مهمترین اخبار جهان(7-19)
نشریه سوئیسی: ایران دیر یا زود به ماهواره تصویربرداری با وضوح بالا دسترسی پیدا می کند.
// نشریه سوئیسی در گزارشی نوشت ایران دیر یا زود به ماهواره تصویربرداری با وضوح بالا دستیابی پیدا می کند و این مسئله برای رژیم صهیونیستی بسیار نگران کننده است.
// نیروهای سعودی و اماراتی حمله ای بی سابقه را برای اشغال استان حضر موت یمن آغاز کردند که در جریان آن طی دوازده ساعت بیش از هشتصد تن کشته شدند.
// اوباما در کنفرانس خبری با مرکل : ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته ای بدون توسل به جنگ، ناشی از همکاری پنج بعلاوه یک و مقاماتی مثل آنگلا مرکل بود.
// سخنگوی جنبش انصارالله گفت: چنانچه اقدام های تجاوزگرانه به طور کامل متوقف نشود هیچ انگیزه ای برای بحث و گفتگو درباره جدول کاری مذاکرات کویت وجود نخواهد داشت.
// شورای امنیت سازمان ملل متحد روز یکشنبه آزمایش موشکی اخیر کره شمالی را به شدت محکوم کرد.
// سناتور سابق آمریکایی که مسئول تحقیقات درباره حملات یازدهم سپتامبر در آمریکاست گفت کاخ سفید تا پیش از فرارسیدن ماه ژوئن درباره انتشار یا عدم انتشار بخش حذف شده گزارش این حملات که شامل برخی اسناد محرمانه است تصمیم خواهد گرفت.
// آوارگان سرگردان در مرز مقدونیه در پی مسیرهای جایگزین برای ورود به اروپا هستند.