• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۴۶۸۹۵
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۶
بین الملل » تحلیلی

اعزام مستشاران نظامی امریکا به نیجریه

وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد ، پنتاگون، برای کمک به ارتش نیجریه در مبارزه با بوکو حرام مستشار نظامی به این کشور اعزام می کند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  ،  یک مسئول نظامی آمریکا روز جمعه با تائید گزارشی که اخیرا در روزنامه نیویورک تایمز منتشر شده است، اعلام کرد مسئولان نظامی آمریکا برای تقویت مبارزه با بوکو حرام به دولت باراک اوباما توصیه هایی کرده اند که یکی از آنها اعزام مشاوران نظامی برای آموزش نیروهای ارتش نیجریه در مبارزه با این گروه افراط گرا است.اگر پنتاگون رسما چنین تصمیمی اتخاذ کند به معنای آن است که همکاریهای نظامی میان آمریکا و نیجریه آشکارا بهبود یافته است. دو کشور در اواخر سال دو هزار و چهارده در روابط خود با اختلافات و تنشهایی روبرو شدند. در آن زمان گودلاک جاناتان رئیس جمهور وقت نیجریه از آمریکا که تصمیم گرفته بود در اعتراض به نقض گسترده حقوق بشر توسط ارتش  نیجریه از فروش اسلحه به این کشور خودداری کند، به شدت ابراز نارضایتی کرد و دولت نیجریه در اقدامی تلافی جویانه به یک برنامه آموزش نظامی که ارتش آمریکا در خاک نیجریه انجام می داد پایان داد.

اما محمدو بوهاری که بعد  از گودلاک جاناتان به ریاست جمهوری نیجریه رسید ژوئیه گذشته به واشنگتن سفر کرد و مورد استقبال گرم مقامات کاخ سفید قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، مسئول وزارت دفاع آمریکا در عین حال تصریح کرد پنتاگون هنوز برای اعزام مستشار نظامی به نیجریه تصمیم رسمی اتخاذ نکرده است. وی افزود مقامات نظامی توصیه های خود را برای تقویت مبارزه با بوکو حرام ارائه کرده اند و در حال حاضر این توصیه ها در دست بررسی و ارزیابی است.
به نوشته نیویورک تایمز یک گروه شناسایی که پیش از این ژنرال دونالد بولداک، فرمانده نیروهای ویژه آمریکا در آفریقا ، به نیجریه اعزام کرده بود، به پنتاگون توصیه کرده اند دهها تن از نیروهای ویژه خود را به میدوگوری در شمال شرقی نیجریه اعزام کند. گروه مسلح بوکو حرام هفت سال پیش شورشهای خود را از این منطقه آغاز کرد. این شهر که نزدیک به دو میلیون و ششصد هزار نفر جمعیت دارد و طبق اعلام سازمان ملل متحد یک میلیون و ششصد هزار نفر از ساکنانش را آوارگان تشکیل می دهند، در ماههای گذشته صحنه حملات متعدد افراط گرایان بوکو حرام بوده است.
آمریکا پاییز گذشته سیصد تن از نیروهای نظامی خود را به کامرون فرستاد تا برای کمک به عملیات مشترک کشورهای منطقه بر ضد بوکو حرام ، ماموریت های اطلاعاتی، نظارتی و شناسایی هوایی انجام دهند. از ابتدای سال دو هزار و پانزده عملیات این نیروی چندملیتی به مواضع گروه بوکو حرام در منطقه موجب شد این گروه مسلح اکثر مناطقی را که به تصرف خود درآورده بود، از دست بدهد. بیشتر مواضع بوکو حرام در مناطق شمال شرقی نیجریه قرار داشت اما در پی این عملیات، افراط گرایان بوکو حرام به مناطق دورافتاده نیجریه ، نیجر، کامرون و چاد پناه بردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۷ مصدوم در محور زرند به سیریز
اقدامات و مطالبات درمانی در شهرستان زابل
تایید برنامه بهره‌وری ۷ دستگاه استان قم
جزئیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در مسیر قانون
خبر‌هایی از بزرگداشت شهدای شهرک دانشگاه در شاهرود
نماز در خانه همسر و مادر ۷ شهید
توزیع ۱۷۰ بسته حمایتی و آزادی ۱۹ زندانی با کمک خیرین
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای حوادث تروریستی دی ماه در حرم بانوی کرامت
داغی بر دل ایران
وحدت امت اسلامی و تبعیت از رهبری رمز عزت و پیشرفت ایران اسلامی
تعلل در مولدسازی املاک مازاد به برنامه‌های توسعه‌‌ای کرمانشاه لطمه می‌زند
فردا آغاز ماه رمضان است
حلول ماه‌ترین ماه خدا و بهار قرآن مبارک
۶ درصد از داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها بانوان هستند
استان کرمان نیازمند نقشه راه تامین زمین‌ و مسکن
تصادف زنجیره ای در جاده کرمان _رفسنجان با ١١ مصدوم و ٣ فوتی
پیش‌بینی رشد ۳۸ درصدی واحدهای فناور کشاورزی تا سال ۱۴۰۷
خانه تکانی دل‌ها برای ورود به ماه مهمانی خدا
برگزاری بازی‌های بومی و محلی دا در لردگان
انتخابات شوراهای دانش‌آموزی خوزستان؛ فرصتی برای «تربیت مدیران آینده»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
افتتاح هتل مجموعه رفاهی فرهنگیان شیراز
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
تلاش برای اجرای خط ۳ مترو مشهد
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
لزوم آمادگی بخش کشاورزی آذربایجان شرقی برای مقابله با موج سرما
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۵ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)