• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۸۳۳۱۳
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۳
اجتماعی » جامعه و شهری

تغییر نام ۱۵ معبر پایتخت

اعضای شورای اسلامی شهر تهران به تغییر نام ۱۵ مورد از مصوبات جلسه چهل و نهم کمیسیون نامگذاری رای مثبت دادند و ۵ پلاک ثبتی را مبنی بر باغ بودن یا نبودن مورد بررسی قرار دادند.

تغییر نام ۱۵ معبر پایتختبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در دویست و چهل و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، بررسی مصوبات جلسه چهل و نهم (دویست نودمین و یکمین جلسه متوالی) نامگذاری معابر و اماکن عمومی شهر تهران در دستور کار قرار داشت که در همین راستا محمدجواد حق شناس رئیس کمیسیون نامگذاری شورای شهر تهران در تشریح این نامگذاری‌ها گفت: مواردی همچون بازار میوه و تره بار المپیک در محدوده زیبا دشت واقع در منطقه ۲۲شهرداری تهران بنام بازار میوه و تره بار زیبا دشت، کوچه سی و پنجم غربی در محدوده تهرانسر بنام شهید سید رضا حسینی پور با حفظ شماره در منطقه۲۱، کوچه سرباز در خیابان شهید مدنی بنام شهید احد رضوانی، بن بست پارس در خیابان کرمان واقع در منطقه ۸ شهرداری تهران بنام شهید نورالله سوری، کوچه بنفشه در بزرگراه شهید آبشناسان بنام شهید مجید خداد نژاد، بلوار نوساز در محدوده نعمت آباد بنام بلوار حیدر بابا، میدان نوساز در همان محدوده بنام میدان حیدر بابا، کوچه دانش در محدوده خیابان پیروزی بنام شهید جعفر مظفری منطقه ۱۴، کوچه هفتم محمدی در محدوده میدان نماز واقع در منطقه ۲۰شهرداری تهران بنام شهید عباس دهستانی با حفظ شماره، کوچه یاسمن در محدوده بلوار بسیج بنام شهید احمد جانفشان، کوچه خادم آزاد در محدوده خیابان ولیعصر بنام تولدی دیگر منطقه ۱۱، کوچه طالقانی در محدوده خیابان طوس بنام شهید بهنام نقدی، بلوار صبا در محدوده سیمون بولیوار شهید محمد حسین محمد خانی و پل بی نام در حدفاصل شهرک اکباتان و بزرگراه شهید ستاری بنام شهید ابوالحسن ابراهیمی در جلسه چهل و نهم به تصویب رسیده است.
اعضای شورا نهایتا با ۱۳ رای موافق این صورتجلسه را به تصویب رساندند.
در ادامه این جلسه پلاک ثبتی ۱۷۰.۴ در دستور قرار گرفت که محمد سالاری رییس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران در تشریح آن گفت: این ملک به مساحت یک هزارو۱۴۴ متر در شهرزیبا منطقه۵ واقع شده است؛ کاربری قدیم آن تفریحی ورزشی و در پهنه s ۲۱۴ واقع شده است. حدنصاب درختان آن ۴۶ اصله درخت است که در وضعیت موجود فاقد درخت است. کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران رای به باغ بودن این ملک داده است.
اعضای شورای شهر تهران نیز نهایتا با ۱۴ رای موافق با نظر کمیسیون شهرسازی شورا مبنی بر باغ بودن این پلاک ثبتی موافقت کردند.
پلاک ثبتی ۴۶۵.۱ ملک دیگری بود که در دستور کار اعضای شورا قرار داشت که محمد سالاری رییس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران در تشریح آن گفت: این ملک به مساحت یک هزارو۸۰۰ متر در انتهای شهرزیبا منطقه۵ واقع شده است؛ کاربری قدیم آن باغ و در پهنه R ۲۴۱ واقع شده است. حدنصاب درختان آن ۷۲ اصله درخت است که در وضعیت موجود در محدوده باغات یکپارچه کن واقع شده است. کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران رای به باغ بودن این ملک داده است.
اعضای شورای شهر تهران نیز نهایتا با ۱۴ رای موافق با نظر کمیسیون شهرسازی شورا مبنی بر باغ بودن این پلاک ثبتی موافقت کردند.
پلاک ثبتی ۶۶.۱۲.۵۸.۱ ملک دیگری بود که در دستور کار اعضای شورا قرار داشت که محمد سالاری رییس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران در تشریح آن گفت: این ملک به مساحت یک هزارو۵۹۹ متر در زعفرانیه منطقه یک واقع شده است؛ حدنصاب درختان آن ۷۴ اصله درخت است که در وضعیت موجود ۳۴ اصله درخت است. کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران رای به باغ نبودن این ملک داده است.
اعضای شورای شهر تهران نیز نهایتا با ۸ رای موافق با نظر کمیسیون شهرسازی شورا مبنی بر باغ نبودن این پلاک ثبتی موافقت کردند.
پلاک ثبتی‌های ۴۶.۳۷۵ و ۴۶.۳۷۴ دو ملک دیگری بودند که در دستور کار اعضای شورا قرار داشتند که محمد سالاری رییس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران در تشریح آن‌ها گفت: این املاک به ترتیب به مساحت یک هزارو۷۸۵ متر و یک هزارو ۴۴۲ متر در بنی هاشم منطقه۴ واقع شده اند؛ حدنصاب درختان برای ملک اول ۷۱ و برای ملک دوم ۵۸ اصله درخت است که در وضعیت موجود پوشیده از درخت هستند. کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران رای به باغ بودن این دو ملک داده است.
اعضای شورای شهر تهران نیز نهایتا با ۱۳ رای موافق با نظر کمیسیون شهرسازی شورا مبنی بر باغ بودن این دو پلاک ثبتی موافقت کردند.
پلاک ثبتی ۱۴.۰۷ ملک دیگری بود که در دستور کار اعضای شورا قرار داشت که محمد سالاری رییس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران در تشریح آن گفت: این ملک به مساحت یک ۶۱۳ متر در دزاشیب منطقه یک واقع شده است؛ کاربری قدیم آن مسکونی و در پهنه R ۱۲۲ واقع شده است. حدنصاب درختان آن ۲۹ اصله درخت است که در وضعیت موجود ۱۰ اصله درخت است. کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران رای به باغ نبودن این ملک داده است.
اعضای شورای شهر تهران نیز نهایتا با ۱۰ رای موافق با نظر کمیسیون شهرسازی شورا مبنی بر باغ نبودن این پلاک ثبتی موافقت کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کوهرنگ سردترین نقطه چهارمحال و بختیاری
تولید مرغ و تخم مرغ متناسب با نیاز بازار است
صدور مجوز واردات خودرو برای ۱۴ شرکت در منطقه آزاد مازندران
تحقق بومی‌سازی تولید تیتانیوم در همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان
معیار معافیت مالیاتی در خدمات حمل‌ونقل کالا مشخص شد
تیم دارت کرج نایب قهرمان مسابقات کشوری
اعلام آرای کمیته استیناف برای تیم‌های لیگ برتری
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۸۵ پروژه در شهرستان بافت
طرح سرشماری زمستانه پرندگان آبزی و کنارآبزی در فاروج اجرا شد
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
انهدام باند سرقت در بندرماهشهر با کشف ۱۵ فقره سرقت
ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی در شب ولادت حضرت مهدی (عج)
اراِیه راهکار جایگزین برای آژیر خطر در مواقع اضطراری
پیش‌بینی ارزآوری ۴۰۰ میلیون دلاری پسته رفسنجان
اعلام طرح های دهه فجری در شهرستان سمنان
بی‌طرفی مسئولان و التزام به قانون، ضامن سلامت انتخابات است
اعمال محدودیت ترافیکی خودرو‌های سنگین در محور قدیم کاشان به قم
معارفه دبیر جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان
جوان ارتشی باید برای دفاع از ایران آماده باشد
روایت یک کوچ از شهر به روستا در غرب استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نمایندگان مجلس در حمایت از سپاه پاسداران سبزپوش شدند
فهرست مشخصات ۲۹۸۵ جان‌باخته حوادث اخیر منتشر شد
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
برگزاری مسابقات قرآن کمیته روستایی و عشایری آذربایجان شرقی
پیش بینی افزایش دما و ورود سامانه بارشی به خوزستان
اجرای ۴۰۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در محورهای خراسان رضوی
اطلاعیه مهم برای گندم کاران استان اردبیل
عراقچی: فقط در حوزه هسته‌ای توافق ممکن است
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن
عزل مدیرشبکه افق و توقف برنامه «خط‌خطی»
آمریکایی‌ها بین دو راهی جنگ پرهزینه و بی‌آبرویی
ملت ایران همچنان سدی استوار در برابر فتنه‌ها خواهند بود
جزئیات سفر وزیر خارجه قطر به تهران از زبان بقائی
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)
هشتگ سپاه ضدتروریسم پربازدید شد  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حذف ارز ترجیحی نیازمند اجرای تدریجی و حمایت هدفمند است  (۱ نظر)