مقام آمریکایی: پکن، موشک هایی در دریای چین جنوبی مستقر کرد
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری
صدا و سیما
به نقل از خبرگزاری رویترز از واشنگتن، مسئولی در وزارت دفاع آمریکا روز سه شنبه گفت، «به نظر می رسد» پکن، موشک های زمین به هوا در جزیره وودی در دریای چین جنوبی مستقر کرده است.
استقرار این موشک ها می تواند به افزایش تنش در منطقه ای که مورد منازعه چین، ویتنام و تایوان قرار دارد، منجر شود.
از سوی دیگر تسای اینگ ون، رئیس جمهور منتخب تایوان روز چهارشنبه گفت، این تنش ها در حال حاضر در دریای چین جنوبی افزایش یافته است و همه طرف ها باید برای دستیابی به راه حلی مسالمت آمیز تلاش کنند.
تسای در پاسخ به خبرنگاران درباره موضع اش درخصوص این منازعه تصریح کرد، همه طرف های مسئول باید بر اساس «اصول خویشتن داری» برای دستیابی به راه حل تلاش کنند.
تسای در انتخابات ریاست جمهوری که ژانویه گذشته در تایوان برگزار شد به پیروزی رسید و از ماه مه این سمت را عهده دار خواهد شد.