• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۰۸۶۶۴
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۴
اقتصادی » صنعت

نیازی به واردات مبلمان منزل ، اداری و کودک نداریم

خودکفایی در طراحی و تولید صنعت مبلمان ، کشور را از واردات مبلمان بی نیاز کرده است.



خودکفایی در طراحی و تولید صنعت مبلمان با تلاش فعالان این بخش ، کشور را از واردات مبلمان منزل ، اداری و همچنین مبلمان کودک و نوجوان بی نیاز کرده است.

به گزارش خبرگزاری  صدا و سیما ، رامین سمیع زاده دبیر انجمن بر لزوم تعامل دولت ، بنگاه های اقتصادی ، تشکل ها و دانشگاه ها در شرایط پساتحریم و استفاده از فرصت ها و ظرفیت های این دوره تاکید کرد و  افزود : بخش قابل ملاحظه ای از تولیدات ایرانی در حوزه مبلمان منزل ، قدرت صادراتی دارد.

رامین سمیع زاده گفت : کسانی که از نمایشگاه بازدید می کنند متوجه این کیفیت و توانایی می شوند اما این کفایت نمی کند و باید این محصولات در عرصه بین المللی حضور موثری داشته باشد.
نمایشگاه برترین محصولات کودک و نوجوان تا نهم بهمن ادامه دارد.

‌وی گفت: در حوزه مبلمان کودکان تمام لوازم از جمله تخت خواب و اسباب بازی به خاطر حساسیت هایی که فرزندان دارند و رعایت سلامت روحی ،‌روانی و فیزیکی بچه ها باید استانداردهای لازم در این زمینه رعایت شود.


سمیع نژاد با اشاره به اینکه بحث استاندارد محصولات کودکان اهمیت بیشتری از محصولات بزرگسالان دارد ، گفت: استانداردهایی که در سازمان ملی استاندار در نظر گرفته می شود استانداردهای کیفیتی ،‌طراحی و عوامل انسانی است که ما باید آنها را رعایت کنیم.

سمیع نژاد ادامه داد: این نمایشگاه جزء اولین نمایشگاههایی است که انجمن توانسته است از یورو 3 گواهینامه استاندارد بگیرد.

دبیر انجمن صنفی مبلمان اظهار داشت: در زمینه تولیدات مبلمان خودکفا هستیم و آنچه در این حوزه کم داریم مزیتهای استانداردی است که به آن توجه نشده است.

وی خاطرنشان کرد : در حوزه مبلمان کودک به کشورهای حوزه خلیج فارس صادرات هم داریم.
سمیع زاده اظهار داشت : در شرایط بسیار حساس امروزی یعنی پساتحریم، ما احتیاج به یک مربع فعال و کارآمد داریم که از چهاررکن تشکیل شده است " دولت، بنگاههای اقتصادی، تشکل ها و دانشگاهها". 

دبیر انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون تاکید کرد : این چهار رکن باید بتوانند با یک تعامل هدفمند و سیستماتیک، متعهدانه و مسئولانه نسبت به طراحی و تدوین استراتژی ها و نیز پیگیری های اجرایی اقدام کنند که اگر غیر از این شود در این شرایط که زمان، ارزش خیلی بالائی پیدا کرده وخیلی گران قیمت است هزینه این فرصتهای از دست رفته را غیر از بنگاههای اقتصادی در عمل مردم می پردازند و این چهار رکن باید در این زمینه پاسخگو باشند.  

دبیر انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون ایران با بیان اینکه به دنبال واردات صرف نیستیم ، گفت: خارجی هایی که حرفی برای گفتن دارند ، بیایند.

رامین سمیع زاده پیش از این هم  تاکید کرده است افزود : ایران به دنبال ایجاد فرصتهای جدید برای فعالیت تولیدکنندگان داخلی در کنار دانش و فناوری روز اروپایی و سرمایه گذاران خارجی است آن هم در داخل ایران.

وی ادامه داد : اگر دنیا به دنبال تعامل با ایران است ، باید بداند ایران بدنبال واردات نیست و اگر رغبتی برای تعامل وجود دارد منظور این است که قوی ترین ها و آن دسته از خارجی ها که حرفی برای گفتن دارند ، بیایند و در کنار تولید کنندگان ایرانی سرمایه گذاری کنند.

وی افزود : ایران به دنبال تضعیف تولیدکننده داخلی نیست و این توانایی را دارد که زمینه فعالیتهای مشترک بین تولیدکنندگان داخلی و صاحبان صنایع خارجی را فراهم کند.

سمیعی زاده افزود : ایران به دنبال افزایش سطح اشتغال و بالا بردن ارزش افزوده در داخل کشور است تا ارز از کشور خارج نشود.   

سمیع زاده گفت : بخش زیادی از تولیدات مبلمان در ایران قابلیت صادرات دارد اما با این حال - هنوز نتوانسته است در بازارهای بین المللی حضوری موثر داشته باشد. 

وی هشدار داد: در صورتی که از فرصت ها و ظرفیت های پساتحریم به درستی استفاده نشود- هزینه های آن را باید بنگاه های اقتصادی و مردم بپردازند.

بنابراین گزارش بیش از 10 هزار نفر در 226 واحد صنعتی تولید مبلمان مشغولند و بیش از 117 هزار نفر نیز در 46 هزار و 700 واحد کوچک و متوسط تولید مبلمان و مصنوعات چوبی و غیرچوبی فعالند.

صنعت مبلمان در ایران بیش از هشت درصد از اشتغال کشور را به خوداختصاص داده است.
استان های تهران - البرز- خراسان رضوی - آذربایجان شرقی - قم - همدان - مازندران - گلستان و گیلان از قطب های تولید مبلمان است.

نهمین نمایشگاه برترین محصولات کودک و نوجوان تا نهم بهمن در بازار مبل ایران واقع در یافت آباد از ساعت 10 صبح تا 8 شب پذیرای بازدید کنندگان است.
‌
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجدید بیعت عشایر ایران با آرمان های شهدا در رزمایش مشهد شهیدان شلمچه
روحیه بسیجی، ضامن پیشرفت ایران و خنثی‌کننده توطئه‌ها
پیشنهاد ۵۰ همتی برای تامین کالابرگ تا دهک هفت
سرنگونی۱۷ پهپاد متخاصم توسط پدافند ارتش در غرب کشور
تفکر بسیجی بزرگترین دستاورد انقلاب است
همایش کتابخوانی یار مهربان در اهواز برگزار شد
روان سازی ترافیک با ساخت زیرگذر شهدا در بوکان
علم آموزی و آگاهی سیاسی؛ مهمترین رسالت دانشجویان
تیراندازی گارد ساحلی یونان به سوی قایق ماهیگیری ترکیه
راه اندازی مرکز آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی باغ گیاه شناسی و جنگل آموزشی و تحقیقاتی
بسیج یاری‌رسان کشور و مردم در همه شرایط
برپایی جشنواره خلاقیت‌های علمی _پژوهشی با شرکت در یاسوج
آغاز به کار نمایشگاه بین المللی گردشگری آنکارا با حضور ایران
برگزاری یادواره شهدای بندر تیاب
اجرای رزمایش جهادی تخصصی در عرصه‌های دامی و زراعی هفتکل+فیلم
آسمان آبادان و خرمشهر باز هم در محاصره ذرات آلوده هوا
پرونده قتل عمد در میاندوآب با صلح اولیای دم خاتمه یافت
بسیج در تمامی مشکلات وبحران‌ها پیش‌قدم در دفاع از کشور است
تولید بیش از ۷۴۰ هزار تن اوره و آمونیاک
یک محکوم به قصاص در میاندوآب به حرمت حضرت فاطمه زهرا (س) بخشیده شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسمپور در شانس مجدد
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)