• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۷۱۲۴۱
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۷
بین الملل » غرب آسیا
رایزنیهای خرازی در دمشق

هیچ بیگانه ای حق دخالت در امور داخلی سوریه را ندارد

در مذاکرات ژنو باید حق مردم و دولت قانونی سوریه رعایت شود و چیزی به این کشور تحمیل نشود.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ رییس شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران با رییس جمهور سوریه دیدار و گفتگو کرد.
دکتر کمال خرازی و بشار اسد در این دیدار که با حضور محمد رضا شیبانی سفیر ایران در سوریه برگزار شد، درباره آخرین تحولات سوریه به ویژه مذاکرات ژنو و تلاش های صورت گرفته برای حل سیاسی بحران سوریه گفتگو کردند.
کمال خرازی با تاکید بر اینکه تعیین سرنوشت سوریه باید به دست مردم این کشور باشد، گفت: هیچ بیگانه ای حق دخالت در امور داخلی سوریه را ندارد، چرا که این کشور از دولتی مردمی و قانونی برخوردار است.
وی تصریح کرد: تصمیمات در مذاکرات ژنو برای صلح در سوریه باید به گونه ای باشد تا حق مردم و دولت قانونی سوریه رعایت شود و چیزی به این کشور تحمیل نشود.
رییس جمهور سوریه نیز در این دیدار جمهوری اسلامی ایران را پشتوانه اصلی کشورش خواند و تاکید کرد: اگر کمک های مستشاری جمهوری اسلامی ایران در این چند سال به سوریه نبود، اکنون تروریست ها و حامیان آنها بعد از این همه شکست، پای میز مذاکره نمی آمدند و اوضاع اکنون به نفع سوریه نبود.
وی گفت: همچنان به راهنمایی های جمهوری اسلامی ایران نیازمندیم و امیدواریم بحران سوریه با راه حل سیاسی به سرانجام برسد، اما تاکید می کنم مردم و دولت قانونی سوریه در مقابل زیاده خواهی های تروریست ها و حامیان آنها کوتاه نمی آیند.
بشار اسد تاکید کرد: اگر مذاکرات ژنو به سرانجام نرسد، مردم و ارتش سوریه همچون گذشته پایدار و مقاوم مقابل همه گروهک های تروریستی می ایستند. 
دکتر کمال خرازی همچنین پس از دیدار با رییس جمهور و وزیر امور خارجه سوریه در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما گفت:روحیه بشار اسد سبب افزایش چشمگیر روحیه در نیروهای مردمی و ارتش این کشور هم شده است.
رییس شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه روحیه و نشاط رییس جمهور سوریه پس از پنج  سال مقاومت در برابر تروریست ها و بیگانگان وصف ناشدنی است، گفت:  شناخت ، تحلیل و آینده نگری بشار اسد قابل تقدیر است زیرا همت و نیروی خود را صرف مسایل جزئی نمی کند و با چشم اندازی عمیق به آینده کشور خود نگاه و آن را اداره می کند.
وی با بیان اینکه رییس جمهور سوریه به مقام معظم رهبری و سید حسن نصر الله ارادتی ویژه دارد، افزود: بشار اسد این ارادت را نقطه قوت خود و مردم سوریه در مقابله با تروریست ها و حامیان آنها می داند.
رییس شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران ، جابجایی برخی از تجهیزات نظامی روسیه از سوریه را تغییراتی در سیاست روسیه همسو با شرایط ایجاد شده در منطقه خواند و گفت: روسیه در سوریه ماموریت بزرگی را انجام داد و امروز اوضاع سوریه نسبت به گذشته بسیار متفاوت است.
دکتر کمال خرازی گفت: اکنون شاهد مذاکرات میان مخالفان ، معارضان و دولت سوریه هستیم و شرایط جدیدی بر این بحران حاکم شده است و این به معنای خروج روسیه از سوریه نیست ، زیرا اکنون شاهد دور جدید عملیات نیروهای روسیه علیه تروریست ها در سوریه هستیم.
وی تاکید کرد: در این شرایط، حزب الله ، مستشاران ایرانی و روسیه همچنان فعال هستند و ارتش و نیروهای مردمی سوریه پیشروی های خوبی را در جغرافیایی که تروریست های داعش و النصره حضور دارند ، داشته اند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

یادآوری می شود دکتر خرازی جمعه شب از لبنان وارد سوریه شد و قرار است علاوه بر رییس جمهور با وزیران امور خارجه و آشتی ملی این کشور نیز دیدار و گفتگو کند.
رییس شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران همچنین قرار است در این سفر سه روزه با رهبران گروه های مبارز فلسطینی و جمعی از نخبگان سوریه دیدار و در مراسم تحویل سال که بامداد فردا یکشنبه در حرم مطهر حضرت رقیه برگزار می شود، شرکت و در جمع مدافعان حرم سخنرانی کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)