• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۴۲۳۳
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۲
اقتصادی » بازاروتجارت

ایران و هلند؛ همکاری برای افزایش بهره وری در کشاورزی

جمهوری اسلامی ایران و هلند در زمینه تولید بذر سبزی ها و گل و گیاه، افزایش بهره وری آب و تولید و صادرات واکسن های دامی همکاری می کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس زند رئیس سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی امروز در دیدار با وزیر اقتصاد، انرژی و کشاورزی هلند ضمن برشمردن محورهای همکاری مشترک دو کشور در بخش های مختلف تحقیقات کشاورزی با اشاره به اینکه سازمان تحقیقات کشاورزی ایران قدمتی 100ساله دارد، افزود: جمهوری اسلامی ایران و هلند با توجه به سابقه طولانی بخش تحقیقات کشاورزی زمینه های زیادی برای همکاری  در بخش شناسایی و مبارزه با آفات ، تولید ارقام جدید زراعی و باغی، تحقیقات بیولوژیک، مرفع داری و آبخیزداری و تولید هسته های اولیه نذر دارند.
وی گفت: سالانه 6 هزار طرح تحقیقاتی در سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی انجام می شود.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی افزود: تاکنون 400 رقم جدید زراعی و باغی تولید و معرفی شده است و علاوه بر این سالانه 30 رقم جدید دیگر نیز در موسسات تحقیقاتی و پژوهشی بخش خصوصی تولید می شود.
زند گفت: 65 فرآورده بیولوژیک در موسسه سرم سازی رازی تولید می شود که به لحاظ کیفیت و رعایت استانداردهای علمی بین المللی قابلیت و توان صادراتی دارد.
وی افزود: بر اساس گزارش های موجود سالانه بیش از 3 میلیارد دوز واکسن در موسسه تحقیقاتی سرم سازی رازی تولید و عرضه می شود.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: تولید سالانه 5 هزار تن هسته اولیه بذر در این سازمان تحقیقاتی و موسسات وابسته تولید می شود و علاوه بر این برای عملیات به نژادی 75 هزار نمونه از نمونه های مختلف زراعی و باغی نیز در بانک ژن این سازمان وجود دارد که در جهان بی نظیر است.
زند وجود 55 باغ ذخایر گیاهان باغی، بانک ژن آبزیان، طیور، انواع دامهای سبک و سنگین را از دیگر مراکز علمی و تحقیقاتی برشمرد و افزود: ظرفیت ها و توانمندی های علمی و پژوهشی فراوانی برای توسعه روابط مشترک دو کشور وجود دارد.
هنک کامپ وزیر اقتصاد، انرژی و کشاورزی هلند نیز در این دیدار با بیان اینکه کارهای کشاورزی در جمهوری اسلامی ایران بسیار وسیع است، از اجرای طرح ملی اصلاح و بازسازی 550 هزار هکتار از اراضی جنوب ایران نیز به عنوان کار عظیم یاد کرد و گفت: اجرای چنین طرحهای بزرگی برای کشوری مثل هلند بسیار دشوار است.
وی افزود: یکی از تفاوت های ایران و هلند در کشاورزی این است که ایران تامین کننده بازار بسیار گسترده داخلی و هلند تامین کننده نیاز بازارهای صادراتی است.
وزیر اقتصاد، انرژی و کشاورزی هلند گفت: دو کشور می توانند تجارب خود را در زمینه حضور در بازارهای داخلی و خارجی مبادله کنند و همکاری و حضور مشترکی در بازارهای صادراتی داشته باشند.
کامپ تاکید کرد: محصولات و تولیدات کشاورزی ایران کیفیت خوبی دارد و همکاری با شما برای ما باعث افتخار است.
وی افزود: افزایش بهروه وری آب، اصلاح نباتات، مدیریت آفات و بیماری ها و تولید گل و گیاه زمینه های خوب همکاری دو کشور است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انجام ۷۵ درصد ترانزیت ریلی کشور از مرز سرخس
پیشرفت‌های ایران در حوزه پزشکی پس از انقلاب اسلامی اعجاب برانگیز بوده است
پس لرزه‌های ارتباط پرونده اپستین با ترکیه
وزش باد شدید با سرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت در استان مرکزی
ارتقای خدمت‌رسانی پزشکی قانونی با افتتاح چندین طرح در کشور
بررسی آخرین وضعیت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید
شتاب‌گیری در اجرای طرح مسکن استیجاری
افتتاح ۱۴ واحد مسکونی و الحاق ۲ شهرک جدید به شهر میامی
ورزشکار زنجانی در اردوی تیم ملی کبدی
بهره برداری از کشتارگاه کویر طیور خوسف
تجدید میثاق کارکنان دارالقرآن الکریم با آرمانهای امام (ره)
طرح توسعه میدان گازی توس در سرخس به بهره برداری رسید
اخبار ۱۲۰ ثانیه؛ چکیده مهم‌ترین‌ها اخبار ایران و جهان ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
فوتبال ایران جزو سه کشور برتر قاره آسیا است
معارفه مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان
آمادگی سامانه‌های حمل ونقل عمومی برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
کمینه و بیشینه دمای بیستم بهمن ماه در سمنان
۳۴ طرح صنعتی در مازندران به ثمر نشست
اعلام اسامی منظم‌ترین شرکت های هواپیمایی کشور
ایران صدایمان را می شنود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)