• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۴۹۸۹۶
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۶:۲۶
بین الملل » غرب آسیا
با تغییر قانون مجرمان مواد مخدر، اعدام ها کاهش می یابد

انتخابات ایران الگویی برای دیگر کشورهاست

دبیرشورای عالی حقوق بشر در سی ان ان گفت انتخابات ایران تجربه بزرگی برای ساختن جامعه ای دموکراتیک است.

انتخابات ایران الگویی برای دیگر کشورهاستبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ محمد جواد لاریجانی که برای شرکت در نشست حقوق بشر سازمان ملل در ژنو به سر می برد در گفتگویی اختصاصی با برنامه کریستین امانپور در شبکه سی ان ان، انتخابات کنونی را تجربه بزرگ دیگری برای ملت ایران در جهت ساختن جامعه ای دموکراتیک و نظامی سیاسی بر اساس خردپذیری اسلامی خواند.  
وی با اشاره به موضع گیری هایی که در خارج از کشور درباره این انتخابات مطرح می شود تاکید کرد: قطعا رئیس جمهور روحانی پس از این انتخابات بسیار قدرتمندتر خواهد بود. همه اقشار مختلف مردم و جناح های مختلف با شور و اشتیاق در این انتخابات شرکت کردند  و به نظر من این پیروزی بزرگی برای فرآیند دموکراتیک در کشور به شمار می آید.
لاریجانی در پاسخ به پرسشی درباره فراخوان رئیس جمهور روحانی پس از انتخابات مبنی بر اینکه هم اکنون زمان کار و تلاش برای رونق اقتصادی فرا رسیده است گفت: مردمی  که رای دادند خواستار تغییر هستند و بیشتر آنان انتظار دارند این تغییر در حوزه اقتصادی اتفاق بیافتد. لذا فکر می کنم اگر تحریم ها برداشته شوند و قدرت های غربی به قراردادهایی که با رئیس جمهور روحانی امضا کردند پایبند بمانند.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه در پاسخ به این پرسش که آیا این انتخابات تغییری در شرایط مدنی در ایران ایجاد خواهد کرد یا خیر نیز گفت: « قطعا پیشرفت در همه جنبه های زندگی مدنی یکی از خواسته های ملت های کشورهاست و مختص ایران نیست. 
لاریجانی با تاکید بر این نکته که رقابت بین جناح ها نشان از سلامت جامعه دارد، گفت: اگر این چنین نباشد دیگری نیازی به برگزاری انتخابات نخواهد بود. 
وی در پاسخ به این ادعای سی ان ان که تغییری را که رئیس جمهور خاتمی در زمینه ی آزادی های سیاسی و مدنی بنیان گذاشت هیچ گاه محقق نشد و آزادی بیان در ایران ظهور پیدا نکرد نیز گفت: خدماتی که رئیس جمهور خاتمی به ایران کرد هیچ گاه از صحنه ی سیاسی پاک نمی شود اما در نهایت قدرت بر اساس انتخابات دموکراتیک از گروهی به گروه دیگر دست به دست می شود. لذا فکر می کنم غرب باید با این روند کنار بیاید. غربی ها فکر می کنند اگر دیگر کشورها تمام قد غربی نشوند نمی توانند دموکراسی را به معنای واقعی پیاده کنند. اما تجربه کشور ما ، امکان تازه ای را بویژه برای کشورهای اسلامی فراهم می آورد و آن اینکه لازم نیست این کشورها ریشه ای غربی شوند یا خود را با داعش و سلفی ها همراه سازند. آنها می توانند الگویی را برگزینند که هم دموکراتیک است و هم اسلامی. انتخابات در ایران ، آثار جانبی فراوانی حتی در سطح بین المللی دارد. 
لاریجانی همچنین به اعمال مجازات اعدام در ایران اشاره کرد و افزود: نود درصد مجازات اعدام به علت جرائم مربوط به مواد مخدر اتفاق می افتد که بسیار هم ناخوشایند است و داریم تلاش می کنیم قوانینی را که با قاچاق مواد مخدر در ارتباط است تغییر دهیم. اما اطمینان دارم هم اکنون اعدام کودکان در ایران اتفاق نمی افتد و بویژه در قوانین کیفری جدید چنین چیزی وجود ندارد. قانون مزبور به کلی تغییر کرده است.
محمدجواد لاریجانی تاکید کرد؛ با تغییر قانون اعدام مجرمان مواد مخدر در ایران نود درصد از اعدام ها کاسته می شود و این رویکردی منطقی به معضل مواد مخدر خواهد بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
تلف شدن ببر در الیمالات
درخواست پارلمان روسیه برای محکومیت حضور نظامی آمریکا در کارائیب
اجرای هزار و ۹۸۰ اردوی جهادی از ابتدای سال تاکنون در خراسان جنوبی
مهلت معرفی نامزد‌های جایزه مصطفی (ص) تا اول اسفند۱۴۰۴
اجرای پویش مردمی مهرگردون و تأمین اقلام توان‌بخشی ویژه افراد توان‌خواه در خراسان شمالی 
تصویب ۳۳ میلیارد تومان اعتبار برای حفظ میراث آبی کهن خراسان شمالی
ضرورت بازنگری در رشته‌های دانشگاهی و نیاز بازار کار
معدوم‌سازی بیش از سه‌هزار لیتر آبلیموی فاقد مشخصات بهداشتی در مهریز
بحران پنهان شمار فزاینده افراد گم شده در انگلیس
استمرار آلودگی هوا در جنوب غرب خوزستان
حماس: سلاح مقاومت پیش از تشکیل کشور فلسطین قابل مذاکره نیست
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
هشدار آلودگی سطح زرد در استان یزد
اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
مردی که جانش را فدای استقلال ایران کرد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیستم آبان ۱۴۰۴)
تقویم روز و اوقات شرعی بیستم آبان به افق آبادان و خرمشهر
الحاق ایران به موافقتنامه‌های وین و استراسبورگ در حوزه مالکیت معنوی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)