• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۳۵۵۳
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۶
صفحه نخست » عمومی

پرداخت وجه سوخت دو شرکت هواپیمایی نقدی شد

مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت:‌ به دلیل بالا بودن بدهی دو شرکت هواپیمایی تحویل سوخت به این دو شرکت در برخی فرودگاه های کشور از امروز به صورت نقدی صورت می پذیرد.

محمد رضا مظلومی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، افزود: هم اکنون بدهی شرکت های هواپیمایی بابت خرید سوخت هواپیما به این شرکت بالغ بر 900 میلیارد تومان است که مشکلات زیادی برای شرکت ملی پخش و دستگاه های حسابرسی و نظارتی ایجاد کرده است.
وی گفت: این شرکت با توافق سازمان ملی هواپیمایی از یک ماه قبل محدودیت در تامین سوخت ایرلاین های بدهکار را اعلام کرد و از امروز این محدودیت به اجرا گذاشته شده است.
مظلومی شرکت هواپیمایی آسمان با بدهی 265 میلیارد تومان و ایران ایرلاین با 60 میلیارد تومان بدهی را بدهکار ترین خطوط هواپیمایی به شرکت ملی پخش دانست و افزود: از امروز تحویل سوخت به هواپیماهای شرکت آسمان در فرودگاه های شهرهای ارومیه، بجنورد، سنندج، قشم، کرمان، لارستان، لارمرد، اردبیل ، یاسوج ، تبریز، ساری، نوشهر ، کرمانشاه، رامسر، بوشهر و چابهار فقط به صورت نقدی صورت می پذیرد.
وی افزود: همچنین پرواز های شرکت ایران ایرلاین در فرودگاه های قشم، کرمانشاه ، دزفول، رشت ، بوشهر، عسلویه ، شیراز ، تبریز و یزد باید سوخت خود را به صورت نقدی خریداری کنند.
وی گفت: ‌شرکت هواپیمایی ماهان هم بدهی های زیادی به این شرکت دارد اما برای پرداخت بدهی خود توافق کرده است.
مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی افزود: این شرکت ها هزینه بلیت را به صورت نقدی از مسافر دریافت می کنند اما حاضر نیستند بهای سوخت خود را حتی به صورت اعتباری پرداخت کنند و به طور مثال شرکت هواپیمایی آسمان از ابتدای امسال 271 میلیون لیتر سوخت از ما خریداری کرده اما حتی یک ریال بابت سوخت های خریداری شده پرداخت نکرده است و شرکت ایران ایرلاین هم از ابتدای امسال 18 میلیارد تومان بابت خرید بنزین بدهکار است و بدهی های این شرکت از سال های قبل هم تسویه نشده است تا جایی که این بدهی به 60 میلیارد تومان رسیده است.
وی همچنین خاطر نشان کرد: ‌این محدودیت عرضه شامل پرواز های سایر خطوط هواپیمایی و سایر شهرها و از جمله پروازهای خارجی نمی شود.
محدودیت عرضه بنزین به برخی ایرلاین ها فقط به علت بدهی آنهاست
مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت:‌ این شرکت محدودیتی در عرضه سوخت به هواپیماها ندارد و ذخایر سوخت بنزین ما کافی و از نیاز روزانه بیشتر است.
مظلومی افزود: محدودیت وضع شده در عرضه سوخت ، تنها در برخی فرودگاههای کشور در پروازهای داخلی دو شرکت هواپیمایی ایران ایر تور و آسمان است و تا زمانی که این دو شرکت مانند بقیه خطوط هواپیمایی تکلیف بدهی خود را به شرکت ملی پخش فراورده های نفتی مشخص نکنند باید وجه بهای بنزین دریافتی را به صورت نقدی بپردازند.
وی با بیان اینکه این شرکت روزانه 30 میلیون لیتر بنزین هواپیما عرضه می کند افزود: متاسفانه خطوط هواپیمایی کشور 900 میلیارد تومان بابت بهای سوخت بدهکارند اما در خصوص این بدهی اقدامی انجام نمی دهند بنابراین این شرکت از یک ماه قبل با هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری بابت تادیه یا تضمین و تعیین تکلیف بدهی ایرلاینها تذکر داده است.
وی افزود: از امروز تحویل سوخت به هواپیماهای شرکت آسمان در فرودگاه های شهرهای ارومیه، بجنورد، سنندج ، قشم ، کرمان، لارستان، لارمرد، اردبیل ، یاسوج ، تبریز ، ساری، نوشهر ، کرمانشاه، رامسر، بوشهر و چابهار فقط به صورت نقدی صورت می پذیرد.
مظلومی همچنین گفت: پرواز های شرکت ایران ایر تور در فرودگاه های قشم، کرمانشاه ، دزفول، رشت ، بوشهر، عسلویه ، شیراز ، تبریز و یزد نیز باید سوخت خود را به صورت نقدی تهیه کنند.
وی همچنین خاطر نشان کرد: ‌این محدودیت عرضه شامل پرواز های سایر خطوط هواپیمایی یا پرواز سایر شهرها و بخصوص پروازهای خارجی نمی شود و هرگونه اخباری مبنی بر تحویل ندادن سوخت به بقیه خطوط هواپیمایی، یا سایر شهرها و پروازهای به مقصد خارج تکذیب می شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
حضور تمامی کشور‌های حوزه خزر در اجلاس استانداران قطعی شد
عمارت کلاه فرنگی کاربری فرهنگی خواهد داشت
درخشش بوکسورهای خردسال قمی در رقابت های کشوری
نشست تنش آبی و برق آذربایجان شرقی با حضور وزیر نیرو
آغاز عملیات ایمن‌سازی سه‌راهی حادثه‌خیز آیدانه در محور چالدران – خوی
معاون رئیس‌جمهور: لزوم تدوین طرح جامع گردشگری برای روستای تاریخی حسنلو
انتصاب سرپرست جدید مدیریت صدا اداره کل صداوسیمای کیش
خوی یک شهر تاریخی با ریشه‌های فرهنگی غنی است
پرواز هواپیمای بارورسازی ابر‌ها بر فراز حوضه آبریز دریاچه ارومیه 
طرح اصلاح دور برگردان‌های مسیر مسکن مهر کهک در بسته «به کسی برنخوره»
تجهیزات خدمات شهری ملکشاهی؛ به روزرسانی شد
آغاز دومین مرحله بهسازی مسیر گردشگری باغ فین کاشان
بسته خبر‌های کوتاه ۲۴ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
هوای اصفهان برمدار قرمز آلودگی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)