• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۹۳۶۹۲
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۳
اقتصادی » مسکن

اعلام ضوابط اعطای برند جایگاههای سوخت در هفته آینده

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: ضوابط اعطای برند جایگاههای عرضه سوخت با تایید نهایی وزیر نفت هفته آینده ابلاغ می شود.

اعلام ضوابط اعطای برند جایگاههای سوخت در هفته آیندهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سید ناصر سجادی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، در گفتگو با شانا گفت: با توجه به سیاستهای وزارت نفت مبنی بر این که جایگاهها باید بعد از این تحت پوشش برند مجوز بگیرند، اقدام به تدوین ضوابط و مقررات لازم کردیم.
وی، با اعلام این که ضوابط و مقررات لازم شرکتهایی که می توانند صاحب برند شوند، نهایی شده است افزود: در آخرین جلسه ای که هفته گذشته با وزیر نفت داشتیم، این شرائط نهایی شد که امیدواریم تا هفته آینده بعد از تایید نهایی وزیر نفت ابلاغ شود.

سجادی ادامه داد: امیدواریم شرکتهایی که شرائط لازم را طبق ضوابط اعلامی دارند ، مراجعه کنند و درخواست برند شدن بدهند تا بعد از این شاهد احداث جایگاهها تحت پوشش برند در سراسر کشور باشیم.

به گفته وی، هدف از ایجاد برند ارائه خدمات بهتر و مطلوب تر در حوزه عرضه فرآورده های نفتی به مردم است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران اعلام کرد: اگر عرضه فرآورده های نفتی به جایگاهها تحت پوشش برندها شکل بگیرد، بتدریج برندها برای اعتبار خودشان هم که شده است، کیفیت خدماتشان را ارتقا می دهند و بین آنها رقابت ایجاد می شود و در نهایت به نفع مردم خواهد شد.

وی، با بیان این که اجرای طرح برندسازی با هدف مدیریت و بهبود توزیع سوخت در کشور اجرایی شده است، تاکید کرد: مدیریت نظام توزیع سوخت در کشور از اولویتهای جدی وزارت نفت است، بنابراین برای تحقق این امر به سمت برندسازی حرکت کردیم.

سجادی افزود: به هیچ عنوان با اجرای طرح برندسازی به دنبال دونرخه کردن قیمت بنزین در جایگاهها نیستیم ؛ بلکه هدف افزایش کیفیت در ارایه خدمات به مردم را دنبال می کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران ادامه داد: در جایگاههای کوچک سوخت استانداردهای قابل قبولی در زمینه ایمنی و جذب بخارات بنزین اجرایی می شود که قطعا در کاهش آلایندگی هوا بویژه در کلانشهرها حایز اهمیت است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، با اشاره به اجرای طرح برندسازی به عنوان پایلوت در اصفهان اعلام کرد: سالهاست دنبال اجرای این طرح در کلانشهری مثل تهران هستیم که متاسفانه این امر تاکنون محقق نشده است ؛ ولی امیدواریم تهران هم وارد این جرگه شود.

وی تصریح کرد: در اصفهان برندی که اعلام آمادگی کرد مورد حمایت قرار گرفت و با تایید مشخصات علمی و فنی شرکت پتروآیریک و توافقی که این شرکت با شهرداری اصفهان در بحث زمین انجام داده بود، اقدام به راه اندازی این جایگاهها برای نخستین بار در کشور کرد.

سجادی اعلام کرد: در حال حاضر آماده دریافت هرگونه پیشنهاد از سوی برندها و سرمایه گذاران دیگر در دیگر کلانشهر ها هستیم و قطعا پس از تایید برند حمایت همه جانبه از آنها خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: برای اجرای طرح برندسازی در کلانشهرها قطعا مجوزها با توجه به حفظ منافع اقتصادی و مالی جایگاه داران صادر خواهد شد و قطعا وزارت نفت به دنبال ضرر جایگاهداران فعلی نیست ؛ بلکه می خواهد با اجرای این طرح نظام توزیع سوخت در کشور بهبود پیدا کند و از سرعت بیشتری برخوردار شود.

وی، با اشاره به مزیتهای اجرای این طرح گفت: با توجه به قیمت بالای زمین در کلانشهرها و نیاز مردم به بنزین ناگزیر از اجرای این طرح هستیم ؛ زیرا زمین سرمایه هنگفتی می خواهد که سرمایه گذاران تمایلی به احداث جایگاه از خود نشان نمی دهند.

سجادی، در خصوص قیمت سوخت قابل عرضه در این جایگاهها گفت: بنزین در جایگاههای کوچک سوخت طبق قیمت مصوب دولت خواهد بود و هیچگونه اختلاف قیمتی وجود نخواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال شش مصدوم حادثه رانندگی به بیمارستان کاشانی اصفهان
نمایش ۳ اثر در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
ساخت شبیه‌ساز جراحی‌های شبکیه چشم توسط فناوران ایرانی
کوهرنگ سردترین نقطه چهارمحال و بختیاری
صعود تیم ملی فوتسال ایران به فینال
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده با شرط اقدام تا ۲۶ بهمن در زنجان
برگزاری مراسم دهمین سالگرد شهادت سردار قاجاریان در نیشابور
امضای ۲۹ سند همکاری میان پاکستان و ازبکستان
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی نالکیاشر لنگرود
نمایش آثار سینمایی چهل‌و‌چهارمین جشنواره فیلم فجر در چهارمحال و بختیاری
افتتاح گلخانه پیشرفته در شهرستان جعفرآباد قم
فواید جوراب پوشیدن؛در سلامت پاها
رزمایش کمک مومنانه به نیازمندان در گرمه
شکارچیان متخلف در دام قانون
پیش بینی ناپایداری جوی در برخی نقاط شرقی و دریایی هرمزگان، ۱۷ بهمن
انتخاب برترین‌های مسابقات والیبال نوجوانان شهرستان بروجن
برتری تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان مقابل پاس کردستان
تمسخر شاه انگلیس به خاطر ارتباط برادرش با اپستین
جا به جایی یک میلیون و ۸۸۹ هزار مسافر توسط ناوگان مسافری برون شهری خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)