هراس صهونیستها از سلاح سرد فلسطینی ها
شبکه دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی به ترس و هراس صهیونیست های شهرک نشین از سلاح سرد فلسطینیان اذعان کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری اینترنتی پانورامای الشرق الاوسط لبنان، این شبکه اعلام کرد همان طور که موشک های شلیک شده از غزه به عسقلان و اسدود و سدیروت باعث ترس و وحشت شهرک نشینان و تعطیلی مدارس و مکانهای دولتی می شد ، امروز چاقوها در کرانه باختری همانند موشکهای غزه باعث وحشت شهرک نشینان شده است.
این شبکه تصریح کرد: سی دستگاه خودروی پلیس در شهرک ریشون لتسیون و 12 دستگاه خودروی پلیس به همراه دیگر نیروهای امنیتی شب و روز از مدارس و مؤسسات آموزشی در ریشون لتسیون و مراکز تفریحی حفاظت می کنند.
شبکه دوم اسرائیل افزود: همه ساکنان اسرائیل از تروریسم چاقو به شدت در وحشت به سر می برند.
این شبکه ادامه داد، همه اسرائیلی ها بدون استثنا می ترسند که از خانه هایشان خارج شوند و نمی دانند چه چیزی در خیابان یا اتوبوس ها منتظر آنهاست.