• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۰۴۵۴۷
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱

طرز تهیه دلمه به

دلمه به یکی از خوشمزه ترین دلمه ها می باشد و طعم و مزه خوبی دارد و گزینه خوبی برای ایده یک شام خوشمزه در شب های زمستان و پاییز است.

طرز پخت دلمه بهبه گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما،  دلمه ها انواع و اقسام مختلفی دارند و چه خوب است در تهیه این دلمه ها با کمی ابتکار و تنوع یک غذایی جدید و خوشمزه تهیه کنید. دلمه به بسیار خوش عطر و بو می باشد. میوه به معروف به سیب طلایی است زیرا یک میوه همه فن حریف است و در درمان افسردگی، زخم معده، لاغری و کاهش وزن، کاهش فشار خون و خواص ضد سرطانی که دارد باعث می شود ما این میوه خوشمزه را در سبد غذایی خود قرار دهیم.  در این قسمت دلمه به با گوشت و لپه را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای دلمه به
به ۶ عدد
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
لپه پخته ۱ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
پیاز ۲ عدد
آلو ۱۵ عدد
سبزی معطر ۲ ق غذا خوری
سیر ۳ حبه
پیازچه ۵ عدد
مواد لازم برای تهیه سس دلمه به
پیاز ۱ عدد
رب ۲ ق غذا خوری
فلفل سیاه، پولبیبر، زنجبیل، پودر پیاز، تخم گشنیز از هر کدام ۱/۲ ق چای خوری
نمک، زردچوبه از هر کدام ۱ ق چای خوری
طرز تهیه دلمه به با گوشت و لپه
مرحله اول: آماده سازی لپه و برنج
ابتدا لپه را از قبل خیس کنید تا راحتر پخته شود سپس به همراه کمی آب نیم پز کنید به طوری که وقتی فشار می دهید مرکز آن کمی سفت باشد. برنج را نیز با کمی نمک خیس کنید و داخل قابلمه ریخته و بگذارید یک جوش بخورد و به اصطلاح نیم پز شود.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز
در ادامه پیاز را به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود در ادامه سیر را پوست بگیرید و پوره کنید و به همراه پیازچه خرد شده اضافه کنید و تقت دهید تا عطر خوب سیر بلند شود.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی دلمه
گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تمام ادویه ها را بریزید و گوشت را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد به ترتیب سبزی و لپه و برنج را اضافه کنید و با افزودن هر کدام مواد را خوب سرخ کنید و صبر کنید مزه ها به خورد هم بروند.
مرحله چهارم: تهیه دلمه به
در ادامه به ها را خوب بشورید و سر آن را جدا کنید سپس با کمک قاشق داخل به را خالی کنید و با مواد دلمه آن را پر کنید سعی کنید مواد را که داخل به می ریزید کمی با قاشق فشار دهید تا خوب مواد منسجم شوند.

طرز پخت دلمه به
مرحله پنجم: پخت دلمه به
در این مرحله ابتدا باید سس را تهیه کنید برای تهیه سس پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن داخل قابلمه تفت دهید تا طلایی شود سپس رب را به همراه ادویه ها اضافه کنید و رب را تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و مقداری آب جوش داخل قابلمه بریزید و به ها را داخل قابلمه فشرده قرار دهید و لا به لای آن آلو انداخته و درب ظرف را بگذارید و حدود ۱ ساعت بگذارید تا دلمه ها پخته و سس غلیظ شود. نوش جان

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرهمند‌پور: سند سلامت زنان، پاسخ به نیاز واقعی آنهاست
«آفتاب شرقی»، «مثبت آموزش»، «چهل‌تیکه» و «از مامان بگو»، از قاب تلویزیون
تردد روان در محور‌های چهارمحال و بختیاری
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۶ دی ۱۴۰۴
فرودگاه امام در آستانه تغییرات
ارائه ۴۰ طرح استارتاپی در رویداد هوش مصنوعی شمال کشور در آمل
اخبار البرز در یک نگاه
برترین‌های مسابقات فوتبال دستی کشور معرفی شدند
شورا هزینه نظارت را می‌پردازد و نمایندگی مردم را فدای هیچ‌کس نمی‌کند
تامین ارز واردات به حدود ۴۳.۷ میلیارد دلار رسید
معرفی برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز پیشکسوتان کشوردر مشهد
هنر رسالت است
درآمد‌های نفتی بودجه ۱۴۰۵، به معیشت مردم کمک می‌کند
تعریض و بهسازی محور ارومیه – اشنویه با اعتبار ۹۶۸ میلیارد ریالی
استقبال جوانان بن از رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج
تجلیل از نیروهای سپاه مستقر در فرودگاه بین المللی شهدای گرگان
کتابت صحیفه سجادیه در هرمزگان
دیابت، بیماری ناشی از چاقی و اضافه وزن
برطرف شدن اختلال خطوط تلفن‌های اضطراری کیش
مرحله نهایی دومین رویداد سالانه هوش مصنوعی در کارآفرینی نوین در دانشگاه علوم پزشکی گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود
شفاف‌سازی در توزیع نهاده ها، اولویت جهاد کشاورزی
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
هشدار نارنجی بارندگی برای برخی استان‌های غرب کشور
بارش برف و باران از فردا در کرمانشاه آغاز می شود
مشاهده گوی آتشین در آسمان ژاپن!
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان
ورود سامانه بارشی به استان اصفهان از فردا شب
همه باید از ایران دفاع کنیم
نه فلسطین حذف شد و نه محور مقاومت از بین رفت
نیروهای مسلح آماده مقابله با تهدید دشمن هستند
انتخابات تناسبی، مشارکت در انتخابات شوراها را رونق می‌دهد
بارش باران در شمال و شمال غرب کشور
آغاز حراج زمستانی شمش طلا در مرکز مبادله ایران
پزشکیان: اقتدار امروز کشور، مرهون ایثار شهیدان است
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود  (۵ نظر)
انفجار تروریستی در مسجدی واقع در حمص سوریه  (۲ نظر)
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه  (۱ نظر)
رزمایش تخصصی امداد و نجات پدافند هوایی ارتش برگزار شد  (۱ نظر)
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان  (۱ نظر)
️شیرین یزدان‌بخش درگذشت  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
سه ماهواره ایرانی آماده پرتاب به فضاست  (۱ نظر)
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
ورود به ورزشگاه پارس تنها با داشتن بلیت الکترونیکی امکان پذیر است  (۱ نظر)
مذاکره با روسیه برای ساخت فاز‌های بعدی نیروگاه بوشهر  (۱ نظر)
پاکسازی مسیر جاده جواهرده از زباله   (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
ثبت‌نام حدود ۵ هزار نفر در اعتکاف خراسان جنوبی  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)