• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۲۱۴۳۷
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۸
سیاسی » مجلس

نشست مجمع نمایندگان تهران برای بررسی بودجه پایتخت

دبیر مجمع نمایندگان استان تهران، از برگزاری نشست این مجمع با حضور استاندار تهران و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تهران به منظور بررسی وضعیت اعتبارات تخصیص‌یافته به این استان در بودجه ۹۸ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محسن علیجانی زمانی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در تشریح جزییات نشست شب گذشته مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس، گفت: این نشست با حضور استاندار، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و اعضای مجمع عمومی نمایندگان این شهر برگزار شد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، افزود: در این نشست استاندار تهران به ارائه گزارش در مورد دغدغه‌های بودجه که در این حوزه وجود دارد و مواردی که تمایل دارند در بودجه 98 لحاظ شود، پرداخت و همچنین چالش‌های استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: اعضای مجمع نمایندگان تهران نیز نقطه نظراتی را که در رابطه با موضوعات مختلف پایتخت داشتند، مطرح کردند و رفع آسیب‌های اجتماعی، ترمیم بافت‌های فرسوده، فاضلاب شمیرانات، وضعیت بیمارستان‌های تهران و نبود بیمارستان‌های دولتی در برخی شهرستان‌های این استان همچون پردیس، بهارستان و اسلامشهر از مهم‌ترین دغدغه‌های مطرح شده از سوی نمایندگان تهران بود.
علیجانی تاکید کرد: استان تهران بخش مهمی از مالیات کشور را تامین می‌کند، اما در پی این اقدام رقم بسیار محدودی به این شهر برمی‌گردد که در تلاش هستیم تا این عدد در بودجه 98 جبران شود.
وی در بیان جزییات نشست امروز کمیته راهبردی مجمع امید عنوان کرد: نشست امروز نیز در تکمیل نشست شب گذشته برگزار شدکه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و جمعی از نمایندگان استان تهران در آن حضور داشتند و مواردی که باید در بودجه 98 در قالب پیشنهاد مطرح شود را مورد بررسی قرار دادند.
علیجانی با اشاره به مواردی که از سوی نمایندگان استان تهران برای درج در بودجه 98 پیشنهاد شده است، بیان کرد: تهران مبلغ 50 هزار میلیارد تومان از مالیات کشور را تامین می‌کند، اما فقط حدود 3 درصد از آن به این استان برمی‌گردد، بنابراین پیشنهاد شد که تدبیری برای برگشت مبلغ بیشتری از مالیات برای هزینه‌کرد در آن اندیشیده شود.
وی افزود: هم‌اکنون شاخص‌های فرهنگی-اجتماعی توسعه تهران از دیگر استان‌ها پایین‌تر است، بنابراین باید بتوانیم بودجه‌هایی برای حرکت در مسیر توسعه فرهنگی-اجتماعی این استان در نظر بگیریم تا این شاخص‌ها منتهی شود، ضمن اینکه باید در تهران بتوان از بودجه‌های توازن منطقه‌ای هم استفاده کرد.
علیجانی گفت : تامین زیرساخت‌ها، بهبود وضعیت راه‌ها، آب، فاضلاب و تکمیل پروژه‌های عمرانی، از دیگر مواردی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت تا بتوانیم در کنار نگاه ملی که به موضوع بودجه داریم، مسائل مربوط به استان تهران و مطالبات شهروندان تهرانی را نیز در راستای تحقق اهدافی که وجود دارد، مطرح کنیم.
دبیر مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی، گفت: نشست مجمع 51 نفره امید روز سه شنبه با حضور شهردار و استاندار تهران برگزار خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جلوه‌ای تماشایی از حضور حماسی مردم پارس آباد
برگزاری ­نمایشگاه محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، هسته‌های فن آور و نوپا(استارت آپ) در حوزه ورزش
«لرستان مقتدر؛ حضور ملت پیروز در چهل‌وهفتمین سالروز انقلاب»
قدردانی نماینده ولی فقیه و استاندار همدان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیام قدردانی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کاهش ۱۷ درصدی سود خالص توتال
برگشت ساعات بهره‌برداری مترو مشهد مانند روال قبل
جشن پیروزی انقلاب در شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری
پیام قدردانی نماینده ولی‌فقیه در استان واستاندار آذربایجان‌غربی از حضور حماسی مردم
جشن اقتدار قم؛ حضور مردم بخش‌های استان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
حضور پرشور روستائیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اسلامی: فناوری هسته‌ای باید در زندگی مردم ملموس باشد
تجلی حضور مردم شهرستان‌های فارس در راهپیمایی ۲۲ بهمن
تاکید ایران بر تقویت گفتگوهای منطقه‌ای است
کمینه و بیشینه دمای بیست و دوم بهمن ماه در سمنان
اهدای خون ۲۶۱ نفر دراستان اصفهان
بصیرت عمیق مردم تکاب حماسه حضور دیگری را رقم زد
مروری بر خبر‌های ورزشی ۲۲ بهمن ماه استان قزوین
نجات مصدوم در منطقه کوهستانی دیناران اردل
حضور سران قوا در راهپیمایی ۲۲ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)