• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۴۸۹۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۳
اقتصادی » بازاروتجارت

زمین گیر کردن طرح آزادسازی بلیت هواپیما

دبیر انجمن شرکتهای هواپیمایی گفت: هیچ یک از شرکتهای هواپیمایی هنوز قیمت بلیت پروازهای خود را افزایش نداده اند.

مسعود اسدی در گفتگوی تلفنی با خبرگزاری صدا و سیما افزود: آنچه که در روزهای اخیر در باره افزایش نرخ بلیت مسیر هایی همچون مشهد مقدس در رسانه ها منعکس شده مربوط به بلیت هایی است که در اختیار چارتر کننده است و هیچ شرکت هواپیمایی  با این نرخها بلیت نفروخته است.
وی فضاسازی رسانه ای ایجاد شده در باره نرخ بلیت هواپیما را حاصل تلاش دلالان و واسطه گران فعال در صنعت هواپیمایی کشور دانست که هدف آن زمین گیر کردن طرح آزاد سازی در این صنعت است.

اسدی خاطرنشان کرد: از ابلاغ طرح آزاد سازی نرخ بلیت هواپیما هنوز چند روز بیشتر نگذشته است و شرکتها هنوز محاسبات خود در باره قیمت های جدید را تکمیل نکرده اند.
دبیر انجمن شرکتهای هواپیمایی میزان تقاضا، ساعت پرواز و خدمات ارائه شده در طول پرواز را از مهمترین فاکتورهای تاثیرگذار در قیمت گذاری بلیت عنوان کرد و افزود: اجرای طرح آزاد سازی به مفهوم افزایش قیمت در تمامی خطوط پروزای و تمامی ساعات نیست چراکه در شرایط رقابتی ایرلان ها مجبور خواهند بود برای تکمیل ظرفیت پرواز تخفیف های ویژه را نیز به متقاضیان ارائه کنند.
وی افزود: در شرایط کنونی آزاد سازی در مسیرهای پرتقاضایی مانند کیش و قشم و شرکتهای فعال در مناطق نفت خیز عملیاتی شده است و نرخ بلیت برای پروازهای مناطق محروم یا مناطقی که جز هواپیما خط ارتباطی دیگری ندارند همچنان تکلیفی خواهد بود .
دبیر انجمن شرکتهای هواپیمایی با اشاره به مقاومت دلالان و واسطه ها برای اجرای موفق طرح ازاد سازی نرخ بلیت هواپیما تاکید کرد : مقاومت دلالان دربرابر آزادسازی قیمت بلیت هواپیما همانند مقاومتی است که دلالان در زمان قطع کالاهای کوپنی می کردند چراکه آزادسازی قیمتها مانع از سودهای میلیاردی دلالان این صنعت می شود.
وی با بیان اینکه شرایط ناسالم اقتصادی حاکم بر صنعت هواپیمایی سبب ایجاد آژانس هایی شده که حتی سرمایه آنها از یک شرکت هواپیمایی هم بیشتر است، بنابراین مقاومت در برابر سالم سازی ساختار اقتصادی این صنعت از سوی این شرکتها امری طبیعی است.
اسدی گفت: آزاد سازی نرخ در صنعت هواپیمایی ضمن ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاران برای مشارکت در این صنعت و نوسازی ناوگان، زمینه را برای بهره مندی گروههای مختلف مردم با قدرت خرید متفاوت فراهم می کند و احاد مردم می توانند از خدمات صنعت هوانوردی کشور بهره مند شوند.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون طرح آزاد سازی صنعت هوانوردی در اکثر کشورها اجرا شده است و ما در این زمینه دچار یک عقب ماندگی تاریخی هستیم .
دبیر انجمن شرکتهای هواپیمایی با اشاره به مطالبات خطوط هواپیمایی از دولت گفت: هم  اکنون شرکتهای هواپیمایی حدود 1300 میلیارد تومان از دولت طلب دارند که میزان بدهی ایرلان ها به شرکت نفت و شرکت فرودگاه ها نیز به همین میزان است لذا در صورت پرداخت این مطالبات شرکتها قادر به پرداخت بدهی های خود خواهند بود.
وی خاطرنشان کرد: شرکتهای هواپیمایی برای تسویه بدهی خود به شرکت نفت و شرکت فرودگاه ها به توافق رسیده اند و هم اکنون مشکلی در این زمینه نیست اما تسویه مطالبات شرکتها با دولت این روند را تسریع می کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۵۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در نایین
گلایه از امکانات شهری مهستان استان البرز
یادواره‌ای به یاد شهدای اقتدار وطن
عملیاتی شدن عبور ترانزیتی تحت پوشش «کارنه تیر»
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
جشنواره‌ای به رنگ زیتون
تغییر ساعت دیدار تراکتور – استقلال خوزستان
هفته چهارم لیگ برتر والیبال؛ شهدابی‌ها در صدر ماندند
حفاظت از خاک برای نفس زمین
روایتی از توانمندی یک هنرمند دارای معلولیت
برگزاری دوره آموزشی برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم
تجارت ایران و ترکیه از ۴.۵ میلیارد دلار گذشت
برگزاری جشنواره موسیقی بیت و حیران در سردشت
افتتاح واحد‌های مسکونی کمیته امداد در سجاس
انتقاد از نبود خدمات برخط برای مشترکین مخابرات
متروک ماندن ورزشگاه تنیس و پدل شهرقدس
ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
اجرای ۶۰ درصد از قانون حمایت از معلولین در استان قزوین
مشاهده چهار پلنگ ایرانی در یک قاب در سوادکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
سقف کیفری مهریه مشخص شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)