• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۷۹۸۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۸
اجتماعی » جامعه و شهری
سردار کارگر:

ظرفیت پذیرایی 6 میلیون زائر راهیان نور

رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور گفت: در تعطیلات ایام نوروز حدود 50 درصد بازدیدکنندگان با خودروهای شخصی خود در این مناطق حضور پیدا کردند.

سردار سرتیپ بسیجی دکتر بهمن کارگر در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به افزایش حضور بازدیدکنندگان در مناطق راهیان نور با خودرو شخصی اشاره کرد و افزود: یکی از اتفاقاتی که در بحث راهیان نور از چند سال اخیر رخ داده است افزایش حضور بازدید کنندگان در مناطق عملیاتی دفاع مقدس با ماشین شخصی است. 

وی ادامه داد: بر اساس آماری که از سال گذشته داریم در سال بیش از 35 درصد بازدید کنندگان از راهیان نور با ماشین های شخصی در این مناطق حضور پیدا می کنند که این آمار روز به روز رو به افزایش است.

رییس ستاد مرکزی راهیان نور کشور در ادامه به بحث بکارگیری خادمان راهیان نور اشاره کرد و گفت: برای اینکه در طول سال به بازدیدکنندگان راهیان نور خدمات ارائه شود، 27 هزار خادم به طور افتخاری همکاری می کنند. 

وی افزود: همچنین 15 هزار مبلغ همراه با کاروان اعزام می شوند که همه اینها از روحانیان قرارگاه راهیان نور حوزه علمیه هستند. 

سردار کارگر در ادامه با بیان اینکه 25 هزار راوی داریم، گفت: این 25 هزار راوی شامل استادراوی، راوی رزمنده و راویان جوان هستند که در واقع راویان جوان در دوران دفاع مقدس نبودند اما راوی گری را آموزش دیده اند.

وی افزود: در مجموع  200 هزار نفر در شبکه راهیان نور برای خدمت رسانی به زائران و بازدید کنندگان مناطق عملیاتی دفاع مقدس انجام وظیفه می کنند که شامل؛ خادمین، مبلغین، راویان، پلیس همراه کاروان، مسئولان کاروان و رانندگان هستند که مجموعه ای از خدمات را در یادمان های دوران مقدس به بازدید کنندگان ارائه می دهند.

رئیس ستاد مرکزی راهیان نور در ادامه به افزایش ظرفیت شب مانی در مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: با ظرفیت سازی که در یادمان های دوران دفاع مقدس صورت گرفته، به ویژه در خود منطقه خوزستان می توانیم به 100 هزار بازدید کننده سرویس بدهیم، به طوری که شب در آن مناطق بمانند.

وی با بیان اینکه پیش از این چنین امکانات و ظرفیتی در این مناطق وجود نداشت، افزود: از سه سال پیش تلاش های صورت گرفت تا در سراسر مناطق این سه استان خوزستان، ایلام و کرمانشاه ظرفیت سازی برای اقامت شبانه بازدید کنندگان صورت گیرد که اکنون بیش از  120 هزار نفر می توانند دراین مناطق اقامت شبانه داشته باشند.

سردار کارگر با بیان اینکه تلاش های همه جانبه ای از مجموعه لشکری و کشوری صورت گرفته است تا این خدمات به زائران و بازدیدکنندگان راهیان نور داده شود، گفت: امسال می توانیم حدود 6 میلیون نفر از زائران و بازدید کنندگان را در مناطق عملیاتی راهیان نور پذیرا باشیم.

وی با بیان اینکه ما هر چه قدر ظرفیت ها را بالا ببریم قابلیت حضور مردم در این مناطق بیشتر خواهد شد، افزود: امیدواریم در چشم انداز 1404 طوری زیرساخت ها را ارتقاء دهیم که بیش از  10 میلیون نفر از مردم را در این مناطق پذیرایی کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)