• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۱۹۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
کارگردان «آخرین بار سحر را کی دیدی؟» :

امیدوارم صامتی سیمرغ بگیرد

فرزاد موتمن گفت: امیدوارم ژاله صامتی و دیگر عوامل این فیلم موفق به دریافت سیمرغ شوند.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ فرزاد موتمن در نشست مطبوعاتی فیلم سینمایی «آخرین بار سحر را کی دیدی؟» افزود: درمورد غیبت ژاله صامتی من نباید توضیح دهم و بهتر است این سئوال را از خودش بپرسید، به هرحال من از حضور او در فیلم بسیار راضی هستم و بر این اعتقادم با سیامک صفری زوج خیلی خوبی بودند. شخصا نیز بازی او در صحنه سردخانه را بسیار دوست داشتم.

وی افزود: تنها شخصیت فیلم «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» سحر است که او را تا آخر فیلم نمی بینیم و بقیه افراد در حد تیپ هستند، به همین دلیل چیزهای زیادی درباره گذشته و زندگی خصوصی آنها گفته نمی شود وقتی می‌گویم این فیلم تندتر از دیگر فیلم‌های من است، حتما هست! اصلا قرار نبوده که «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» اکشن باشد، فیلم یک درام اجتماعی است که دو نقطه عطف دارد و همه اتفاق‌ها در سه پرده رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: در چنین فیلم‌هایی امکان افت اثر در پرده میانی وجود دارد، اما فکر می‌کنم فیلم به خوبی خودش را جمع می‌کند.

این کارگردان افزود: جنایت در ایران توسط همه مردم ممکن است رخ بدهد و بیشتر به مسائل اقتصادی و خانوادگی مربوط می شود.

وی ادامه داد:شاید کسی باورش نشود ولی من هنوز فیلم را ندیده ام و شب گذشته به دلیل حضور در استودیوی برنامه هفت نتوانستم در سالن باشم و آن را ببینم اما حتما در فرش قرمز پردیس ملت حاضر می شوم.

سعید عصمتی تهیه کننده «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» گفت: طرح اولیه این فیلم را من و امیر عربی ارائه کردیم و قرار بود فیلم در جشنواره سال قبل حضور داشته باشد اما با توجه به مشکلاتی که در دریافت پروانه ساخت وجود داشت، روند تولید آن کمی به طول انجامید.

وی افزود: اینکه در فیلمی پلیسی داشته باشیم که باورپذیر باشد و با هنجارهای نیروی انتظامی همخوان باشد،امر مهمی بود، به هر صورت ما تلاش داشتیم در قالب فضای اجتماعی به بیان برخی دغدغه ها پرداخته شود و ازدریچه دوربین و یک نگاه دیگر موضوع را نمایش دهیم.

این تهیه کننده درپاسخ به اعتراضات بازیگران این فیلم به پاس نشدن چک ها و ناراحتی برخی بازیگران اصلی فیلم، گفت: مطلبی از سوی خانم صامتی نقل شد که فکر میکنم خانم صامتی درکی از شرایط فیلم نداشته اند و خوب است بار دیگر فیلم را ببینند تا بدانند در چه  فیلمی بازی کرده اند.

وی ادامه داد: این فیلم قرار بود ظرف 45 روز ساخته شود اما ساخت آن بیش از 70 روز به طول انجامید که دراین وقفه، عواملی به غیر از تولید دخیل بود.

 این تهیه کننده گفت: وقتی زمان ساخت و هزینه های فیلم دو برابر شد من آنقدر اعتماد داشتم که هزینه این دو برابر شدن را پرداخت کردم.فکر می کنم این فیلم مصداق حرف های خانم صامتی نیست و طبق اسنادی که به سازمان سینمایی داده ام بالای 90 درصد حقوق عوامل فیلم تسویه شده و به شخصه،به افرادی که چک پاس نشده زیر یک میلیون تومان به من ارائه کنند، یک سکه جایزه خواهم داد.

وی افزود: طبق قرارداد، پرداخت آخرین چک خانم صامتی به بعد از جشنواره موکول شده و حس می کنم در انتقادات مطرح شده از طرف ایشان، کاری غیر حرفه ای انجام داده اند.به هرحال فیلمی بر اساس اعتقاد ساخته شده تا پیامی اجتماعی منتقل شود و امیدوارم خانوم صامتی پاسخگوی رفتار خود باشد.

این تهیه کننده در عین حال به بازی خوب ژاله صامتی دراین فیلم اشاره کرد و گفت: وی در روند ساخت همکاری خوبی داشته اما به نظر من مصاحبه اش حرفه‌ای نبود و فکر می کنم او به قرارداد خودش پایبند نبود.

وی درباره حضور نداشتن فریبرز عرب نیا در فرش قرمز و این نشست افزود: برای او بسیار احترام  قائل هستم.اما دلم میخواهد فضا روشن باشد، این بازیگرها حق و حقوقی دارند که باید پرداخته شود. اما گاهی لحن ها ،ادبیات‌ و مصاحبه‌ها به گونه ای است که این سوال را ایجاد می کند که آیا این اتفاقات پس از پرداخت چک آن‌ها هم قابل بازگشت است؟.

عصمتی گفت: در مسیر تولید این فیلم دوستان میخواستند کار بخوابد و کارشکنی‌هایی می‌کردند و به هر حال سکانس‌هایی در فلیم وجود داشته که آقای عرب‌ نیا در آنها حضور نداشته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)