری دادگاه رسیدگی به اقدامات آمریکا در تأسیس ساواک در خراسان رضوی
کتاب «دختران قبیله » جنگ ، حکایت رنج و مقاومت
رقابت ۲ هزار و۷۳۷ همدانی در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز ۱۴۰۵
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
توقیف ۲۹ خودروی شوتی در جاده های کهگیلویه و بویراحمد در ۲۴ ساعت گذشته
کشف دو قبضه اسلحه از متخلفان زیست محیطی در منطقه تنگ هفت لرستان
ارزآوری بیش از ۶۸۰ میلیون دلاری، ارمغان صادرات آبزیان ایران به ۶۱ کشور دنیا
عاملان تیراندازی به پزشک در بندرانزلی دستگیر شدند
اصلاح ساختار اداری، شرط توسعه در هوش مصنوعی است
هشدار هواشناسی سطح زرد در استان مرکزی
کندوان یکطرفه شد
اتصال بیش از ۶ هزار مشترک همدانی به شبکه پرسرعت
فجر ۴۷ ماندگار شد 
مشارکت، تنها راه اصلاح و جلوگیری از ناامیدی
افتتاح ۲۲۴ میلیارد تومان طرح راهداری در نیشابور و میان جلگه 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
بارش‌های اخیر کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۹:۳۰ امروز
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
شهرداری مشهد بازار ساخت و ساز را با بسته‌های حمایتی تقویت می‌کند
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۲۶ نظر)
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)