هراس صهیونیست ها از عملیات مسلحانه در مرحله سوم انتفاضه
یک منبع نظامی صهیونیست پیش بینی کرد عملیات فلسطینیها طی روزهای آینده روند صعودی به خود گیرد و بار دیگر دستگاه های نظامی و امنیتی اسرائیل را دچار مشکل کند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از فلسطین الیوم گزارش داد با وجود اقدام رژیم صهیونیستی به افزایش تدابیر امنیتی به منظور مهار انتفاضه قدس، مقامات نظامی این رژیم از احتمال تشدید عملیات فلسطینیها در آینده، به شدت نگران هستند.
یک منبع نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کرد با وجود کاهش عملیات فلسطینیها طی چند روز اخیر، انتفاضه طی شش ماه اخیر استمرار داشته است.
این منبع نظامی پیش بینی کرد عملیات فلسطینیها طی روزهای آینده روند صعودی به خود گیرد و بار دیگر دستگاه های نظامی و امنیتی اسرائیل را دچار مشکل کند.
تحلیلگران صهیونیست در آغاز انتفاضه قدس پیش بینی میکردند این انتفاضه تنها چند هفته ادامه داشته باشد اما با ادامه روند آن طی شش ماه اخیر شوکه شدند.
تحلیلگران منطقه معتقدند انتفاضه در شرایط کنونی وارد فاز مسلحانه در مرحله سوم شد و صهیونیست ها باید منتظر عملیات جدید و غافلگیرکننده باشند.