رنگین شدن سفره های مردم آذربایجان شرقی با گیاهان کوهی
سفره های مردم آذربایجان شرقی با آغاز برداشت گیاهان کوهی از دامن طبیعت رنگین می شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، رئیس اداره منابع طبیعی مراغه امروز گفت: با آغاز رویش گیاهان در طبیعت برداشت بوته های خوراکی با خاصیت های غذایی و دارویی از مراتع مراغه آغاز شد.
مکرمی گفت: این گیاهان شامل قار ترسی، کنگر، ریواس، قازی یاغی، شینگ، سورولو، گل آقا، بزگوش و پونه کوهی است که روستائیان این بوته ها را از مراتع جمع آوری کرده و در بازار مراغه و شهرستانهای همجوار می فروشند.
وی افزود: گیاهان کوهی برای تهیه آبگوشت مخصوص، خورشت، کوکو و غذاهای محلی استفاده می شود.
به گفته مکرمی، بازارچه ویژه ای با بیش از 50 غرفه، بهار هر سال در مراغه دایر شده که تا سه ماه فعالیت می کند.
رئیس اداره منابع طبیعی مراغه خاطرنشان کرد: در این بازارچه روزانه بیش از شش تن انواع گیاه خوراکی با خاصیت های غذایی و دارویی به فروش می رسد.
وی از بهره برداران خواست برای جلوگیری از تخریب مراتع و از بین رفتن گیاهان کوهی خوراکی از کندن ریشه این گیاهان خود داری کنند.
در مراتع سهند بیش از یک هزار گونه گیاهی رشد می کند که از این تعداد 50 گونه خوراکی است.
شهرستان مراغه با حدود 250 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان شرقی واقع شده است.
رنگین شدن سفره های مردم آذربایجان شرقی با گیاهان کوهی رنگین شدن سفره های مردم آذربایجان شرقی با گیاهان کوهی رنگین شدن سفره های مردم آذربایجان شرقی با گیاهان کوهی رنگین شدن سفره های مردم آذربایجان شرقی با گیاهان کوهی رنگین شدن سفره های مردم آذربایجان شرقی با گیاهان کوهی رنگین شدن سفره های مردم آذربایجان شرقی با گیاهان کوهی