• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۴۹۱۴۸
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

جشنواره فیلم 100 ثانیه‌ای در دو بخش ملی و بین المللی برگزار می‌شود

دبیر جشنواره و مدیر مرکز محافل جشنواره فیلم 100 ثانیه ای گفت:‌ جشنواره امسال در دو بخش ملی و بین المللی که در هر کدام بخش های داستانی، مستند و انیمیشن گنجانده شده است، برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ علی باقری در نشست دهمین جشنواره بین المللی فیلم های 100 ثانیه ای افزود: در این جشنواره بخشی با عنوان "سینمای اخلاق" داریم که در آن بهترین فیلم سال 93 از نظر اخلاق را انتخاب می کنیم و به 3 نفر جایزه می دهیم.

قربانی همچنین درباره فیلم های راه یافته به این دوره گفت:‌ هزار و 687 نفر در سامانه این جشنواره ثبت شده که حاصل تلاش 981 فیلمساز بوده است که از این تعداد 121 فیلم به بخش مسابقه ملی و 107 فیلم به خارج از مسابقه و اکران راه پیدا کردند. 

وی افزود: جشنواره فیلم 100 ثانیه ای دو سالی است که هیئت انتخاب ندارد و عوامل برگزار کننده جشنواره فیلم های مورد نظرشان را انتخاب می کنند.

قربانی گفت: فیلم های حاضر در این دوره در پردیس آزادی به نمایش درخواهد آمد. 

وی ادامه داد: 3 کارگاه ایده پردازی تا تولید با حضور مدرسانی از فرانسه و دانمارک نیز برگزار خواهد شد. 

دبیر جشنواره بین المللی فیلم 100 ثانیه ای با بیان اینکه هدف اصلی ما برای نمایش این فیلم ها توجه و گسترش اخلاق در جهان است افزود : یکی از اهداف ما از برگزاری این جشنواره پرورش خلاقیت هاست زیرا ایجاد و خلاقیت دو عنصری هستند که فیلم های کوتاه 100 ثانیه ای را می سازند و در دنیای امروز چنین فیلمهایی می توانند پیام رسان های خوبی باشند. 

وی افزود: ما درتاریخ جشنواره های فیلم های سینمایی 100 ثانیه ای آن را به 3 بخش ایجاد، تثبیت و حمایت و تداوم تقسیم کرده‌ایم.

قربانی گفت: ایده اولیه این جشنواره توسط بهنام بهادری، داده شد و همکاران زیادی تلاش کردند که این جشنواره به یک برند تبدیل شود.

وی افزود: در ابتدا عده ای فکر می کردند که این جشنواره محل نمایش تیزرهای سینمایی است اما امروز این جشنواره به یک برند تبدیل شده است. 

قربانی ادامه داد:جشنواره فیلم فجر کار خود را در کرج آغاز کرد و بعد از آن هم در سراسر کشور گسترش پیدا کرد و امروز به یک ژانر تبدیل شده است و شبکه های مختلف تلویزیونی، شهری و اینترنتی خواهان پخش فیلم های 100 ثانیه ای هستند. 

وی با بیان اینکه در حال حاضر ما فیلمسازان موفق زیادی از جمله بهروز نورانی پور، کارگردان A157 داریم افزود: ما پل ارتباطی بین تولید و شبکه توزیع هستیم و هدف اصلی ما گسترش اخلاق است و ما سعی می کنیم یک پیام اخلاقی را در کمترین زمان و در قالب فیلم توزیع کنیم.

وی درباره انتخاب داوران این جشنواره هم گفت:‌ ما یک فیلم در بخش داستانی، 26 فیلم در بخش مستند و 24 فیلم در بخش پویانمایی داریم و متناسب با آنها ترکیب هئیت داوران را انتخاب کرده ایم. 

قربانی همچنین در ابتدای این نشست باتسلیت درگذشت فرج الله سلحشور هنرمند متعهد و انقلابی به اهالی هنر گفت: وی کار خود را از حوزه هنری آغاز کرد و امیدوارم سایر فیلمسازان ادامه دهنده حرکتهای متعهد و انقلابی او باشند. 

بهنام بهادری دبیر بخش بین المللی جشنواره فیلم 100 ثانیه هم در این نشست گفت:پیش از آغاز بکار جشنواره فیلم های 100 ثانیه ایران، هیچ جشنواره فیلم ثانیه‌ای در هیچ جای دنیا وجود نداشت و جشنواره های فیلم های 60 ثانیه ای در دانمارک و پاکستان و 100ثانیه ای در بوستون بعد از کشور ما ایجاد شدند. 

وی افزود: سیاست اصلی ما ترویج سینمای اصناف در جهان است و برای همین منظور 7 بخش ویژه فیلمهای 100 ثانیه ای فیلم دانمارک، ‌فیلم 100 ثانیه‌ای پاکستان، ویدئو میکر ایتالیا، جشنواره فیلم کوتاه دانشجویان، جشنواره پی تی ام بلاروس و جشنواره فیلم 100 ثانیه ای بوستون حضور دارند. 

بهادری ادامه داد:‌ ما در سالی که گذشت در همین راستا کارگاه هایی را در بغداد، دبی و برلین برگزار کرده ایم و تصمیم داریم در این دوره از دبیر فیلم 60 ثانیه ای دانمارک برای برگزاری کارگاه دعوت کنیم.

بهادری افزود: علاوه بر 710 فیلم بخش مسابقه، 58 فیلم هم در بخش خارج از مسابقه قرار دارند. 

وی گفت: برگزیدگان این جشنواره در 3 بخش و در روز اختتامیه اعلام خواهند شد. 

دهمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه 100 ثانیه ای از 12 تا 13 اسفند در پردیس آزادی برگزار و 14 اسفند مراسم اختتامیه در تالار اندیشه حوزه  هنری برپا خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از بانوان ورزشکار نمونه و مدال آور در هشترود
پیام تسلیت رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر در پی درگذشت نجاتگر جوان
دستگاه قضایی حافظ امنیت حقوقی تجار ایران و ازبکستان 
محیط بانان، ناجیان حیات وحش در سپیدی برف
مدارس بوانات فردا مجازی شد
یکی از کم‌سابقه‌ترین بارش‌ها را در استان کرمان تجربه می‌کنیم
شب یلدا را به شب احیای آداب و رسوم کهن تبدیل و از اسراف و تجملات دوری کنیم
افتتاح زمین ورزشی خیرساز شهید نعیمی لوشان
برگزاری ده نمایشگاه استانی کتاب تا پایان سال
مدارس سپیدان فردا با یک ساعت تأخیر آغاز می‌شود
آغاز فرایند انتخابات شوراهای اسلامی شهرها در استان اردبیل
برگزاری سی‌ و دومین مرحله مسابقات قرآنی بسیج استان قم
سلاطین مناطق صعب‎ العبور در یک قاب 
صعود مقتدرانه میلان مهاباد به فینال مسابقات فوتبال زیر ۱۸ سال استان
صدرنشینی هندبالیست‌های سپاهان در لیگ آیندگان
برتری پرسپولیس در دیداری تدارکاتی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها به دلیل شیوع آنفلوآنزا و شرایط جوی
مسدودی جاده مهریز – تنگ چنار (مسیر شیرازی)
یلدا زیر سایه گرانی؛ دست کوتاه مردم در شبی بلند
بررسی مشکلات روستاهای سرحدات شهرستان میامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
باز شدن دریچه تخلیه رسوب سد استقلال میناب
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
هوای سرد در تهران ماندگار است
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
مجازی شدن مدارس هشت شهرستان خوزستان در ۲۶ آذر  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)