زائران عتبات عالیات گذرنامه معتبر داشته باشند
فرمانده نیروی انتظامی گفت: زائران برای حضور در عتبات عالیات به ویژه در اربعین حسینی حتما گذرنامه معتبر داشته باشند و بدون گذرنامه به مرزها مراجعه نکنند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرتیپ حسین اشتری در حاشیه مراسم تودیع و معارفه معاون حقوقی و امور مجلس نیروی انتظامی در جمع خبرنگاران درباره آخرین اقدامات ناجا در اربعین حسینی افزود: مردم برای حضور در عتبات عالیات به ویژه در ایام اربعین حسینی گذرنامه معتبر به همراه داشته باشند و شهروندان حتماً برای دریافت گذرنامه به دفاتر پلیس + 10 و دفاتر صدور گذرنامه مراجعه کنند به ویژه که اکنون سعی شده است که ساعت کار این دفاتر و نیروی انسانی افزایش یابد تا با سرعت بیشتری خدمات به زائران ارائه شود.
وی با بیان اینکه گذرنامه معتبر همراه زائران باشد، گفت: ماموران ما به ویژه در مرزها از آمادگی چند برابری در مقایسه با سال گذشته برخوردارند و در مرزهای شلمچه، مهران و چزابه نیز گیت های بازرسی افزایش یافته است.
سردار اشتری ادامه داد: همچنین به زائران توصیه می شود قانون را رعایت و با پلیس در این ایام در مرزها همکاری کنند.
وی همچنین درباره فعالیت برخی سایت های مجازی با اسم داعش گفت: نیروی انتظامی و دستگاه های امنیتی و انتظامی در حوزه فضای مجازی به ویژه در بعد تهدیدات اشراف خوبی دارند.
فرمانده ناجا افزود: گروه های تروریستی به دنبال این هستند که امنیت را در جاهای مختلف به مخاطره بیندازند که در این خصوص برخی از افراد شناسایی شده اند که البته برخی از آنها خارج از کشور هستند و شیطنت میکنند اما اگر در داخل کشور هم باشند در مرحله نخست تذکر و در مراحل نهایی برخورد قاطعی صورت میگیرد.
سردار اشتری درباره تهدیدهای داعش گفت: به لطف الهی و با هوشیاری دستگاه های انتظامی، نظامی و امنیتی کشور ما از امنیت بسیار خوبی برخوردار است و این آمادگی را مدیون دستگاه های امنیتی، نظامی و انتظامی هستیم که با هر گونه فعالیت های تروریستی برخورد می کند تا آرامش در جامعه حاکم باشد.