• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۲۸۴۳۱
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۳
بین الملل » اروپا
عطوان:

نشست ورشو درباره معامله قرن آمریکایی محکوم به شکست است

رای الیوم نوشت نشست ورشو درباره معامله قرن مانند طرح های پیشین غربی ها شکست خواهد خورد

نشست ورشو درباره معامله قرن آمریکایی محکوم به شکست است

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، رای الیوم نوشت نشست ورشو درباره معامله قرن مانند طرح های پیشین غربی ها شکست خواهد خورد.

عبدالباری عطوان سردبیر روزنامه اینترنتی رای الیوم که از لندن به روز می شود در تازه ترین یادداشت خود آورده است، ژان ایو لودریان وزیر امور خارجه فرانسه در کنفرانس مطبوعاتی روز یکشنبه در اردن به درستی گفت که معامله قرن اکنون مطرح نیست. نه به این سبب که فلسطینی ها با رویکردهای مختلف آن را رد می کنند بلکه به این سبب که که حوادث منطقه از آن عبور کرده است همان طور که مسئله فلسطین هم از خودش عبور کرده است. و این رخداد به لطف دولت های عربی است که عادی سازی روابط با اسرائیل را آغاز و در آن مهارت پیدا کرده اند بدون آن که اسرائیل هیچ تعهدی به آنها یا به راه حل دو کشوری داشته باشد، راه حلی که ستون فقرات طرح صلح عربی نامطلوبی بود که اکنون به خاطره ها پیوسته است.
معامله بزرگ قرن در کنفرانس ورشو پخته خواهد شد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا خواستار برگزاری آن شده است و مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا هم که اکنون در حال سفر به منطقه خاورمیانه است تا کشورهای نامزد عضویت در پیمان ناتوی سنی را به منظور تشکیل نوک پیکان حمله بسیج کند حامل کارت های دعوت به این کنفرانس است.
پمپئو در سخنرانی چند روز قبل خود در دانشگاه آمریکایی قاهره فقط در چهار کلمه و به شکلی مبهم و گذرا به مسئله فلسطین اشاره کرد بدون این که درباره راه حل دو کشوری حرفی بزند زیرا این مسئله دیگر محور حوادث منطقه و جهان نیست و هیچ تهدیدی برای امنیت و ثبات بین المللی به شمار نمی رود چرا که صاحبان آن با اسرائیل نمی جنگند بلکه با هم می جنگند بنابراین اوج بلندپروازی محمود عباس در هم شکستن جنبش حماس در غزه و اوج اهداف حماس نیز سلب مشروعیت از عباس و تشکیلات اوست.
مجموعه ورشو که نحوه مقابله با نفوذ ایران را در منطقه خاورمیانه بررسی خواهد کرد ما را به یاد ائتلافی می اندازد که به رهبری آمریکا تشکیل شد و از پاریس برای مبارزه با داعش آغاز گردید. این ائتلاف شامل بیش از هفتاد کشور بود و چند دولت عربی نیز پوشش ”مشروع“ عربی و اسلامی مورد نیاز برای آن را به علاوه پوشش هوایی لازم برای آن را با ارسال هواپیماهای اف 16 ساخت آمریکا که در زرادخانه هایشان موجود بود فراهم کردند.
معامله قرن جدیدی که روز 14 فوریه آینده در کنفرانس ورشو اعلام خواهد شد هدفش ایران و محور مقاومت و تحرکات نظامی است که بازوهای ضربه زننده آن در سوریه و عراق و لبنان و فلسطین اشغالی هستند.
اسرائیل و دولت های ناتوی عربی سنی همه باهم نوک پیکان حمله در پیمان ناتوی جدید با ماهیت آمریکایی و اروپایی را تشکیل خواهند داد. شاید انتخاب پایتخت لهستان که میزبان پدافند موشک های هسته ای آمریکا در برابر روسیه نیز هست برای این ماموریت تصادفی نبوده و بر اساس محاسبات دقیق و بررسی شده و برای ایجاد چالش برای روسیه انتخاب شده باشد.
معامله قرن آمریکا که بنیامین نتانیاهو جزئیات آن را تعیین کرده و جارد کوشنر داماد ترامپ مسئولیت آن را به عهده گرفته و محمد بن سلمان ولیعهد عربستان برای تبلیغ آن در کشورهای عربی کوشیده، شکست خورده است زیرا ”تحلیل گر“ فلسلطینی (منظور خود عطوان است) آن را به سبب ابعاد خطرناکش در حل و فصل مسئله فلسطین با استقبال عرب ها رد کرده بود. معامله آینده ورشو نیز شکست خواهد خورد و به سرنوشت مجموعه دوستان سوریه و قبل از آن دوستان لیبی دچار خواهد شد. شکست مفتضحانه دو طرح غربی در این دو کشور نیز بزرگ ترین دلیل برای این ادعاست.
محور مقاومت مانند داعش نیست چون شامل کشورهایی می شود که از آزمون عراق، سوریه و فلسطین با موفقیت زیاد عبور کرده اند و توان موشکی عظیمی را از نظر کمی و کیفی تشکیل داده اند. اراده رزمی عالی و بی سابقه ای هم دارند از این رو ما شکست مجموعه ورشو را جشن خواهیم گرفت همان طور که فروپاشی مجموعه دوستان سوریه را جشن گرفتیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واگذاری بنای تاریخی حمام قپان شاهین‌دژ به میراث‌فرهنگی آذربایجان غربی
بهره‌برداری از ۱۹ طرح عمرانی در خوروبیابانک
پس از ۸ سال وقفه؛ احیای معدن آهک هیدراته شاهین دژ آغاز شد 
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
آغاز عملیات اجرایی احداث واحد تولیدی سرم‌سازی در شاهین دژ 
شاهین‌دژ کانون ظرفیت‌های توسعه و سرمایه‌گذاری است
تحول در روستای رباط قره بیل گرمه
عملیات اجرایی کشتارگاه صنعتی طیور شاهین دژ آغاز شد
مشارکت مردم، مهم‌ترین شاخص انتخابات پیش رو است
کودک گمشده گمیشانی بااقدام به موقع پلیس به آغوش خانواده بازگشت
تامین ۲۳ دستگاه آسانسور برای مساکن مهر شاهین‌دژ
جشن نیمه شعبان در مسجد تخریب شده به دست تروریست‌ها
دستیابی به صادرات ۱۰ میلیارد دلاری مس تا دو سال آینده
برپایی اولین نمایشگاه مهدویت و انقلاب اسلامی در صومعه سرا
ثبت ۳۷.۸ میلی متر باران در ایستگاه قنبر باغی خراسان شمالی 
موج جدید بارشی در راه جنوب غرب خوزستان
استقبال مردم عباس‌آباد از اهدای خون 
بهره برداری از ۱۲۰ پروژه گازرسانی گیلان به مناسبت دهه مبارک فجر
بازگشایی گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
اعطای زمین رایگان به ۷۰۰ خانواده مازندرانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)