• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۲۸۵۸۶
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
فرمانده کل ارتش مطرح کرد؛

جوانان از مدیران جهادی دفاع مقدس الگو بگیرند

فرمانده کل ارتش: انقلاب جوانان بسیاری را تربیت کرد و بسیاری از آن‌ها بدون آن‌که دوره‌های مدیریت جهادی را گذرانده باشند، به مدیر جهادی خوب تبدیل شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی شامگاه امشب در پنجمین همایش مدیریت جهادی که در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد، گفت: مرور زندگی شهید بابایی و شهید ستاری می‌تواند الگوی خوبی برای ما در عرصه مدیریت جهادی باشد و می‌توانیم آن‌ها را چراغ راه قرار دهیم.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی جوانان بسیاری را تربیت کرد و بسیاری از آن‌ها بدون آن‌که دوره‌های مدیریت جهادی را گذرانده باشند، به مدیر جهادی خوب تبدیل شده‌اند و باید جوانان ما از آن‌ها الگو بگیرند.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه عده‌ای از من می‌پرسند که چه‌طور می‌شود در نیروهای مسلح، تسلیحات نظامی و ناوهایی مثل جماران و جنگنده ساخت، اما در بعضی از حوزه‌ها موفقیت نداریم، تصریح کرد: چند ویژگی در نیروهای مسلح وجود دارند که توانسته‌اند کارهای بزرگ انجام دهند. ویژگی اول این است که نیروهای مسلح با تمام وجود عزم دشمنان را برای ضربه زدن به کشور حس می‌کنند و با تمام قوا آن‌ها را خنثی می‌کنند.

وی افزود: ویژگی دوم این است که در نیروهای مسلح انگیزه‌ای وجود دارد که بتوانند دشمن عنود مثل رژیم صهیونسیتی و آمریکای جنایتکار را از پا در بیاورند. همچنین ویژگی سوم نیروهای این است که همیشه روحیه عملیاتی دارند و همیشه برای حمله دشمن آماده هستند.

موسوی درباره ویژگی چهارم نیروهای مسلح گفت: تعصب به پرچم و میهن از ابتدای آموزش وجود دارد و این حالت در آن‌ها به‌وجود می‌آید و نمی‌توانند تحمل کنند که در تجهیزات نظامی و ملزومات آن، نام سایر کشورها و به‌ویژه کشور دشمن نقش بسته است و برعکس جاهای دیگر، چنین چیزی ناسزا تلقی می‌شود.

فرمانده کل ارتش بیان کرد: حس مسئولیت در نیروهای مسلح وجود دارد که این احساس مسئولیت به‌گونه‌ای است که به احساس مالکیت تبدیل می‌شود و برای حفظ و ارتقای آن هر کاری می‌کنند.

وی افزود: نیروهای مسلح برای منفعت شخصی در سازمان‌های نظامی استخدام نمی‌شوند و به‌دنبال سود شخصی نیستند بلکه برای منظوری دیگری به این جمع اضافه شده‌اند.

موسوی کار تیمی را ویژگی ششم نیروهای مسلح عنوان کرد و گفت: این کار گروهی و تیمی مزایا و فواید بسیاری دارد و تجربه هم ثابت کرده وقتی گروهی دست‌به‌دست هم می‌دهند به موفقیت می‌رسند. همچنین گوش به فرمان فرمانده بودن به‌ویژه تدابیر فرمانده معظم کل هفتمین ویژگی نیروهای مسلح است و نیروهای مسلح کلمه‌به‌کلمه بیانات و دستور فرمانده کل قوا را تجزیه و تحلیل می‌کنند.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی تصریح کرد: تمامی ویژگی‌های نامبرده، شاکله مدیریت جهادی را تشکیل می‌دهند و همچنین انقلابی و جهادی بودن را نمی‌توان جدای از مدیر جهادی دانست و نیز یک مدیر جهادی با تمام وجود ایمان و باور دارد و اگر ایمان داشته باشیم، می‌توانیم کارهای بزرگ را به سرانجام برسانیم و این جوانان می‌توانند دشمن را زمین بزنند؛ همان‌طور که در زمان جنگ تلاش کردند ما را زمین بزنند، اما ما آن‌ها را زمین زدیم، لذا امروز هم می‌توانیم توطئه‌هایی مانند فشار اقتصادی و تحریم را با بهره‌برداری از ظرفیت جوانان و ایمان خنثی کنیم.

در این مراسم دبیرکل همایش ملی مدیریت جهادی هم گفت: انجمن مدیریت جهادی که امروز پنجمین دوره خود را تجربه می کند سازمانی مردم نهاد است.

در ابتدای این مراسم سردار محمدحسین سپهر دبیرکل این همایش در سخنان کوتاهی به معرفی انجمن مدیریت جهادی به عنوان یک سازمان مردم نهاد پرداخت و تاکید کرد: برخی به من می گویند که تو با این لباس نظامی که به تن کرده ای چگونه از مردم نهاد بودن این سازمان سخن می گویی! اما لازم است تاکید کنم که بنده در جمع مسئولان این سازمان تنها کسی هستم که افتخار پوشیدن این لباس خدمت و شهادت را دارم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
عزت و عظمت ایران اسلامی در سایه جانفشانی‌های شهداست
اوقات شرعی اهواز، ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
جهش در ساخت مسکن و زیرساخت‌های گلستان
خانه‌دار شدن بیش از ۴ هزار خانواده گلستانی
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح سینما دیجیتال استاد شهریار بستان آباد
تیم سراب قهرمان مسابقات چهار جانبه بسکتبال جام فجر
پایان فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر در هیات‌های اجرایی خوزستان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۴۸ هکتاری در چاه‌گز شهرستان کهنوج
آغاز پخش آزمایشی فرستنده‌های HD بستان خوزستان
پایان هفته با جوی پایدار در سمنان
گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهید سامر شریعتمدار در کرج
افتتاح طرح ابیاری تحت فشار در جیرفت
روایت حماسه مردم کیش در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
پروژه انتقال آب در آستانه بهره‌برداری کامل
روایتی از همدلی و همبستگی و اتحاد البرزنشینان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۱۶ هکتاری در منوجان
 افتتاح طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه رئیس‌آباد رفسنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
آغاز فرآیند نوسازی ناوگان تاکسیرانی بدون آورده نقدی توسط متقاضیان
توقیف ۳ دستگاه اتوبوس حامل بار قاچاق در زنجان
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)