• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۸۰۶۰
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۱
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
دوم تا چهارم اردیبهشت ۹۸؛

نمایشگاه بورس، بانک و بیمه برگزار می‌شود

عضو هیئت مدیره سازمان بورس : مهمترین رویداد مالی کشور در سه حوزه بازار سرمایه، بانک و بیمه در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می‌شود

نمایشگاه بورس، بانک و بیمه برگزار می‌شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سعید فلاح پور در نشست خبری در جمع خبرنگاران افزود: این نمایشگاه مهمترین رویداد مالی کشور است و سال آینده سال ویژه تری برای این پدیده خواهد بود، زیرا بعد بازار سرمایه متفاوت شده و اعداد بازار سرمایه قابل مقایسه با سال گذشته نیست.
وی ادامه داد: اندازه بازار سرمایه به ۹۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده و حجم معاملات رشد خوبی را تجربه کرده است به طوری که در انتهای سال ۹۶ چهار بورس تهران، فرابورس، بورس انرژی و بورس کالای ایران ۲۴۵ هزار میلیارد تومان حجم معاملاتشان بوده که این رقم امسال به ۳۸۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
فلاح پور افزود: اندازه صندوق‌های سرمایه گذاری و انتشار اوراق نشان دهنده رشد قابل توجه در بازار سرمایه است.
وی با اشاره به این که امسال این رویداد متفاوت است، گفت: اقبال زیادی از طرف فعالان اقتصادی بخش دولتی و خصوصی به طرف بازار سرمایه شده و حجم تقاضا برای تأمین مالی از طریق بازار سرمایه به شدت افزایش پیدا کرده است.
فلاح پور افزود: در سال‌های گذشته همه می‌گفتند که نقش بازار سرمایه باید در تأمین مالی بیشتر شود، اما امسال این تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، یک باید شده و به عمل تبدیل شده است و همچنین مهمترین راه تأمین مالی برای توسعه کشور بازار سرمایه شده است.
وی با بیان این که بانک‌ها و بیمه‌ها با ما در تعامل هستند که بتوانند تأمین مالی خود را انجام دهند، گفت: در حال حاضر برای بیمه‌ها اوراق تأمین مالی بیمه را طراحی کردیم که دستورالعمل این اوراق مالی در بورس تهران تصویب شده و باید در شورای عالی بورس هم تصویب شود.
­عضو هیئت مدیره سازمان بورس ادامه داد: این اوراق مالی بیمه در دستور کار شورای عالی بورس است که در صورت تصویب شدن به سرعت اجرایی می‌شود، زیرا بیمه مرکزی به دنبال انتشار این اوراق است.
فلاح پور گفت: باید دست به دست هم بدهیم تا به توسعه بازار سرمایه کمک کنیم و برای توسعه اقتصادی از طریق بازار سرمایه به فرهنگ سازی نیاز داریم.
وی افزود: شناسایی ابزار‌ها در بازار سرمایه و آشنایی با قوانین بازار سرمایه اقدامات بسیار مهمی است که باید انجام شود، زیرا در حال حاضر بسیاری از افراد فقط ابزار وام گرفتن از بانک‌ها را می‌شناسند.
فلاح پور گفت: نمایشگاه بورس، بانک و بیمه با فضایی بالغ بر ۱۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع و ۱۱۵ شرکت از حوزه‌های مختلف اقتصادی بانک و بیمه برگزار می‌شود که البته تعدادی از شرکت‌های استارتاپ نیز تقاضای خود را برای این نمایشگاه ارسال کرده اند که تعداد شرکت‌ها به احتمال زیاد به ۲۲۰ شرکت خواهد رسید.
وی افزود: ۱۶ بیمه و ۸ بانک تا به امروز تقاضای خود را برای این نمایشگاه ارسال کردند.
­عضو هیئت مدیره سازمان بورس با بیان این که توصیه جدی من به نهاد‌های مالی این است که این نمایشگاه فرصت بسیار خوبی در اختیار ما قرار خواهد گذاشت گفت: به آن‌ها توصیه می‌کنم از فرصت‌های این نمایشگاه استفاده کنند، زیرا در این نمایشگاه مسابقات جدید طراحی شده و کارگاه‌های آموزشی برقرار می‌شود و آن‌ها می‌توانند بازاریابی فعال انجام داده و از نیرو‌های متخصص بهره‌مند شوند.
فلاح پور در خصوص حضور استارتاپ‌ها نیز افزود: برخی از شرکت‌های استارتاپی در سال گذشته در نمایشگاه شرکت داشتند که امسال جزو استارتاپ‌های سرشناس هستند.
وی گفت: فرهنگسازی و بازار یابی در گسترش بازار بسیار اثرگذار هستند و این نکته که در حال حاضر بازار‌های رقیب شرایط مساعدی ندارند و اقبال به سمت بازار سرمایه بیشتر شده شاید درست باشد، ولی باید از این فرصت ایجاد شده به صورت هوشمندانه استفاده کنیم.
­عضو هیئت مدیره سازمان بورس در خصوص تأثیر اخبار سیاسی و اقتصادی بر روی شاخص بورس افزود: درست است که اخبار سیاسی و اقتصادی بر روی شاخص‌های بورس اثرگذار است، اما باید ببینیم این فاکتور‌ها چه میزان اثرگذاری دارد.
فلاح پور درباره معافیت مالیاتی برخی از شرکت‌های بورسی گفت: شرکت‌هایی که در بورس ثبت شده باشند و افزایش سرمایه خود را از طریق سود انباشته خود بدهند از معافیت مالیاتی برخوردار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرور رویداد‌های چهاردهم بهمن ۵۷ در روز شمارانقلاب
توزیع ۳ هزار ساندویچ، شب میلاد امام زمان (عج) در همدان
قهرمانان الهام‌بخش پویش "سلام محله" هستند
رونمایی از سامانه ابلاغ الکترونیک شهرداری تهران
راه‌اندازی کمیته کیفیت‌بخشی مدارس سمپاد استان
طراحی ۳ مسیر برای نهادینه‌سازی فرهنگ اقامه نماز در مدارس
اعیاد شعبانیه بهترین فرصت برای برگزاری جشن تکلیف در مدارس
آئین اختتامیه پنجمین جشنواره فرهنگی امامت و مهدویت در شهرکرد
واکنش مردم به یک خبر خوش
دستگیری ۲ عامل اصلی آتش سوزی فروشگاه افق کوروش در بندرانزلی
بر پایی نمایشگاه سفر به سرزمین ناشناخته‌ها
ادامه بارش‌ها در کردستان تا فردا
مراسم چهلمین روز پرواز شهید مجیدی‌مهر در یاسوج
ساماندهی کارگاههای جمع‌آوری ضایعات درکرمان
لیگ دسته اول فوتبال؛ پیروزی صنعت‌نفت مقابل نساجی
سیصد و نود و چهارمین جلسه شورای شهر تهران
مقابلی: مقدمات لازم برای انتخابات پرشور در آذربایجان غربی فراهم است
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی به مناسبت دهه فجر در کردستان
برگزاری بیش از ۳۰۰ عنوان برنامه در دهه فجر
جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)