• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۰۱۵۷
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۷
مرکزی » سیاسی
شورای فرهنگ عمومی ساوه؛

پرهیز از رویکرد شعاری در عمل به گام دوم انقلاب

امام جمعه ساوه : بیانیه گام دوم انقلاب نباید جنبه شعاری به خود بگیرد و هر مدیری باید به وظایف خود در تحقق مفاد این بیانیه عمل کند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ امام جمعه ساوه در شصت و هفتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان گفت: نگاه امیدوارانه به آینده مهمترین و اصلی ترین موضوعی است که در بیانیه گام دوم انقلاب مورد تاکید واقع شده است.

حسینی با تاکید بر اینکه بیانیه گام دوم نباید جنبه شعاری به خود بگیرد، اظهار کرد: هر مدیری باید به وظایف خود در تحقق مفاد این بیانیه عمل کند.

وی با اشاره به اینکه بیانیه گام دوم انقلاب فصل جدیدی از ادامه حرکت نظام اسلامی را به تصویر کشیده است، گفت: تقویت انگیزه و اعتماد به مردم به ویژه نسل جوان از مفاد مهم این بیانیه است و رهبر معظم انقلاب به خوبی نگاه به جلو با توجه به تجربیات قبلی را مورد تاکید قرار دادند.

امام جمعه ساوه در ادامه به دستور کار دیگر این جلسه با عنوان تنظیم وظایف ادارات در ترویج فرهنگ قانون گرایی و تعهد انضباط اجتماعی اشاره کرد و با تاکید بر اینکه عمل به قانون باید به یک فرهنگ تبدیل شود، گفت: متاسفانه برخی از مسئولان قانون شکنی می کنند در حالی که توقع نمی رود که بر خلاف قانون عمل شود.

حسینی از اردوهای راهیان نور به عنوان اردوهای تاثیرگذار یاد کرد و بر استفاده از ظرفیت های فرهنگی در این سفر معنوی تاکید کرد.

وی جلوگیری از ایجاد مزاحمت، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به جامعه، پیشگیری از وقوع اتفاقات ناگوار و مدیریت صحیح در آیین سنتی چهارشنبه آخر سال را مورد تاکید قرار داد و افزود: نباید به بهانه شادی هنجار شکنی شود. شادی در چارچوب قانون و شرع مجاز است و هر گونه اقدام برخلاف مبانی دینی و قانون مورد تایید نیست.

امام جمعه ساوه با تاکید بر اینکه پیشگیری مقدم بر درمان است، تصریح کرد: تقویت اقدامات پیشگیرانه نیازمند برخورداری از منابع مالی مناسب است و باید همه دستگاه‌های اجرایی با یک تعامل فراگیر در تحقق این مهم تلاش کنند.

فرماندار ساوه نیز با ارائه‌ گزارشی از عملکرد ادارات در پیشگیری از اعتیاد به عنوان دستور دیگر جلسه شورای فرهنگ گفت: ساماندهی مراکز اقامتی ترک اعتیاد، ساماندهی تشکل ها و مراکز ترک اعتیاد و نظارت بر عملکرد آنها، برگزاری دوره های آموزشی پیشگیری از اعتیاد برای اقشار مختلف مردم و ... بخشی از اقدامات صورت گرفته در این حوزه بوده است.
میرزایی بر اهتمام جدی نسبت به برگزاری جلسات شورای فرهنگ شهرستان تأکید کرد و افزود: هم افزایی و کار جمعی برای عملیاتی کردن مصوبات شورای فرهنگ عمومی موجب ارتقای شاخص های فرهنگی و پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی خواهد شد.

وی به گستردگی نقاط جغرافیایی ساوه به دلیل وسعت بالای آن اشاره کرد و گفت: بسیاری از مردم این شهرستان از نقاط دور یا روستاها برای امور اداری به ادارات مراجعه میکنند و بعضاً به دلیل نبود مدیر مربوطه دچار سرگردانی هستند.

فرماندار ساوه افزود: بر این اساس کلیه جلسات فرمانداری به منظور تکریم ارباب رجوع خارج از ساعات اداری تشکیل می شود تا مدیران در ساعات اداری در محل کار خود حاضر بوده و خللی در خدمت رسانی به مردم صورت نگیرد.

شورای فرهنگ عمومی ساوه؛ شورای فرهنگ عمومی ساوه؛ شورای فرهنگ عمومی ساوه؛ شورای فرهنگ عمومی ساوه؛ شورای فرهنگ عمومی ساوه؛
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال شش مصدوم حادثه رانندگی به بیمارستان کاشانی اصفهان
نمایش ۳ اثر در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
ساخت شبیه‌ساز جراحی‌های شبکیه چشم توسط فناوران ایرانی
کوهرنگ سردترین نقطه چهارمحال و بختیاری
صعود تیم ملی فوتسال ایران به فینال
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده با شرط اقدام تا ۲۶ بهمن در زنجان
برگزاری مراسم دهمین سالگرد شهادت سردار قاجاریان در نیشابور
امضای ۲۹ سند همکاری میان پاکستان و ازبکستان
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی نالکیاشر لنگرود
نمایش آثار سینمایی چهل‌و‌چهارمین جشنواره فیلم فجر در چهارمحال و بختیاری
افتتاح گلخانه پیشرفته در شهرستان جعفرآباد قم
فواید جوراب پوشیدن؛در سلامت پاها
رزمایش کمک مومنانه به نیازمندان در گرمه
شکارچیان متخلف در دام قانون
پیش بینی ناپایداری جوی در برخی نقاط شرقی و دریایی هرمزگان، ۱۷ بهمن
انتخاب برترین‌های مسابقات والیبال نوجوانان شهرستان بروجن
برتری تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان مقابل پاس کردستان
تمسخر شاه انگلیس به خاطر ارتباط برادرش با اپستین
جا به جایی یک میلیون و ۸۸۹ هزار مسافر توسط ناوگان مسافری برون شهری خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)