• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۸۵۷۳
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۴
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی نمایشگاه کتاب تهران؛

تاکید بر نوآوری در برنامه‌های نمایشگاه کتاب

معاون امور فرهنگی و رئیس نمایشگاه کتاب با تقدیر از برگزارکنندگان نمایشگاه کتاب تهران در ادوار گذشته بر ضرورت توجه به خلاقیت و نوآوری در برنامه‌های نمایشگاه تاکید کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از ستاد خبری سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، محسن جوادی در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با تقدیر از برگزارکنندگان نمایشگاه کتاب تهران گفت: نمایشگاه کتاب تهران در حال حاضر فراتر از نمایشگاه کتاب شده است و فعالیت‌های فرهنگی متنوع و بسیاری در آن برگزار می‌شود، معتقدم اگر بتوانیم نمایشگاه را به خوبی برگزار کنیم، می‌توانیم علاوه بر تاثیر در ارتقای کیفی حوزه نشر به اقتصاد این حوزه هم کمک کنیم تا نشر کشور بتواند به پویایی و خلاقیت ادامه دهد.

وی تاکید کرد: در فعالیت‌های فرهنگی که در نمایشگاه انجام می‌شود باید نوآوری و پویایی مورد غفلت قرار نگیرد، همچنین بخش بین‌الملل نمایشگاه کتاب تهران بیشتر مورد توجه قرار گیرد و ارتباطات گسترده‌تری با ناشران خارجی برای حضور بیشتر داشته باشیم.

رئیس سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب با تاکید بر عملکرد فرابخشی مدیران کمیته‌ها در بخش‌های مختلف گفت: همه افرادی که زیر پرچم این کشور به فعالیت‌های فرهنگی می‌پردازند و مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد دریافت کرده‌اند، باید دیده شوند.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های معاونت امور فرهنگی در برنامه‌ها افزود: مجموعه‌های خوبی همچون خانه کتاب و بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان ظرفیت‌های خوبی در برگزاری برنامه‌های فرهنگی دارند و می‌توانیم ازآن‌ها استفاده کنیم.

جوادی گفت: اگر چه از ابتدای آغاز جلسات شورای سیاست‌گذاری بار‌ها بر صرفه‌جویی تاکید داشته‌ایم، اما در حوزه یارانه‌ها باید برعکس عمل کنیم و از هم اکنون با نامه‌نگاری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با معاون اول رئیس جمهوری به دنبال آن هستیم تا میزان یارانه‌های نشر را بیشتر کنیم تا از این طریق قدرت خرید کتاب توسط قشر‌های مختلف جامعه را افزایش دهیم، البته مدیریت یارانه‌ها نیز باید مورد توجه قرار گیرد تا از سوء استفاده از یارانه‌های نشر جلوگیری شود.

در ادامه این جلسه همچنین قادر آشنا قائم مقام نمایشگاه کتاب با تاکید بر شفاف‌سازی فعالیت‌های نمایشگاه کتاب گفت: مدیران کمیته‌ها باید تلاش تا ضوابط مالی را رعایت کنند و صرفه‌جویی را سرلوحه تمام فعالیت‌های خود قرار دهند. از این رو ضرورت دارد که تمام قرارداد‌ها در کمیسیون معاملات نمایشگاه ثبت شوند تا درآمد‌ها و هزینه‌های نمایشگاه کتاب تهران شفاف باشند.

وی ادامه داد: همچنین باید تمام کمیته‌ها وحدت رویه را رعایت کنند و در بکارگیری نیروی انسانی دقت نظر بیشتری صورت گیرد، برنامه‌ریزی‌هایی هم برای کاهش ملموس تعداد نیرو‌های اجرایی نمایشگاه انجام شده است.

ایوب دهقانکار مشاور اجرایی و مدیران کمیته‌ها و بخش‌های نمایشگاه نیز در این جلسه با اشاره به تجربیات مدیران کمیته‌های مختلف در برگزاری این دوره از نمایشگاه کتاب تهران گفت: خوشبختانه در ۴ جلسه شورای سیاست‌گذاری زمان، محل برگزاری و اصلاح ساختار نمایشگاه به تصویب رسیده است، در طول این مدت همه تلاش ما این بود تا در میزان واگذاری‌ها به صنف، عقب‌نشینی نکنیم، همچنین ۱۲ کمیته به ۷ کمیته کاهش پیدا کرد و امیدورایم این کاهش هزینه‌ها به افزایش کیفیت نمایشگاه منجر شود.

وی افزود: ان شاءا لله در آینده نزدیک اوضاع کتاب بهتر خواهد شد و تلاش‌های زیادی در حال انجام است تا یارانه‌های نشر افزایش پیدا کند. مدلی نیز برای توزیع یارانه‌ها در نظر گرفته شده که در چند استان حال اجراست و در صورت مثبت بودن در نمایشگاه کتاب تهران نیز اجرا خواهد شد.

دهقانکار گفت: باید تلاش کنیم تا چهره متفاوتی از نمایشگاه تهران را در این دوره به نمایش بگذاریم، با توجه به فناوری‌های نوین در حوزه کتاب و استارت‌آپ‌های فرهنگی باید تلاش شود تا از این ظرفیت‌ها که چندان مجالی برای بروز و ظهور ندارند، بیشتر در نمایشگاه کتاب تهران استفاده کنیم.

در نخستین جلسه ستاد اجرایی سی و دومین نمایشگاه کتاب تهران که با ریاست محسن جوادی در سالن زنده‌یاد علی عاشوری در موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران برگزار شد قادر آشنا، ایوب دهقانکار، مهدی اسماعیلی‌راد، احد رضایی، داریوش نویدگویی، احمد شاکری، محمدجواد مرادی‌نیا، مهدی سهل‌آبادی، علی اکبر تورانیان، محسن عموشاهی، محمد خلج، داریوش رضوانی، حسین صفری، علی فریدونی، رضا بصیرت، سید رفیع احمد جواهری، مراد خزایی و سید محمد طباطبایی حسینی حضور داشتند.

تاکید بر نوآوری در برنامه‌های نمایشگاه کتاب تاکید بر نوآوری در برنامه‌های نمایشگاه کتاب تاکید بر نوآوری در برنامه‌های نمایشگاه کتاب تاکید بر نوآوری در برنامه‌های نمایشگاه کتاب تاکید بر نوآوری در برنامه‌های نمایشگاه کتاب
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بذر شاهدانه قاچاق در مهریز
آشنایی دانش آموزان فرخشهر با گونه‌های گیاهی و جانوری شاخص چهارمحال و بختیاری
حمایت از تیم‌های دانش‌بنیان برای کاهش وابستگی به واردات
۱۰ برابر شدن آب سد شهیدکاظمی بوکان
آغاز واگذاری بیش از ۸ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی نوروز ۱۴۰۵ در چالوس برگزار می‌شود
اهدای بیش از ۴ هزار ۷۰۰ جلد کتاب به کتابخانه‌های ارتش
تاکید بر آموزش حقوقی اصناف در دیدار رئیس دادگستری ماهان با بازاریان
رسیدگی میدانی به مسائل و مطالبات عمومی مردم خراسان جنوبی
محور‌های مواصلاتی ۲۱ استان تحت تاثیر شرایط جوی است
توزیع کارت آزمون دکتری ۱۴۰۵ از فردا ۱۹ بهمن
مشکل آب، بهداشت و جاده سازی سمنان پیگیری می شود
برپایی میز خدمت قضایی در رباط کریم
جامه سفید برف زمستانی بر قامت غرب استان اصفهان
سرعت در دستیابی به سازش و کاهش هزینه‌ با ارجاع پرونده‌ها به صلح‌یاران
آیین تکریم و معارفه فرمانده جدید انتظامی شهرستان نایین
پیش بینی ۹۲ نیروگاه جایگزین برای شرایط نیاز در کشور داریم
افتتاح ۵۳ طرح عمرانی و خدماتی در بخش رضویه مشهد
صادرات ۲۲۴ میلیون یورو صنایع دستی ایران
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
شکارچیان متخلف در دام قانون
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)