• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۵۱۴۵۵
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۴
بین الملل » آمریکا
پس از سخنان ضد مسلمانان ، نوبت به سیاهان رسید

نژاد پرستی به سبک آمریکایی / ترامپ سیاه پوستان را اخراج کرد

ترامپ حق دارد به سیاه پوستان بگوید در تجمع انتخابی او نباشند !

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، روزنامه  یو اس ای تودی در گزارشی نوشت مقامات ستاد انتخابات دونالد ترامپ داوطلب نامزد انتخابات ریاست جمهوری امریکا از حزب جمهوری خواه، شماری از دانشجویان سیاهپوست را از یکی از تجمع های انتخاباتی ترامپ بیرون کردند.
 در این گزارش به قلم جنیفر یاکوبز آمده است: در ارتباط با این که چه کسی تصمیم گرفت حدود سی دانشجوی سیاهپوست را از گردهمایی انتخاباتی ترامپ در عصر روز دوشنبه بیرون کند، بحث های مختلفی مطرح شده است.
دوشنبه شب، سخنگوی ترامپ این موضوع را رد کرد که این حادثه -که در محوطه دانشگاه والدوستا استیت رخ داد- «به درخواست این نامزد انتخاباتی» یا مقامات کمپین انتخابات ریاست جمهوری انجام شده است. این سخنگوی ترامپ ادعای دانشجویان در این باره را رد کرد که مأموران فدرال آنها را به خارج از ساختمان هدایت کردند. او همچنین گفت مسئولان ستاد انتخاباتی ترامپ و مأموران محلی مجری قانون مسئول مسائل مربوط به معترضان هستند.
با این حال، برایان چیلدرس رئیس پلیس والدوستا صبح روز سه شنبه تلاش کرد اوضاع را آرام کند و در گفتگو با روزنامه یو اس ای تودی اعلام کرد او شخصا با مسئولان ستاد انتخاباتی ترامپ و همچنین مأموران محلی مجری قانون صحبت کرد تا دریابد چه کسی دستور خارج کردن این دانشجویان را از ساختمان صادر کرده است.
او گفت: «به این افراد گفته شد ساختمان را ترک کنند و این تصمیم درستی بود که مسئولان ستاد انتخاباتی ترامپ اتخاذ کردند و یک موضوع نژادی نبوده است. »
او گفت ترامپ این ساختمان را اجاره کرده بود از این رو، «او این حق را دارد که به آنها بگوید در این ساختمان نمانید و آنها باید محل را ترک می کردند. ما برای هیچ کسی تبلیغ نمی کنم . اما درباره این پروندن من از آنها حمایت می کنم.»
گزارش های منتشر شده حاکی است از دانشجویان خواسته شد ساختمان را ترک کنند و این موضوع سبب بروز تنش در این دانشگاه شد. این افراد جوان اعلام کردند می خواستند تحصن خاموش داشته باشند اما مقامات امنیتی آنها را از ساختمان خارج کردند. چندین نفر از این حادثه تصویر ویدئویی تهیه کرده اند.
تاهجیلا دیویس دانشجوی نوزده ساله گفت: «ما قصا نداشتیم کاری انجام دهیم. آنها اعلام کردند اینجا ملک ترامپ است و یک رویداد شخصی در این جا برگزار می شود. اما من برای حضور در اینجا پول پرداخت کرده بودم.»
بروک گلدنی که بیست و دو سال دارد نیز گفت: «تنها توضیحی که به ما داده شد این بود که آقای ترامپ  نمی خواهد ما اینجا باشیم.»
پس از انتشار این خبر، هوپ هیکس سخنگوی ترامپ طی یک ئی میل (پست الکترونیکی ) اعلام کرد:‌ «این داستان ها حقیقت ندارد. مسئولان ستاد انتخاباتی از این حادثه خبر ندارند.» 
این در حالی است که در یکی دیگر از تجمع های انتخاباتی ترامپ در روز دوشنبه در دانشگاه ردفورد در ویرجینا، شماری از معترضان توسط نیروهای امنیتی به بیرون هدایت شدند.
اما از حدود سی تا چهل نفری که از آنها خواسته شده بود تجمع انتخاباتی ترامپ را در والدوستا ترک کنند، تنها یک نفر سفید پوست بود.
رئیس پلیس والدوستا گفت: « موضوع ناراحت کننده این است که برخی از این افراد در تلاشند بگویند این یک موضوع نژادی بوده است. اما این حقیقت ندارد. من شخصا دلیل خارج کردن آنها را پرسیدم و به من گفته شد آنها مزاحم برگزاری این مراسم هستند.»

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود فیلم


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
بیانیه کمیته انضباطی درباره توهین‌ها و فحاشی تماشاگران فوتبال
نعمت بی دریغ، ایران غرق در برکت برف و باران
عملیات بهسازی قبور معصوم زاده بجنورد متوقف شد
مصر و امضای یک قرارداد تازه عربی با رژیم صهیونی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
هوای سرد در تهران ماندگار است
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)