هلاکت شماری از تروریست ها در مناطق مختلف سوریه
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از منابع میدانی، همزمان با حمله هواپیماها و یگان توپخانه ارتش سوریه به مواضع عناصر مسلح تروریست در برخی مناطق سوریه، نیروهای ارتش در مناطق دیگر با آنها درگیر شدند و شماری از آنها را به هلاکت رساندند.
در درگیری نیروهای کرد «یگان های مدافع خلق» در اطراف منطقه «السکن الشبابی» و اطراف منطقه «حی الشیخ» واقع در شمال شهر حلب شماری از عناصر مسلح به هلاکت رسیدند یا زخمی شدند. در اطراف روستای «حربنفسه» در حومه جنوبی «حماه» نیز شماری از عناصر مسلح در درگیری با نیروهای ارتش سوریه به هلاکت رسیدند یا زخمی شدند.
در استان دمشق و استان «ریف دمشق» نیز ارتش سوریه در سلسه کوه های شرقی «القلمون» پیشرفت های جدیدی به دست آورد و بلندی «الکسارات» در نزدیکی روستای «المحسه» را آزاد کرد و قرارگاه فرماندهی عناصر داعش را در این منطقه هدف حمله قرار داد و شماری از آنها را به هلاکت رساند.
همچنین، توپخانه ارتش سوریه نیز مواضع و تجمع های عناصر مسلح تروریست را در منطقه «المرج» واقع در حومه دمشق و منطقه «جوبر» در شرق شهر دمشق و نیز منطقه «داریا» در حومه ریف دمشق هدف حمله قرار داد.
در استان درعا و حومه آن نیز در درگیری نیروهای ارتش سوریه با عناصر مسلح تروریست در منطقه «المنشیه» شماری از عناصر تروریست به هلاکت رسیدند.
هواپیماهای سوریه نیز طی عملیاتی مواضع عناصر مسلح را در دو روستای «عقربا» و «کفرناسج» در حومه درعا هدف حمله قرار دادند. همچنین، یگان توپخانه ارتش سوریه نیز مواضع عناصر مسلح را در روستای «بصر الحریر» در حومه درعا هدف تیراندازی قرار داد.
در شهر «الشدادی» در حومه شهر «الحسکه» نیز در حملات هوایی هواپیماهای آمریکا و متحدانش پانزده نفر کشته و بیست تن دیگر زخمی شدند.
در استان دیر الزور و حومه آن نیز ارتش سوریه توانست حمله عناصر مسلح گروه تکفیری- صهیونیستی داعش را در مزارع «المریعیه» دفع و شماری از تروریست ها به هلاکت برساند یا زخمی کند.
در منطقه «الصناعه» واقع در شهر «دیر الزور» نیز شماری از عناصر مسلح داعش در درگیری با نیروهای ارتش سوریه به هلاکت رسیدند یا زخمی شدند. همچنین، هواپیماهای سوریه مواضع و تجمع های عناصر را هدف حمله قرار داد.
در حلب و حومه آن نیز عناصر مسلح تروریست به برخی مناطق مسکونی راکت شلیک کردند. در شمال شهر حلب و در اطراف منطقه «السکن الشبابی» و «الشیخ مقصود» نیز شماری از عناصر مسلح در درگیری با نیروهای کرد موسوم به «یگان مدافع خلق» به هلاکت رسیدند. همچنین، هواپیماهای سوریه مواضع عناصر مسلح را در شهر «خان الشیخ» واقع در حومه «ادلب» هدف حمله قرار دادند و یگان توپخانه ارتش نیز مواضع آنها را در روستای «بداما» در حومه ادلب هدف تیراندازی قرار داد.
در اطراف روستای «المنصوره» در حومه «حماه» نیز چند دستگاه خودروی نظامی عناصر مسلح با سرنشینان آن و بر اثر انفجار مواد منفجره ای که ارتش سوریه کار گذاشته بود منهدم شدند.
در حمص و حومه آن نیز هواپیماهای روسیه مواضع عناصر مسلح را به ویژه در دو روستای «السعن الاسود» و «کیسین» هدف حمله قرار دادند.
در اطراف روستای «تیر معله» واقع در حومه شمالی حمص نیز شماری از عناصر مسلح در درگیری با نیروهای ارتش سوریه به هلاکت رسیدند یا زخمی شدند. همچنین، در حومه حمص، هواپیماهای ارتش سوریه مواضع و تجمع های عناصر مسلح را در شهر «تدمر» و برخی روستاهای آن هدف حمله قرار دادند.