خراسان جنوبی
افزایش 17 برابری سرمایه گذاری خارجی
سرمایه گذاران خارجی 33 میلیون دلار در بخش ریخته گری شمش چدن در خوسف و معادن زغال سنگ در طبس سرمایه گذاری کردند

سرمایه گذاران خارجی پارسال در خراسان جنوبی 33 میلیون دلار سرمایه گذاری کردند که 17 برابر در مقایسه با سال 93 افزایش دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ معاون امور اقتصادی اقتصاد و دارایی استان گفت: این سرمایه گذاری برای ریخته گری شمش چدن در خوسف و استخراج و بهره برداری معادن زغال سنگ در طبس است که سرمایه گذارانی از چین سرمایه گذاری کردند.
بهروزی افزود: همچنین سرمایه گذاران خارجی متقاضی سرمایه گذاری 70 میلیون یورویی برای واحد صنعتی پرورش شتر هستند.
به گفته وی سرمایه گذارانی از آلمان و ایتالیا برای انرژی های نو و از افغانستان برای تولید بتن آماده و احداث مرکز انبار و سردخانه اعلام آمادگی کردند.
معاون امور اقتصادی اقتصاد و دارایی استان انجام طرح های توجیهی، خدمات الکترونیکی و معرفی ظرفیت های استان به سفرای داخل کشور را برای سرمایه گذاری از جمله برنامه های امسال این اداره عنوان کرد.