غیرممکن بودن کنترل بیماریهای واگیر بدون آزمایشگاه
مسئول محور آزمایشگاه و نظام مراقبت بیماریهای واگیر گفت: بدون آزمایشگاه کنترل بیماریهای واگیر ممکن نیست.

به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی چهاردهمین کنگره کشوری ارتقا کیفیت خدمات آزمایشگاهی، دکتر حسین غلامی افزود: کنترل بیماری های واگیر یکی از وظایف اصلی دولت هاست و یکی از اصلی ترین تکالیف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درحوزه بهداشت و کنترل بیماری های واگیردار است.
وی گفت: کنترل بیماری هایی مانند وبا، آنفلوانزا، سل، ایدز و بیماری های نوپدید و بازپدید مانند ویروس کورنا و ابولا از اهمیت اجتمایی زیادی برخوردارند که جزو تعهدات بین المللی دولت هاست و بی توجهی به آنها می تواند سلامت جهانی را به خطر اندازد.
دکتر غلامی افزود: آزمایشگاه یکی از ارکان نظام مراقبت است و بدون آزمایشگاه کنترل بیماریهای واگیر امکان پذیر نیست و تایید و تشخیص بیماری های واگیر کاملا وابسته به آزمایشگاه است و این وابستگی اهمیت جایگاه ازمایشگاه در نظام مراقبت و نقش ازمایشگاه در این نظام را ضروری می سازد.
وی با بیان اینکه موضوعات مهم در چهاردهمین کنگره کشوری ارتقا کیفیت خدمات آزمایشگاهی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد گفت: مسائل روز نظام مراقبت و نقش آزمایشگاه در ریشه کنی ابولا، کورنا ویروس و انفلوانزاست و همچنین تجربه موفق در کنترل سل را بعنوان الگویی برای کنترل بیماری های واگیر با حضور اساتید برجسته در این حوزه مرور خواهیم کرد.
چهاردهمین کنگره کشوری ارتقا کیفیت خدمات آزمایشگاهی از 31 فروردین تا 3 اردیبهشت در مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار می شود.