• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۷۲۱۹
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۶:۲۱
بین الملل » تحلیلی

وعده پولی دولت انگلیس به شرکت نیسان فاش شد

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه تلويزيوني سي ان ان، نامه وعده پول دولت انگلیس به شرکت نیسان برای کاهش نگرانی این شرکت از عواقب برگزیت فاش شد.
شرکتهای انگلیسی به شدت نگران پیامدهای خروج این کشور از اتحادیه اروپا هستند. بررسی ها نشان می دهد مدیران عامل و مسئولان شرکتهای انگلیسی تدافعی ترین سیاستها و راهبردهای خود را در نه سال اخیر در پیش گرفته اند که علت آن نگرانی از روند برگزیت است. انگلستان تلاش کرده است برای جلب نظر شرکتهای فعال در انگلیس به آنها پول هم پیشنهاد کند. برای نمونه دولت انگلیس در نامه ای به شرکت خودروسازی نیسان در سال دو هزار و شانزده پیشنهاد کرد که حاضر است بیش از یکصد میلیون دلار به این شرکت بدهد تا ترس نیسان از پیامدهای برگزیت کاهش پیدا کند. این نامه نشان می دهد دولت انگلیس تا چه اندازه علاقه مند و مشتاق است که سرمایه گذاری ها را پس از اجرای روند برگزیت در این کشور حفظ کند.

خبـرگـزاری رویتـرز نيز در گزارشي نوشت: دولت انـگلیس وعده داده به خـودروساز ژاپنی نیـسان کمـک مالی نماید، کمکی که رقم آن می تواند تا هشـتاد میلیون لیره استـرلینگ معـادل نود و یک میـلیون و پانصد هزار یورو برسد. در نامـه ای که روز دوشنـبه منتشر شد و تا این لحـظه محرمانه باقی مانده بود، دولت انگلیس تضمـین های لازم را به این خودروساز ژاپـنی در صورت برگزیت (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا)، داده است. هدف انگلیـس از این کمک مالی و دادن تضمیـن به نـیسان، که جایگاه نخست سرمایه گذار در این کشـور را در سال دو هـزار و شانـزده میـلادی به خود اختصاص داده است، حفـظ این خودروسـاز در انگلیـس است. دولت انگلیس بعد از این که نیسـان اعلام کرد دیگر مدل «ایکس تریل» را تولید نخـواهد کرد، تصمیم گرفت که بسته حمـایتی شصت میـلیون پـوندی را به این خودروساز اختصاص دهد.

شرکـت نیسان در اکتبر سال دو هزار و شانزده میلادی اعلام کرد که نسل جدید خـودرو « اس یو وی قشـقایی» و «ایـکس-تریل» را در کارخانه شعبه «ساندرلند» تولید می کند، اما روز یکشـنبه به طور جزئی از این تعهد بازگشت و اعلام کرد که از تولیـد «ایکس-تـریل» در این سایـت واقع در شمال انـگلیس صـرف نظـر کرده است. در بـیانیه ای که روز یـکشنبه این شرکت منـتشر کرد، «جیـانلوکا دوفیکچی»، رئـیس بخش شعبه اروپایی شرکت نیسان، خاطـر نشان کرد: «هرچند که ما این تصمیم را به دلایل تـجاری گرفته بودیم، عدم قطعیت حول برگزیت و نااطـمینانی مستمر مربوط به روابط آتی بین انگـلیس و اتـحادیه اروپا، به شـرکت هایی نظـیر شرکت ما کمـکی در بـرنامه ریزی برای آینـده شان نمی کند و به ما آسیـب می‌زند.»

در پی اعلام تصمیـم نیـسان مبنـی بر عـدم تولید «ایکس تریل» دولت انگـیس نیز تصمیـم گرفت از این بسته حمایتی عقب‌نشیـنی کند. در آن مقطع زمـانی، طرح توسعه این شرکت ژاپنـی، که حدود هفـتصد و چهـل شغـل را به همـراه می آورد، مـورد استـقبال تـرزا مـی نـخست وزیـر انگلیـس قرار گرفت و از آن به عنوان «شـاهد اعتـماد» به انگلیس تعبیـر شد. نیسان در زمان رفراندوم سال دو هـزار و شـانـزده مـیلادی و تصمیم مردم برای جـدایی از اتحادیه اروپا قول داده بود که هم مدل جدید «اس یو وی» و هم قشـقایی را حتی با وجود این جدایی تولید کند که حکایت از اعتماد نیسان به بـرگـزیت داشت. در آن زمان تـرزا مـی تـازه قدرت را در انگلیس در اختیار گرفته و به تازگی روند خروج این کشور از اتـحادیـه اروپـا را آغـاز کرده بود.

دولت انگلیس پیوسته از انتشار این نامه اجـتناب کرده است چرا که وجود این نامه، شک طـرفداران بـرگـزیت را بر می انـگیزد که به اعتقـاد آنان دولـت با برخی از شرکت ها، که احتـمالا لـندن را مجبور می کنند با وجود خـروج از اتحـادیه اروپـا از ساز و کارهای اروپـایی برخوردار باشد، مذاکـرات محـرمانه ای را انجام داده است. در نامه «گِرگ کـلارک»، «وزیر شرکت ها در انگلـیس»‌ خطاب به «کارلوس گوسن» مدیـر عامـل شرکت نیـسان آمده است: «دولـت انگلـیس به طور کامل اهـمیت بازار اروپـا برای حضورتان در ساندرلند را به رسمیت می شناسد.» اما اکنـون آینده سرمایـه‌گذاری شـرکت نیسـان در انگـلیس و همچنین وضعیت تولید این شرکت در هشت هفته مانده به جـدایی انگلـیس از اتحـادیه اروپـا مباحث زیادی را به راه انداخته است.

این رویداد بسـیاری را در انگـلیس نسبت به آینده تجـاری در این کـشور و همچنین وضعیت اقتصادی نگران کرده است. کارکنـان خودروسازی نیسان در شـهر ساندرلنـد انگلـستان قصد دارند که با اتحادیه تجاری این کشور بر سر تعطـیلی کارخـانه تـولـید خودروی این شرکـت ژاپـنی مذاکره کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح سینما استاد شهریار بستان آباد
سراب قهرمان مسابقات چهار جانبه بسکتبال جام فجر
پایان فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر در هیات‌های اجرایی خوزستان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۴۸ هکتاری در چاه‌گز شهرستان کهنوج
آغاز پخش آزمایشی فرستنده‌های HD بستان خوزستان
پایان هفته با جوی پایدار در سمنان
گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهید سامر شریعتمدار در کرج
افتتاح طرح ابیاری تحت فشار در جیرفت
روایت حماسه مردم کیش در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
پروژه انتقال آب در آستانه بهره‌برداری کامل
روایتی از همدلی و همبستگی و اتحاد البرزنشینان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۱۶ هکتاری در منوجان
 افتتاح طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه رئیس‌آباد رفسنجان
برگزاری همایش علما و روحانیون شاهرود
تقدیر از حضور حماسی مردم خوزستان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دستگیری سارق ظروف مسی در شهربابک
برگزاری جشنواره قرآن، عترت و نماز دانش آموزیزقطب ۲ خوزستان
آغاز الگوی جدید مصرف گاز خانگی از مهر امسال
۴۲.۷ همت اعتبار در سفر دکتر پزشکیان به گلستان تصویب شد
فعالیت ۱۰ گروه جهادی در ایام‌الله دهه فجر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
اوقات شرعی اهواز، ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)