• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۲۲۱۸۱
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۳
اقتصادی » اقتصاد کلان
­در جمع اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس؛

محدودیت سنی در واگذاری‌ها نداریم

وزیر اقتصاد و دارایی: در خصوص واگذاری شرکت ها، ­ هیچ محدودیت سنی نداریم.

محدودیت سنی در واگذاری‌ها نداریمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ ­ وزیر اقتصاد و دارایی­ ­در جمع اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس که ­برای پاسخگویی به سوال نمایندگان حاضر شده بود­در پاسخ به سوال نماینده مردم­ اهواز ­در خصوص واگذاری شرکت نیشکر خوزستان که به دو جوان واگذار شده است گفت: ما هیچ محدودیت سنی در واگذاری‌ها نداریم و این افراد هم از نظر تخصصی خوب کار می‌کنند و همچنین دارای اهلیت هستند.
وی افزود: برای مشکلاتی که وجود دارد باید ریشه یابی کنیم و وزارت اقتصاد مسئولیت واگذاری در حد انطباق ­با قانون را برعهده دارد و اگر مراجع زیربط تایید کردند واگذاری ها­ صورت می‌گیرد.
وزیر اقتصاد و دارایی گفت: ما اگر شرکتی را تحویل می‌گیریم برای حفظ منافع ملی است و باید بدانید همه­ توانمان را برای حل مشکل آن‌ها بکار می‌گیریم.

نرخ ارز کاهشی است
وزیر اموراقتصادی و دارایی گفت: طبق عوامل بنیادین که در نرخ ارز وجود دارد، نرخ ارز باید به سمت کاهشی طی مسیر کند.
فرهاد دژپسند در حاشیه کمیسیون اقتصادی مجلس و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما مبنی بر این که بسیاری اعتقاد دارند نرخ ارز مانند فنری است که ممکن است دوباره باز شود، افزود: اگر ما در قالب یک تحلیل علمی مبتنی بر علم اقتصاد بحث کنیم، طبق عوامل بنیادی که در نرخ ارز وجود دارد، نرخ ارز باید به سمت کاهشی طی مسیر کند.
وی ادامه داد: با بخشنامه‌ای که بانک مرکزی داده و افزایش عرضه فراهم شده و همچنین در مورد تقاضا هم کنترل‌های لازم انجام شده، از نظر عوامل اقتصادی هیچ گونه عوامل اداری این کاهش نرخ ارز را سرکوب نمی‌کند.
وزیر اقتصاد گفت: به خصوص که دخالت بانک مرکزی را در بازار سوم بعید می‌دانم، تعیین کننده باشد، زیرا در بازار سنا، بدون دخالت بانک مرکزی کار می‌کند.
دژپسند افزود: نظام ارزی ما در برنامه ششم شناور مدیریت شده است و به بانک مرکزی اجازه داده می‌شود اگر قیمت ارز از یک حدی کمتر یا بیشتر شد بانک مرکزی دخالت کند و در شرایط حاضر نیازی به این کار وجود ندارد.
وی گفت: هیچ فنرفشرده شده‌ای در نرخ ارز وجود ندارد که باز شود، فقط عوامل بیرونی که دشمن به ما اعمال می‌کند که ما امیدواریم هیچ گونه تأثیری روی رفتار تجار نداشته باشد و ما باید به دنبال دفاع از ارزش پول ملی خود به عنوان هویت ملی مان باشیم.

رئیس سازمان خصوصی سازی هنوز برکنار نشده است
وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص برکناری رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: وی هنوز برکنار نشده است و خودش استعفا را تکذیب کرده است.
وی افزود: وقتی که وی مجتمع گوشت اردبیل را خریداری کرد در مقام رئیس سازمان خصوصی سازی این معامله را انجام نداد و این معامله قبل از تصدی وی در این سمت صورت گرفته است.
دژپسند در پاسخ به این سوال که آیا در فرآیند واگذاری قانون رعایت شده است یا نه؟ گفت: ما از حراست وزارت اقتصاد خواستیم تا این موضوع را بررسی کند و این که آیا وی دچار تعارض منافع بوده یا نه، بررسی شود که البته وی در آن زمان مسئولیت نداشت و دادستان اردبیل هم دارد این موضوع را بررسی می‌کند.
وی افزود: هنوز موضوع قطعی نشده و اگر قطعی شود اعلام می‌شود و نمی‌شود موضوعی را که در مرحله رسیدگی است به صورت جرم بیان کرد ضمن این که در قانون پیش بینی شده که اگر کسی تا دو قسط تأخیر داشته باشد اشکالی ندارد و اگر بیش از دو قسط معوقه داشته باشد تعهداتی وجود دارد که می‌توان از سازمان خصوصی سازی بررسی کرد.

واگذاری پرسپولیس و استقلال در هیئت واگذاری
وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص واگذاری دو باشگاه بزرگ استقلال و پرسپولیس گفت: خوشبختانه دولت تصویب کرده و ما باید هیئت واگذاری را تشکیل دهیم و کار‌های مربوط به آن را انجام دهیم، چون دو باشگاه ورزشی شرایطی دارند که باید بررسی شود.
وی ادامه داد: باید کار کارشناسی در هیئت واگذاری بررسی شود و ما قصد داشتیم دعوتنامه را صادر کنیم که یکی از وزرا دچار مشکلات پزشکی شد و حضور نداشت و این کار به تعویق افتاد.

بررسی عوامل موفق در حذف صفر‌ها از پول ملی
وزیرامور اقتصادی و دارایی در خصوص حذف صفر‌ها از پول ملی گفت: پیشنهاد بانک مرکزی در این خصوص برای دولت ارسال شد و این سیری است که باید طی شود و بعد لایحه‌ای تشکیل شده به مجلس برود و بررسی‌های لازم صورت بگیرد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا شرایط برای این کار مهیا است یا نه؟ افزود: این موضوع باید در یک محیط آرام و بدون فضاسازی بحث شود و تجربه‌های موفق و ناموفق در این خصوص بررسی شود و بعد تصمیم گیری‌های لازم گرفته شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای واکسیناسیون تب برفکی در بافت
ریزش معدن در کنگو، ۲۲۷ کشته بر جای گذاشت
آسمان چهارمحال و بختیاری کمی ابری
۲۰ شهر خوزستان زیر چتر آلودگی هوا
۱۷ طرح ورزشی در بوشهر افتتاح می‌شود
درگذشت مادر شهید حسین رضا امیری در چگنی لرستان
پاکی هوا در هشت منطقه و سه شهر مجاور اصفهان
اقدام اروپا علیه سپاه، پنهان‌سازی واقعیت افول نقش و جایگاه اروپا در عرصه بین الملل است
آغاز مرمت بنای تاریخی و مذهبی امامزاده شاهزاده محمد (ع) ورامین
بیانیه فرمانده انتظامی لرستان در محکومیت اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
دیدار کاردار سفارت آمریکا در عراق با نوری المالکی
پیش بینی بارش‌های پراکنده در کشور طی سه روز آینده
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
حضور ایلام در نمایشگاه صنایع دستی عراق
ارتش برخی کشور‌های اروپایی تروریستی محسوب می‌شود
بمباران مناطقی از شهر غزه 
نمایش ۳ اثر در نخستین روز جشنواره فیلم فجر
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
کوبا وضع اضطراری بین‌المللی اعلام کرد
نگران معامله آمریکا با مشتریان نفت ایران نباشید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
مشروح اظهارات عراقچی در نشست با فیدان و پاسخ به سئوالات خبرنگاران
ورود سامانه جدید بارشی به جنوب آذربایجان غربی
ایران به جمع کشور‌های تکثیر صنعتی اسبک دریایی پیوست
انتقاد دولت از بی اعتباری اروپا در تشخیص مصادیق تروریسم
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
بازدید رئیس رسانه ملی از پشت‌صحنه مجموعه «هتل بسیار بسیار عجیب»
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)