اقدام و عمل درست لازمه اقتصاد مقاومتی
امام جمعه شیرازگفت : عمل به اقتصاد مقاومتی باید با برنامه ریزی صحیح باشد.

امام جمعه شیرازگفت : عمل به اقتصاد مقاومتی باید با برنامه ریزی صحیح و هماهنگی تمامی دستگاه ها همراه باشد.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما ، آیت الله ایمانی در خطبه های نماز افزود : مردم باید در پایان سال شاهد راه اندازی کامل کارخانجات نیمه تعطیل و بهره برداری از معادن استان باشند.
امام جمعه شیراز گفت : اقدام و عمل درست لازمه اقتصاد مقاومتی است تا مردم از مشکلات رهایی پیدا کنند.
آیت الله ایمانی بابیان اینکه نباید به انسان بی تجربه مسئولیت داد زیرا مفاسد اقتصادی و رانت ها به دلیل حضور افراد ناکارآمد، در برخی از پست ها است افزود: مدیرانی که درکارتولیدکارشکنی می کنند بایدعزل شوند در این صورت بسیاری از مشکلات مردم برطرف خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در فارس همچنین با بیان اینکه دشمنان بویژه آمریکا تاب تحمل ایرانی قوی را ندارند افزود: به این دلیل هر زمان که مانوری برگزارکرده ایم، اعتراض آنان بلند شده است.
امام جمعه شیرازبا اشاره به نامگذاری 29 فروردین ازسوی حضرت امام خمینی (ره) به عنوان روز ارتش از خدمات این نیرو تجلیل کرد.