• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۰۳۷۳
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۴
بین الملل » غرب آسیا
نبیه بری در نشست اتحادیه پارلمان های عربی:

حمایت از فلسطین در کنار انزوای سوریه ممکن نیست

رئیس پارلمان لبنان در نشست اتحادیه پارلمان های عربی گفت امکان حمایت از فلسطین تا زمانی که سوریه در انزواست وجود ندارد.

حمایت از فلسطین در کنار انزوای سوریه ممکن نیستبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی پارلمان لبنان، رئیس پارلمان لبنان در نشست اتحادیه پارلمان های عربی گفت امکان حمایت از فلسطین تا زمانی که سوریه در انزواست وجود ندارد.
نبیه بِرّی در سخنانی در نشست اتحادیه پارلمان های عربی در اردن بر ضرورت اتحاد کشورهای عربی تاکید کرد و گفت: ”ما به عنوان اعضای پارلمان نمی توانیم در قبال فلسطین احساس مسئولیت کنیم در حالی که سوریه را به حاشیه می رانیم و بین خودمان با این کشور موانعی می سازیم“.
بری تاکید کرد در لبنان، تصمیم گیری های قاطعانه ای ضد توافق های مبتنی بر وطن جایگزین و اسکان برادران آواره فلسطینی و سوری در لبنان یا اردن و دیگر کشورها نیاز است.
نبیه بری گفت: امروز در شرایطی گرد هم آمده ایم که تجاوزگری اسرائیل به دمشق و جنگ های جاری برای از بین بردن تروریسم و تلاش برای منحرف کردن توجه ما از طرح هایی با هدف پایان دادن به قضیه فلسطین ادامه دارد تا ما را در برابر عمل انجام شده ای در ابعاد جغرافیایی و سیاسی قرار دهند که جوابگوی مقتضیات صلح عادلانه و فراگیر نیست و آرزوهای ملت فلسطین را بر باد می دهد. از سوی دیگر تلاش هایی برای تغییر دشمن و معرفی جمهوری اسلامی ایران به عنوان دشمن در نشست ورشو دیده می شود.
وی افزود: اما خطرناک ترین تصمیم سیاسی در تاریخ قضیه فلسطین که اتحاد ما آن را محکوم کرد تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در انتقال سفارت کشورش به قدس و به رسمیت شناختن آن به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و نیز حذف کمک های مالی سالانه به آژانس امدادرسانی و اشتغال آوارگان فلسطینی (آنروا) بود که پیامدهای منفی در جنبه تربیتی و آموزشی در لبنان و سوریه خواهد داشت. مورد دیگر هم توقف کمک های مالی سالانه به تشکیلات خودگردان فلسطین و بستن دفتر سازمان آزادی بخش فلسطین در واشنگتن بود.
رئیس پارلمان لبنان گفت: در این میان باید تخریب روستاهای عربی در النقب به علاوه افزایش کشتار و اعدام فلسطینی ها از جمله کودکان، بازداشت صدها نفر و تخلیه اجباری منازل از ساکنانش و ایجاد مواضع جنگی یا شهرک ها را نیز مورد توجه قرار داد. اقدامات بازدارنده مردم فلسطین و راهپیمایی های خشم آلود در مرزهای نوار غزه با سایر مناطق فلسطین اشغالی که بر حق بازگشت اصرار دارند سوی دیگر ماجراست. اما اینها فقط بخش کوچکی از مصائب مردم فلسطین است که جلوی چشم ما رخ می دهد بدون آن که شاهد یک راهپیمایی در حمایت از آنها در کشورهای عربی باشیم.
وی در ادامه با اشاره به تحولات جهان عرب از پیشروی نیروهای نظامی عربی در عملیات مبارزه با تروریسم در مرزهای لبنان و خاک سوریه و عراق و مصر و لیبی و نیز بهبود روابط اردن و عراق و گشایش گذرگاه النصیب به روی سوریه و لبنان تقدیر کرد. بری اظهار امیدواری کرد جهان عرب همه تلاش خود را برای توسعه تفاهم در الحدیده و همه مناطق یمن به کار ببرد چون مسئله یمن راه حلی غیر از راه حل سیاسی ندارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بهره برداری از ۲۲ طرح عمرانی و صنعتی در منطقه آزاد ارس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۸ بهمن
بارش پراکنده باران در سمنان
افتتاح ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی در آذربایجان شرقی
ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در استان گلستان
آمادگی گیلانیان برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم الله ۲۲ بهمن
توقیف خودرو حامل گوشت بدون مجوز در رودبار
افتتاح متمرکز ۳۱۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرگان با حضور وزیر نیرو
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ بهمن در یک نگاه
نظر گیلانیان در مورد دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا
آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی
جای قهرمان در فیلم‌هایمان خالی است
مصاف داماش گیلان و نود ارومیه در رشت
خبر‌هایی از برگزاری جشن های سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
آیین آغاز عملیات اجرایی سایت نهضت ملی مسکن خضرآباد یزد
افتتاح ۱۳۷ طرح عمرانی، تولیدی و اقتصادی امروز در بندرگز
تداوم بهره برداری از طرح‌های عمرانی، خدماتی و عام المنفعه در گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
باران در راه کرمان
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
امروز: ایران - اندونزی، مصاف با پدیده مسابقات در فینال
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)